banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
KaoKakao je napisao:
Zasto bi samo pisali po "federalnim" forumima? Zlato je uzela reprezentacija BiH a ne federacije. Ako ti se ne razglaba, ti "lepo" ne komentarises i iskuliras.

I onda potezu multi kulti pricu, a smeta im ekavica, a to sto smo mi navijali Bosna Bosna i olin vam davali pre par zima, eto kako nam se vraca :(

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Joj evo jos jednog novog koji sve zna i sve je vec stigao upratiti po forumu. I onda kaze provociras ga a on dolazi i smara necim sto nikog ne zanima :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I prvi put se registrovao, ne cita forum, ali su ga malogradjanski komentari naterali da se registruje i objasni par stvari

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
Ti toliko podsjecas na one likove sto ih cijeli zivot muce u skoli i otimaju im uzinu. :D Govorim to zbog fizickog izgleda (fizicke inferiornosti).

Pa mene zanima jarane Turci otisli sa Balkana prije 200 godina a genetski kod im se i dan danas odrzao.
I bukvalno nosis sve njihove karakteristike. Nizak, zakrzljao, sitnih, ukosenih ociju, taman ten, jaka brada.. Ides li kad u posjetu rodbini u Izmir? :lol:

Nisi svjestan sta bi ti radio da te nadjem uzivo zbog te recenice.Kad sam ti vidio sliku vidim da sam ja dosta visi, krupniji od tebe, mladji jesam 10ak godina ali bi ti se napio krvi sigurno. Samo dodji. Pisi na PP kad sta i bicu tu. Da mi je neko rekao da virtuelna stvar ovako covjeka moze iznervirati nebi mu vjerovao.

Slike sam prebacio na racunar, vidjecu da ih pokazem starijim maroon brothersima ako ikad budu isli na tvoju stranu gore.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sako se zamerio i federalcima, sada ne sme ni tamo ni u BL :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
JTŽM :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Maroon brothersi, je l' to nesto k'o Maroon 5?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Maroon1996 je napisao:
Nisu ti Bosnjaci krivi covjece sto ti licis na Turcina. A sta fali, Turci su veliki, ponosan narod. :D A i potentni su i sjeme im se dobro primi, tvoja faca kao da si iz Izmira je dokaz tome.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znaci ne vjerujem, ovo ga je neko od nas podgovorio :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Jedno pitanje kolegama iz drugog entiteta, hoće li smetati i srpska zastava na dočeku košarkaša ili da ne nosimo?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
manitu uci da svira je napisao:
Jedno pitanje kolegama iz drugog entiteta, hoće li smetati i srpska zastava na dočeku košarkaša ili da ne nosimo?

Ponesi zastavu RS-a nemoj se zeznuti pa ponijeti zastavu Srbije :-D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jul 2015, 14:37
Mala ali odabrana grupa. Najbitnije da si primio poruku a ako te nadju stariji iz grupe, skontaces sta je MB.

Care.. na ultras forumu redovno pisem, neke likove sam sreo, razmjenjujem salove, stikere nebitno za pricu. Znas ti ko je najglasniji na tom forumu? Upravo oni fizicki najinferiorniji. Najmanji, najjadniji, najmrsaviji, bez ijednog misica. Muskarci koji svakoga gledaju odozdo ka gore kad sa nekim moraju pricati. I to ostavi posljedice na covjeku i onda ti Turcine moj to nadoknadjujes kad sjednes za tastaturu.
Ja uopste od tebe ne trazim da mases zastavom RBIH i normalno je da ti imas svoje ja svoje. Zato ja onog sa Pala i cijenim on svoje ja svoje i svako na svoju stranu. Ali pisati onakve hinjske postove e tu mi je vec prekipilo.

Ako neko povrijedi mene sto bi se reklo u srce nebitno je koliki je sta je i koje ja cu mu vratiti to.

Raspitaj se malo ko je ispred Cheersa u Sarajevu udario samarcinu Seni manijaku sa Cengic Vile koji ima 35 godina, visok 1.90 i ima sigurno 95 kila.. A kad ti kazu ko je to uradio DA BI ODBRANIO SVOJE, onda otvori fejsbuk, idi na pretragu i dodaj tu osobu u prijatelje. Pa da se upoznamo.

U stvari nebi ja tebe prvo tukao. Prvo bi te nahranio, jer mi toliko jadno izgledas da imam osjecaj da tucem dijete.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
:lol: :lol: :lol: Nahranio. :lol: :lol: :lol:
O j t z m pa sta je ovo. :lol:

Ugovarajte fajt. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Ovo bi moglo biti dobro...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sve je ovo lijepo,djeca uzela titulu,po meni podvig!

naravno da sam i navijao za njih,a ne za šugave litvance,čekajući sportski pregled i izvještaje premijer lige bh...

ali malo mi neprirodno ovo što se sad odjednom veliča kako mladi srbi i crnogorci skandiraju "bosna,bosna" i kako je sve divno,krasno,kako omladinu treba pustiti na miru,ne zagađivati...

mene u tom svemu kopka samo jedna stvar...maroon,miske,i ostali federalci..možete li vi zamisliti obrnutu situaciju,da je sinoć igrala srbija i da mladi bosanci skandiraju "srbija,srbija"?

nebitno da li imaju 8,12,18 ili 40 godina?

ako možete,onda se izvinjavam na ovom postu....ali nažalost,ja vas zamišljam kako mi zapjenjeni i zakrvavljenih očiju objašnjavate da nisu bosanci okupirali i razarali srbiju,nego obrnuto :(

zato mi malo neprirodno ovo sve..a sve što je neprirodno je ljigavo,licemjerno....i ne može dugo trajati....u svemu i uvijek treba uvijek težiti nekom reciprocitetu....u ljubavi,poslu,prijateljstvu,pa i sportu....a ako će srpski (srbijanski dres) kod jednih izazivati gađenje,a bosanski dres kod naših ljubav,simpatije-onda mi je to malo neproporcionalno,neprirodno...

eto,samo mi recite da sasvim normalno zamišljate ove bosanske dječačiće kako skandiraju "srbija,srbija" sinoć,pa da zamolim moderatora da izbriše ovaj moj post odmah :(

i da,javi se kad budeš dolazio u Banjaluku,slobodno na pp..nije prijetnja,već da i uživo popričamo o ovim stvarima,nije taboo..

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ojebotebog pa sta je ovo :lol: :lol: Pazite ljudi sta pisete, ultrasi su svuda oko nas, neumorno razmjenjuju salove i stikere... Slika

Poslednji put menjao shakal dana 17 Avg 2015, 15:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šlager navlači čovjeka na tanak led. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Nemojte se zejebavati covjek tuce Senu manijaka mogli bi svi za Kanadu lagano

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Šlager navlači čovjeka na tanak led. :lol:

Ostala mu navika iz rata :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ovo pitanje je zapravo suštinsko u pogledu razumijevanja zdravo ironično - sublimiranih otpora ideji zajedništva koja počiva u svom temelju na kriptokratskim ambivalencijama nerazrijesenih psiho socioloških i motivacijskih momenata, razapetih između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Bjezanje od sukoba sa potencijalnim odgovorom zapravo je kič folkloristike na sve tri strane, koja u datom primjeru akcentualizuje bošnjački problem sa samim sobom, a time i sa Bosnom. I druga dva naroda su ista, u zavisnosti od konteksta. To je zato što, da parafraziram dragog kolegu, društveno subordinirane uloge i statusi kao proizvod sistemske indoktrinacije, ne izgrađuju ličnosti spremne na razmišljanje već automatizirane individue sa jasno profilisanim indentiteom koje mogu da funkcionišu iskljucivo pod načelima autoriteta, pa pošto je represija inherentno svojstvo bilo kakvog sistema i organizovanja, tako i državno navijačke politike nemaju zdravorazumski pristup pitanju. Naprotiv, strah od izgona sokratovskog tipa drži čopor u raljama plitkobakirovske SDA politike. Bosna je naša zajednička, ali je vi navijači nećete isto kao i političari. De malo razmislite, ba :D

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2015, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
slager je ubo u centar

evo sad mi bas na pamet pade kako je dzeko izjavio da ce navijati za srbiju kad budemo igrali protiv hrvata i onda krece medijski pritisak,na twitteru milion upisa,na ssba 78 stranica foruma,i sta se desava dzeko mjenja izjavu i kaze da ce biti neutralan na tom mecu....

a kad djeca iz srbije navijaju bosna bosna,onda je to divno krasno,a kad djokovic napravi vrtic u sanskom mostu to od sramote objave samo jedne novine i to kao onaku uzgred

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]