Прво, ја нисам нигдје навео да је ова управа смањила дуг. Већ да је обезбиједила новац за функционисање, исплате које су се морале обавити за лиценцу, играче и остала срања и ушла у ову сезону финансијски стабилније него у прошлу. То што доводимо играче на кило, траје од 2003 године и немојте ми се правити да је то изум ове или неке будуће управе и то ће тако урадити и ове сљедећа, само што се сљедећој неће звиждати ако Партизан буде пуњен у ЛЕ или ЛШ или ако их пак, неким чудом добијемо у дербију...
Друго, смјена Стојановића. Смјена Стојановића је нешто што се морало десити послије дебакла око лиценце и онда одласка свих играча из Звезде. Човјек је осједио и оболио са ОНАКВОМ ТИМЧНИНОМ, могу мислити шта би се са јадником догодило да је остао са Гаврићем и екипом још једну сезону. Није он врхунски тренер (што је је показала претходна сезона, а и текућа), али је за нас био одличан, успио је да нас склопи у клопи и извуче максимум и капа доле. Нити је његов одлазак на било који начин дјело неке управе, већ је неизбјежна посљедица. Ону екипу је могла само европа и еври одржати на окупу, укључујући и тренера.
Треће, шта ми је јасно око ОФК-а? Па ја таквих утакмица у својој глави имама ЗИЛИОН, за сваки тим у ЈСЛ.
Четврто, наравно да има притисак, колики су притисак имали Нинковић (ко је њега довео), Милијаш и друштво? О СС да не причам. Мислиш да Гроф нема притисак? То што играчи процвјетају је зато што оду у клубове са далеко мање амбиција (тамо гдје се не мора добити свака утакмица), растерећени и без финансијских проблема, нема везе са упадима у свлачионицу... Мислиш да синоћ није био предсједник Стеауе у свлачионици!? Ма био им је и у кућама!
Пето, дуг није смањен, не мислим, али наш се дуг гомила због константних фиксних трошкова и камата, па је останак дуга на нивоу од претходне године, за мене успјех (ако се догодио), послије сезоне гдје нисмо ништа освојили, нисмо играли европу и нисмо никог продали...
Шесто, који таленат у Србији није Пинијев и за којег можеш тврдити да неће постати, сутрадан? У било којем клубу, у било којој управи?
Седмо, Толе. Апсолутно се слажем. Он је свјетски мега цар. Тај човјек је од мени најомраженије појаве у историји свијета, дошао до лика којег све мање мрзим, тј. све више поштујем. (Ово за доношење пара Кокезе (Арене, спонзори из окружења итд) и Тончева (Телеком, његов брат први хедхантер балкана и његов кеш), могу елаборирати, али то морам уживо, уз пиво. Јавићу ти се у граду, ако си рад платити

).
Поново говорим, Терзић је сељачина и кримос, којем је остварен животни сан, да буде неко и нешто у Звезди. У суштини, магарац. Тозу нећу ни да коментаришем. Управа је СНС од главе до пете плус пар ликова који су цигани, помогли би али не знају како, у суштини, на погрешном мјесту. Ја само сматрам да САДА, тренутно, не постоји 10 ликова који ће донијети паре, изабрати добар (бољи од овог) стручни штаб, направити систем и догодине ући у ЛЕ.
И први ћу оплести по Грофу, ако не направи игру и резултат. Али да се у трећем колу распадне све и преда нова титула и сезона, не подржавам!
Највише зато што знам да нема ко да преузме...