ma kakvi

..osim operacije Koridor (jer taj Koridor je bio potpuno isto znacajan i njima koliko i nama),gdje ih je vodio Mile Novakovic,i onih zajebancija Babo-Alija po Bihackoj Krajini,ovdje ih nije bilo skoro uopste
Tad su bili stvarno dobri...Iako nisam licno ucestvovao u operaciji Koridor,moji momci su mi pricali da je najbolja od svih tih Knindzi bila ceta Okucanske milicije na celu sa Zivkovicem...za te Kninjane ni tad nisu imali bogzna kakve rijeci hvale,osim kad je paljenje u pitanju...kazu,mozes pratiti dokle su stigli po tome sta gori,Jakes,Pecnik...al dobro,iza ovoga ne stojim,da ne grijesim dusu kad vec nisam ucestvovao,vec samo prepricavam sta su mi drugari pricali...
upravo je obrnuto bilo

...ko god je bio pri parama kod nas iz BL,vodio se fiktivno 4 godine kod Laze Babica u 18- korpusu VRSK u Okucanima,a ladio muda i pravio pare u BL...i kad su za 1.maj 1995 hrvati napravili bljesak,nije bilo nikoga da stane ispred njih
ali to me nije ni iznenadilo...ocekivao sam to,realno....mi smo 1991 imali tamo u zapadnoj slavoniji sve sto vrijedi iz VRS...1.OKB...1BVP...16 brigadu...5.Kozarsku...43 . motorizovanu prijedorsku...Vukove sa Vucijaka...2.Krajisku....plus Rajka Narandzica i te teritorijalce tamo....i bilo je bara-bara...malo oni nas,malo mi njih....moze se cak reci da smo bili u defanzivi 3,januara 1992 kad je nastupio Vensov plan i plavi sljemovi...
Sta se onda moglo ocekivati 1995 bez ijedne od tih jedinica nasih tamo?....Sa samim teritorijalcima i ovim "donatorima" Laze Babica?
Nije Zapadnoj Slavoniji bilo spasa u Bljesku...
Ali za pad ostatka Krajine,malo je reci da sam frapiran

....Kad se pojavi na tv onaj gen Tolj,sa svojim predivnim nizom crnih zuba,pa kaze "Osvojili smo SV Rok na Velebitu,osvojili smo,ovo,ono"...ja umirem od smijeha..."gledaj budale,pa sigurno mu ni njegovi ne vjeruju"

.....Al kad se sutradan Franjo pojavi na Kninskoj tvrdjavi,sa Koradeom,Krsticevicem..Dinom Radjom...i ostalima......tad sam se uvjerio da je sve u zivotu moguce i nikad ne reci nikad