Digresija, zavisi šta podrazumijevaš pod praktičnom primjenom znanja. Meni je praktično da pomognem profesorima informatike, matematike i fizike, pa i za džabe. Inače, izašla je NOVA verzija, koja btw IZGLEDA SUUUUPER

Provjerite smjesta i povećajte brojač na sajtu, jer ako nemam 90+ klikova mjesečno, ukidaju mi domenu!!!
http://www.znalac.tk
I, molim, bez predrasuda u vezi ovog - znalac.tk

To mi pade na pamet i baš bi slobodno tako da ... nemojte misliti kao Verty da sam arogantan

Ej al stvarno je cool. Dodao sam source i offline download ako vas nerviraju baneri

Morate pogledati, sad je sve tako fino osjenčeno da su mi oči otpale kad sam prvi put vidio šta sam napravio!
Verty, vidjećemo. Dobar je lycos, zasad, a ako imaš firefox kao ja, onda ne bi trebao da imaš te probleme koje si naveo

I, mislim da sajt bolje izgleda kad koristiš znalac.tk
Aj komentarišite malo, dajte predloge etc. Sad počinjem da pišem novi aplet koji će biti u mogućnosti da prikazuje bilo kakav 3d svijet. Konkretno, potreban mi je za prikazivanje modela - da profesor matematike npr, može pokazati kako izgleda piramida, valjak etc. A biće moguće i rotiranje, skaliranje i transliranje projekcije.
šaljite komentare, to je jedino što me održava u radu. bez podrške , programer jednostavno izgubi volju da nešto pravi. koji k***c da ja pravim aplet ako nikog ne interesuje? ipak sam ja racionalan