kako meni neopisivo ide na zivce ovo nase cmizdrenje zbog oluje

...tacno se iznerviram kolike smo placipicke!
dignes se na ustanak,po meni opravdano,jer si od konstitutivnog naroda saborskim nasiljem postao manjina...postavljas balvane,uhvatis se oruzja,boris se....dobijes po picki i sad kukas "etnicko ciscenje najvece od ww2,zlocin za koji niko nije odgovarao,kme,kme,kme..."...
na onakvom terenu oko knina,u lici,kordunu-ne mozes 10 sati pruziti otpor,bjezis ko picka,prije naroda (ima snimak tenka koji odguruje onaj jadni traktor kako bi pobjegao prije naroda

) i sad cvilis...
i umjesto da se ljutimo na pickastog slobodana milosevica (ako je daleko knin,udari na vinkovce,osijek i kreni prema zagrebu,stace ustase za 15 minuta!!), i njegove govnarske oficire....milana martica koji nece ni da pregovara ni da se bori!!!!
mi cmizdrimo...ma mrs!!
satrali su nas ljudi,ispali smo picke,kukavice...nek slave,imaju sta i slaviti...treba se poklopiti po usima i ljutiti se na nas same
i poslusajte mene,a ne ovo cmizdrenje po televizijama...kad god sretnete nekog petrinjca,ili bilo koga sa banije-cestitajte mu...momci su na sto puta nepovoljnijem terenu od kninsko-licko-kordunskog jedini pruzili otpor 4.avgusta,razbili dvije gardijske brigade HV,gdje je istog dana smijenjen komandant gromova zbog ogromnih gubitaka,i umjesto njega komandovanje preuzeo stipetic direktno...kasnije su se i oni morali povuci jer je vojska iz svih ostalih krajinskih sektora bjezala prije naroda i ustase bi im dosle iza ledja
i kamo srece da smo mi pobjedili,i da su svi bili kao banijci...pa da mi slavimo ovo...a ne da cvilimo "joj istuklo me"

postacemo gori od Bosnjaka