banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Avg 2015, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sto bi Slager rekao, Zvezda u celokupnoj istoriji nije imala vece neznalice od trenera kao sto je Grof

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 11:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisam htio to reći,da ne nerviram ljude ovdje na temi,ali kad si već ti prenio,samo da potvrdim da sam to rekao...

Oni sad imaju argumente koliko je on miliona zaradio u Rusiji (mada je dobio svagdje otkaz),i mogu nas napušiti ovdje, ali za tri mjeseca će nas citirati da ovakva neznalica još nije prišla Topčiderskom brdu :( :(

Ali ostavljam i rezervu,da možda jednostavno i nije neznalica,već da mu zemljaci Rajo i Zvezdan sastavljaju tim i taktiku..i gura Orlandića,Vukana,čamuge i kompaniju :( :(

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ode i Terzic, odgovarati nece niko, kao po obicaju, a klub ce potonuti jos vise u ovom periodu dok se ne postavi nova uprava... Dokle god se pojedinci na severu i menadzeri petljaju u rad kluba i sastav ekipe mi cemo biti predmet sprdnje

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 11:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zaista je smijesno, veliki klub, kakav Zvezda sugurno jeste, prepusten je tome da ga vodi ulica, tu srece nema...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Treba ludak sa kešom da uleti, tipa arapa il rusa, a sve ostale nogom u guzicu. A da država konta da je mogla fino popuniti budžet da ga je prodala na vrijeme, il imala ua ulożiti u autoput te pare negdje 97. Il makar 2005.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Niko neće zaplakati za njima...

Mislim da ćete i vi svi Zvezdaši podržati priču da se krene u stabilizaciju,i da je bolje biti dostojanstveno šesti sa Grujićem,Ristićem,Jovićem,Rajkovićem,Vukanom i stabilizovati klub,završiti sezonu u plusu pa malo,pomalo...

Nego biti drugi sa Donaldom,Silvom,Veredom,Mbođom,Orlandićem i Parkerom...i ići u dodatni minus :(

Herc se sa mnom složio oko koncepta,jedino što ja mislim da bi Čović bio dobar čovjek za tu priču,a on misli da bi mu prekrupan zalogaj bili i KK i FK....

Poslednji put menjao Schlager dana 06 Avg 2015, 12:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nekada bila najpozeljnija udavaca, a sada baba devojka koju niko nece, pa ce se na kraju gledati kome da je uvale, da ne bude sramota u selu... Tu ce doci neki domaci tajkun mafijas, kupiti, nece ulagati i sve ode u qrac

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekoh ti juce, lako je napraviti malverzaciju od 10 miliona i srediti KKCZ, al 50 miliona tesko, a da pri tome vodis racuna o oba kluba, od kojih svu snagu izgubi da obezbedi pare za evroligu...

Jbt gledam brazilske i argentinske velikane, kubure u sredini tabele i to nije sramota, samo je za nas ispod casti biti slabije plasiran od drugog mesta, a da pri tome pas nema za sta da te ujede

Edit: pri cemu drugo mesto smatras neuspehom

Poslednji put menjao Hertzog dana 06 Avg 2015, 12:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
I neka! Ko i kulturno blago, što stranci čuvaju, a kod nas propalo. Tako i ovo, zgazi i uništi pa nek kukaju Srbi kako su.imali.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Прво, ја нисам нигдје навео да је ова управа смањила дуг. Већ да је обезбиједила новац за функционисање, исплате које су се морале обавити за лиценцу, играче и остала срања и ушла у ову сезону финансијски стабилније него у прошлу. То што доводимо играче на кило, траје од 2003 године и немојте ми се правити да је то изум ове или неке будуће управе и то ће тако урадити и ове сљедећа, само што се сљедећој неће звиждати ако Партизан буде пуњен у ЛЕ или ЛШ или ако их пак, неким чудом добијемо у дербију...

Друго, смјена Стојановића. Смјена Стојановића је нешто што се морало десити послије дебакла око лиценце и онда одласка свих играча из Звезде. Човјек је осједио и оболио са ОНАКВОМ ТИМЧНИНОМ, могу мислити шта би се са јадником догодило да је остао са Гаврићем и екипом још једну сезону. Није он врхунски тренер (што је је показала претходна сезона, а и текућа), али је за нас био одличан, успио је да нас склопи у клопи и извуче максимум и капа доле. Нити је његов одлазак на било који начин дјело неке управе, већ је неизбјежна посљедица. Ону екипу је могла само европа и еври одржати на окупу, укључујући и тренера.

Треће, шта ми је јасно око ОФК-а? Па ја таквих утакмица у својој глави имама ЗИЛИОН, за сваки тим у ЈСЛ.

Четврто, наравно да има притисак, колики су притисак имали Нинковић (ко је њега довео), Милијаш и друштво? О СС да не причам. Мислиш да Гроф нема притисак? То што играчи процвјетају је зато што оду у клубове са далеко мање амбиција (тамо гдје се не мора добити свака утакмица), растерећени и без финансијских проблема, нема везе са упадима у свлачионицу... Мислиш да синоћ није био предсједник Стеауе у свлачионици!? Ма био им је и у кућама!

Пето, дуг није смањен, не мислим, али наш се дуг гомила због константних фиксних трошкова и камата, па је останак дуга на нивоу од претходне године, за мене успјех (ако се догодио), послије сезоне гдје нисмо ништа освојили, нисмо играли европу и нисмо никог продали...

Шесто, који таленат у Србији није Пинијев и за којег можеш тврдити да неће постати, сутрадан? У било којем клубу, у било којој управи?

Седмо, Толе. Апсолутно се слажем. Он је свјетски мега цар. Тај човјек је од мени најомраженије појаве у историји свијета, дошао до лика којег све мање мрзим, тј. све више поштујем. (Ово за доношење пара Кокезе (Арене, спонзори из окружења итд) и Тончева (Телеком, његов брат први хедхантер балкана и његов кеш), могу елаборирати, али то морам уживо, уз пиво. Јавићу ти се у граду, ако си рад платити ;-)).

Поново говорим, Терзић је сељачина и кримос, којем је остварен животни сан, да буде неко и нешто у Звезди. У суштини, магарац. Тозу нећу ни да коментаришем. Управа је СНС од главе до пете плус пар ликова који су цигани, помогли би али не знају како, у суштини, на погрешном мјесту. Ја само сматрам да САДА, тренутно, не постоји 10 ликова који ће донијети паре, изабрати добар (бољи од овог) стручни штаб, направити систем и догодине ући у ЛЕ.
И први ћу оплести по Грофу, ако не направи игру и резултат. Али да се у трећем колу распадне све и преда нова титула и сезона, не подржавам!
Највише зато што знам да нема ко да преузме...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Schlager je napisao:

Mislim da ćete i vi svi Zvezdaši podržati priču da se krene u stabilizaciju,i da je bolje biti dostojanstveno šesti sa Grujićem,Ristićem,Jovićem,Rajkovićem,Vukanom i stabilizovati klub,završiti sezonu u plusu pa malo,pomalo...

Nego biti drugi sa Donaldom,Silvom,Veredom,Mbođom,Orlandićem i Parkerom...i ići u dodatni minus :(

Herc se sa mnom složio oko koncepta,jedino što ja mislim da bi Čović bio dobar čovjek za tu priču,a on misli da bi mu prekrupan zalogaj bili i KK i FK....

Kako dodje do zakljucka da su ovi dole kvalitetniji od ovih gore i da bi ostvarili bolji rezultat?
Ne znam kakav je Donald, za Silvu nisam ni cuo (Vieira si vjerovatno mislio), Orlandic je opanak, kao i Parker. Vered je nesto malo pokazao, tako da se jos ne zna kakav je stvarno. Mbodj mi je drag veoma, tako da ne mogu ni priblizno biti objektivan.
Shvatam sta si htio reci, ali to bi imalo smisla samo u slucaju kada bi pojacanja i stranci bili kvalitetniji od ovih sto imamo (sto kod navedenih imena definitivno nije). Dakle, trenutno nema nikakvog osnova da se kaze da bi prvi bili sesti, a drugi drugi.

Mada, Vukan je u gornjima, tako da je sesto mjesto i realno mozda...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tuga sta uradise od nekadasnjeg prvaka evrope i svijeta.
Ulica, menadzeri, lokalni mafijasi. Tesko ce ovo sve prezivjeti ali dok je gasproma nada postoji. Ako oni odu, svjetlo je ugaseno.
Sta je rjesenje?
Odmaketi klub od ulice, samo jedan menadjer ili sto manje njih da imaju igrace u klubu, neko normalan da preuzme vodjenje kluba ili privatizacija koja bi sama donijela sve ovo pobrojano.
Sa mladim igracima iz omladinske skole koji su potencijal potpisivati ugovore na 4-5 god imati jeftinu ekipu i raditi i cekati. Jer svako normalan zna da ce Zvezda i sa juniorima izboriti evropu a prvi nece biti ni sa ovim preskupim Ibanjezom i kompanijom. Prekinuti sa tom praksom odmah, uklopiti se u realne okvire pa koliko para toliko i muzike.
Mada svi znamo da od ovog nema nista, promjenice se ljudi, doce isti ili gori i jovo nanaovo.
Jer dok god se ovi otimaju za neku funkciju u klubu znaci da para za ukrasti jos ima.
Kad bude da niko nece e onda je doslo do dna......

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slazem se kolega malteras da je tako zvucao moj post...ali malo sam mislio i na to da odlaskom ovog polusvijeta nece vise biti cudesnih preokreta kao na karaburmi...ili 13 uzastopnih pobjeda u jagodini...stvaranje dodatnog minusa zbog osvajanja jebenog drugog mjesta...na to sam mislio kad sam napisao "dostojanstveno sesti",a ne da su camuge i rajini crnogorci bolji od ove djece...a kad si vec potegao tu pricu,mislim da bi fk cz i sa ovom svojom djecom bila do cetvrtog mjesta koje vodi u evropu!!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Neko će prilje ili kasnije morati izaći s planom gdje će Zvezda 5-6 godina deverati, gledati u leđa PArtizanu, a možda neće ni druga biti, ali igrati s klincima, vraćati dugove, praviti marketing, ionako je marakana debelo najposjećeniji stadion u regionu.
Sigurno bi bilo 30k ljudi svaku utakmicu da klinci igraju + neki jeftiniji stranci, i eventualno neko tipa Luković, Vidić...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Schlager je napisao:
Slazem se kolega malteras da je tako zvucao moj post...ali malo sam mislio i na to da odlaskom ovog polusvijeta nece vise biti cudesnih preokreta kao na karaburmi...ili 13 uzastopnih pobjeda u jagodini...stvaranje dodatnog minusa zbog osvajanja jebenog drugog mjesta...na to sam mislio kad sam napisao "dostojanstveno sesti",a ne da su camuge i rajini crnogorci bolji od ove djece...a kad si vec potegao tu pricu,mislim da bi fk cz i sa ovom svojom djecom bila do cetvrtog mjesta koje vodi u evropu!!

Slazem se sa tim, ja sam od pocetka krize bio za tu pricu da se probaju djeca. Proteklih godina se to trebalo raditi postepeno, uvodjenjem jednog-dvojice, posto nije bilo primjetnog kvaliteta u mladjim kategorijama. Ali ove godine, kada imas 5-6 potencijalno odlicnih igraca (vecina iz Zvezdine skole), ti kupujes igrace koji nisu nista bolji od djece, povecavas dug, a kao slag na tortu stavljas jebenog Vukana i jebenog Kovacevica u prvu postavu- pa jebemu mater, ima li kraja glupostima.
Ovi su otisli, ali ostaje Bozovic, covjek koji je, kao i gotovo svako iz CG, ponosan do neba (opet, kao i svako iz CG to je nicim izazvano), pa se bojim da i dalje ne bude davao sansu fudbalskim antitalentima prije djece, pokusavajuci da dokaze da je i prije odlaska uprave radio samostalno, da mu drugi nisu sastavljali prvih 11. Takodje se bojim da (opet zbog ponosa) ne nastavi gurati djecu na neprirodne pozicije (Ristic desno krilo!?!), gdje se oni nece snalaziti, pa ce imati opravdanje zasto ih u samom pcoetku nije stavljao.

Vjerujem da ekipa sa ovih 4-5 mladih moze biti druga na kraju prvenstva...

Sada, kako dalje nakon odlaska UO? Ko je rjesenje? Da li Covic da preuzme i dobije odrijesene ruke? Da li ce sagoriti, da li je FK prekrupan zalogaj za njega? Da li treba rizikovati stavljanjem Covica, jer bi KK mogao ispastati?

Ne znam.
Ja u njega imam povjerenja (sa svim mu poznatim manama), ali najvise se bojim posljedica po KK koje bi ovakav rasplet mogao donijeti...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zvezdi je odzvonilo ne kad je napravljeno toliko miliona duga nego kad je Covic otjeran iz kluba. Ali to je jasno, dolazila je dobra generacija, potencijalne pare pa su svi pohrlili da budu Zvezdini "spasitelji".
Jos tada je Covic izasao sa idejom da se ide u stabilizaciju, bolnu stabilizaciju koja bi kroz nekoliko godina Zvezdi donijela nulu. Smanjenje budzeta na igrace na minimum, smanjenje radnika na nuzno, sjecenje troskova u svakom segmentu i sl.
Igralo bi se sa juniorima, titulu ne bi vidjeli ali bi napravili kostur tima, i nadogradjivali ga godinama, osnđlonili se na nasu skolu i polako rasli.
Da se to desilo sada bi imali jednu titulu manje ali i vjerovatno i 20-25 miliona duga manje a mozda bi i osvojili tu famoznu titulu, ko zna.
Sad je vec gotovo, pijavice su tu dok ima gasproma, talentovana generacija otisla ili rasprodana, pitanje je vremena kad ce biti beton liga.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zadnji ekser u Zvezdin kovceg je zakucan onog ljeta kada je Piksi rasprodao poslednju generaciju koja je licila na fudbalere. Sve nakon tog je samo spori i bolni uvod za katanac. A sto se prije udari na dno i krene ispocetka bice bolje.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 13:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zadnji ekser u Zvezdin kovceg je zakucan onog ljeta kada je Piksi rasprodao poslednju generaciju koja je licila na fudbalere. Sve nakon tog je samo spori i bolni uvod za katanac. A sto se prije udari na dno i krene ispocetka bice bolje.

Zanimljivo razmišljanje,moram priznati.I drago mi je što si to pomenuo,jer dosad se na forumu nisu ukrštala mišljenja po tom pitanju.... ja sam jedan od rijetkih koji se slažem sa tobom,jer obično ostanem u manjini pošto je većina ljudi u razgovorima oduševljena Pixijevim Molinom,Salasom,Barkosom,Gay-em,Castillom,Georgijevom...skoro sa svima osim sa Ailtonom,za koga se svi slažu da je već tad bio igrač za termina..

Ali ipak :(

mjesec dana prije njegovog dolaska,svi ovi momci koje je Pixi odreda rasprodao (Basta,Žigić,Boško Janković,Luković,Biševac i ostali) su igrali kvalifikacije za LŠ POTPUNO RAVNOPRAVNO sa AC MILAN,koji je postao prvak Evrope te sezone! :(

Otad je nekako krenulo ovo što pominješ...da svaki član Uprave u prelaznom roku dovede po jednog svog čamugu :(

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 13:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bigman- forum i sluzi da razmijenimo misljenja kad vec nemamo sta drugo

Stabilnosti u klubu nema - igraci, radna zajednica nisu placeni dugo. Pare su potrosene unaprijed i nova uprava ce imati velikih problema
Nije problem sto je smijenjen Stojanovic, vec je problem nacin na koji je to uradjeno. Supacki, iza ledja .

OFK - bas i nema ovakvih utakmica sa preokretima i svim sto je pratilo mec

Takvog pritiska uprave nema- U Partizanu, Vojvodini , Cukarickom niko ne prijeti igracima u svlacionici, niko ih ne kaznjava bez odluka, i svasta im govori
Dug cemo vidjeti kad se uradi revizija sta je prodano od igraca koliko i kome
Prica 1 Luka Jovic - Terzic ne damo Luku ispod osam miliona i onda proda jednom drugi put, pa je pitanje koliko je on uopste nas igrac
Talenti - ima ih koji nisu Pinijevi (Ivanic, Srnic, nas Lazovic) NIje problem ni sto su oni kod Izraelca, vec sto ih ne guras. Izjavom o Falkau Terzic je samo nabio dodatni pritisak na Jovic

Ja sam nazalost realan. Mi trenutno nemamo igru , nemamo viziju sta zelimo iako su pojacanja OK, za razliku od nas Partizan djeluje puno uigraniji, kvalitetniji i tesko da im mozemo trenutno prijetiti jer cemo mi na svakom gostovanju se patiti.
Pitanje nasljednika je vec rijeseno- dovoljno je samo procitati Terzica i vidjeti sta se spremilo...
Covic vec ima nekoliko rjesenja koja ce ponuditi , ali bez obzira na kosarku mislim da se ne moze iscupati klub.
Rezovi koji treba da se naprave su previse bolni a on ce kao i svi dosad ici na kompromis sto nece biti dobro

Schlager - treba biti iskren pa napisati da smo bili u egalu sa MIlanom koji se skupio sedam dana prije toga

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2015, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Schlager je napisao:

To i ja mislim, a mislim da moze Covic i FK. :D Nego, kontam da bi se moglo do 4 pozicije sa klincima (LE), sto je dosta, isto ti sranje, bio cetvrti ili drugi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]