banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 10:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 304 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Da li podrzavate gradnju nove crkve u Boriku na mjestu sadasnjeg djecijeg igralista?
Da. 14%  14%  [ 13 ]
Ne. 86%  86%  [ 82 ]
Ukupno glasova : 95
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Avg 2015, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
http://www.6yka.com/novost/87052/izmjen ... -arhitekte

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 06:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Zašto cijenjeni arhitekta nema svoje ime, i zašto se u tekstu bavi više politikom nego svojom strukom? :roll:

Po svemu sudeći i ovaj protest gubi svaki smisao jer su se u njega već uključili Dakići Patkići, Propuhalo i Tupa Nula.

Kad hoćeš narodu zgaditi bilo kakav oblik građanskog izražavanja, obavezno u isti uključi pomenute i ostvario si svoj cilj.

Znači, građani Borika bi trebali zamoliti gore pomenute, da se, pod milim Bogom, ne oglašavaju u ovom slučaju, kako bi njihova legitimna građanska borba postigla svoj cilj :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 07:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
crkva, normalno, djeci je svakako dzaba izgraditi igraliste kad ih vise nema i ovo sto ima vise se ne znaju igrati

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ma kakva crkva...totalno nepotrebno,ko jos ide u crkvu....bolje nek se klinci sankaju kad padne snijeg.

Realno...eno im akvane pa nek tqmo grade...ioanko je vojno unisteno bezveze

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
drug je napisao:

Po svemu sudeći i ovaj protest gubi svaki smisao jer su se u njega već uključili Dakići Patkići, Propuhalo i Tupa Nula.

Kad hoćeš narodu zgaditi bilo kakav oblik građanskog izražavanja, obavezno u isti uključi pomenute i ostvario si svoj cilj. :D

Ja sam ubedjen da njih angazuje vlast, u ovim slucaju crkva, jer znaju da prde u prazno i nerviraju narod, pa samim tim rastersju i ono malo ljudi koji bi se borili za pravdu

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Mi sa strane ne možemo očuvati BL koliko je ovi domicilni mogu zeznuti :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 06:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2015, 07:30
wizzy_bl je napisao:
ma kakva crkva...totalno nepotrebno,ko jos ide u crkvu....bolje nek se klinci sankaju kad padne snijeg.

Realno...eno im akvane pa nek tqmo grade...ioanko je vojno unisteno bezveze

Bilo je dobrog basket.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cenzura.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Kad stvar dodje u fazu da gradjani kazu sta misle, sve je vec dogovoreno i zavrseno. Bezveze ovdje nesto pricamo sta je bolje ili losije. Tako je za vecinu stvari.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
drug je napisao:
ll:

Kad hoćeš narodu zgaditi bilo kakav oblik građanskog izražavanja, obavezno u isti uključi pomenute i ostvario si svoj cilj.

Znači, građani Borika bi trebali zamoliti gore pomenute, da se, pod milim Bogom, ne oglašavaju u ovom slučaju, kako bi njihova legitimna građanska borba postigla svoj cilj :D

:thumbright:
Bio sam protiv izgradnje crkve, ali kad vidim koja govna se protive tome, tačno me sramota obuzme.
Sada podržavam da se pravi crkva tri puta veća nego što je prvobitno planirano!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Apr 2013, 13:31
+1

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ma samo udarati kontru, ko 'ebe sankanje.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sto kod nas mora za sve da se tjera inat? Svi su protiv crkve (Vecina barem) i sad kad su se javili ovi tupi supci svi odmah kontru i inat neki njima "e daj sad tri crkve", pa makar djeca kroz crkvu morala prolaziti kad idu u skolu. Nece se njima to napraviti nego vama pred nosom.

Al' najcrnje je da smo generalno svi takvi, cekamo da jedna ili druga strana uradi i odluci nesto za nas, jako mali broj ljudi ce se pokusati cimnuti iz fotelje da se sam izbori za nesto.

edit:jepse entere

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg.

I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u 7. veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja.

I kurčismo se tako vekovima dok ne dođoše Turci. Kad dođoše oni vele: Aman Srbistanci daj samo da prođemo tuda pa da pljačkamo bogatu zapadnu jevropu. Srbi odgovoriše: Kurac da prođete. Satreše nas. Posle pet vekova izbi buna. Turci vele: evo vam primirje, Srbi vele: Evo vama kurac.

Prođoše ondak ratovi manji i veći dok ne dođe do Prvog svetskog rata. Austrougarska reče: Aman Srbi deset puta smo veći od vas, predajte se. Odgovor je glasio: Predamo se kurac bre! Satreše nas.

Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: Kurac pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pički. Srbija kaže: Dobićete vi kurac, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas.

Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam kurac na Kosovu i to u paketu sa još dva kurca da se zasladite. Satreše nas.

Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo kurac u vaš kurčevi pakt, nabijemo vas sve na kurac, i usput popušite nam kurac. Epilog se da naslutiti...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol:

Nikad nece dosaditi. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 09:39 
Nek' ga obale...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
zerocool je napisao:
:lol: :lol:

Nikad nece dosaditi. :D

+1 :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ali zanimljivo je da su Bugari uvijek nešto mutili i opet im ide sjajno. Bolje se kurčiti nego biti kao Bugari :)

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2015, 07:30
Bugarima je milina.
Majko moja.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ja licno sam za park ili igraliste. Na zalost crkve imamo na svakom koraku, a istinskih vjernika jako malo. Kao da je broj obrnuto proporcionalan.
Medjutim, vidjela sam neka tako uredjena dvorista u crkvama u kojima je tako uredno i cisto i tu se okupljaju djeca iz naselja sa tetama ili roditeljima i igraju.
A isto tako igralista i parkove, zapustene jer ih ne odrzavaju, puna razbijenih flasa i pokoja sprica, od mladih koji se nocu tu skupljaju. I onda se ne usudjujes dijete dovesti na takvo mjesto iz straha da se ne povrijedi, posijece, ubode..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 304 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]