banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2015, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
tns nisam u toku ko nas to gura sto bi krivousti rekao u tu zlosrecnu jugoslaviju

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gura? Niko.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Bosna i Hercegovina mora znati da mi držimo ključeve njene prometne povezanosti sa Evropom. Hrvatska se ne da ucjenjivati i ukoliko BiH ne bude kooperativna, neće se graditi mostovi preko Save kod Svilaja i Stare Gradiške", rekao je Hajdaš Dončić, dodajući da, ukoliko se nastavi sa ucjenama, da će "[url]BiH u EU ići preko Drine i Srbije, a ne mostova na Savi[/url]".

Ovo nije europsko ponasanje... Kao sto rekoh, i Hrvate ocekuju vaspitne pljeske.
Sada se zahuktalo oko Piranskog zaliva. Na prvu, sve izgleda dobro po Hrvatsku, ali mozda bas u tom grmu lezi zeko...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Znači novi AVNOJ....jopet Jovo nanovo

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

kakve veze ima dr jovo sa avnoj?

a jesu ovi nasi pozurili da naprave granicni prelaz preko koga se nece moci nikuda

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Vidi, to su procesi koje niko ne može zaustaviti, u suštini su pozitivni, a to što je iza njih profit je u očima jednih logika, drugih prirodno, trecih teorija zavjere, cetvrtih neoimperijalizam itd. To i nisu stvari koje može dokučiti svako. 300 godina je trebalo da se dobar dio ljudi na Zapadu nauči da su religija, boja kože i nacionalnost sporedne, i tamo je učenje bilo prilično bolno a tankocutnost individualisticke izolovanosti nije podnošljiva manje sposobnima, otuda i nasilni neoliberalni socijaldarwinizam kao reakcija na utopije. Znaš, i ovima sa parama se ne žuri jednako, isti qurac kao i kod sirotinje. Na svu sreću, ne kontrolišu cijelu politiku, pa je ona uspijela usporiti te procese na kako tako razumnu brzinu. Elem, šta ti hoću reći, naucice nas za 100 godina da je nebitno što si Hrvat katolik ili Srbin pravoslavac, ako ne za sto a onda za dvijesto. Ionako su ti procesi vezani za vlastite resurse tj samofinansirajući su, if ju andersten. Što više izbora, ideologija, indoktrinacija..sporije raste BDP. I tako..mislim da si shvatio poslovicu kako je svako kovač svoje vlastite sreće. Medjunarodni organizam jede i sere, što prije naučiš gdje ti je mjesto - manje ćeš puta biti govno. Pri određivanju toga mjesta baviš se samo sa osnovne dvije kategorije u politici - moć i interes. Nema istorije, nacije, resentimenta i emocija.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo dr Ivo na slobodi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
filozof sa vrbasa je napisao:
kakve veze ima dr jovo sa avnoj?

a jesu ovi nasi pozurili da naprave granicni prelaz preko koga se nece moci nikuda

Dr Jovo spada u grupu Srba koji još slave avnojevski datum dok ostali u avnoju stvoreni narodi grade svoje lijepe njihove i bosne ponosne.Esad,da li su to normalni procesi odgovor će dati liberali.Ludlo brate. :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2015, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
manitu uci da svira je napisao:
Medjunarodni organizam jede i sere, što prije naučiš gdje ti je mjesto - manje ćeš puta biti govno. .

Joj ovo volim... :D
Ovog diskursa se treba drzat,komunalni kanalizacijski narativ,.... tako puno u malo rijeci zbito.

U vremenu kada nikad toliko puno nije trpilo toliko mnogo zbog toliko malog broja ljudi ne treba uvlacit pamet u pricu o nama.

Nema ovdje zakona pameti, drugi zakoni se ovdje primjenjuju za ove nase prostore.

Ovaj Balkanski region se povija i naginje prvenstveno ka zakonima fizike, tj hidro dinamike.
Elaborirano prije.

Nije tu u pitanju moc,inters, nisu ni presveti zakoni trzista (citaj organiziranog kriminala) koji zapad implementira i skojim pelcuje kandidate naokolo. Nije to bitno i tako presudao kao vjestina i umjece "izabrani" da dobro ugave!
Tj da nas povezu i uvezu ove nase razbacane cijevi u zatovreni sistem. :wink:

Tako da sistem spojeni kanalizacijski cijevi proradi tjeran metodom samo pumpanja i prirodog livelisanja nivoa plutajuceg sadrzaja.

I fekalije ne mogu mimo fizike do septicke. A naravno da sarkazam bude potpun ima tu I radosti tako da svako govno ako ne zapne u cijevi moze da kaze:" Ima srece i pravde, sretno prodjo i ovu okuku". :D :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
http://www.standard.rs/politika/32312-% ... 1%86%D0%B8

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://rs.n1info.com/a79488/Kolumne/Dra ... ovica.html

:)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Idemo dalje:

http://www.nezavisne.com/novosti/svijet ... one/317235

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2015, 00:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šokantno pismo bijesnog Hrvata: Evropska unijo, j**em ti i oca i majku! Od vas 27, pomoć nam nudi Rusija!
Objavljeno u: Region, Vijesti
28 Juli, 2015 Utorak u 6:08
Veliki sumski pozar gase vatrogasci i kanaderiJadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, osvrnuo se na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su besneli tom zemljom pomoć ponudila Rusija, a ne Evropska unija.
Vodice, 10.07.2012 - Veliki sumski pozar gase vatrogasci i kanaderi

On se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih i prikupio na Fejsbuku više od 10 hiljada lajkova.
Njegov post prenosimo u celini, s obzirom da se radi o autorskom tekstu.
“Poštovana EU! (Evropska unijo)
Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama besne požari. Od vas 27 država, jebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla… niti jedna jedina država!!!
Kada je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je goreo Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, ali mi smo pomogli… al klasika, zaboli vas za to vaš evropsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće niko od naših hrvatskih medija, oću ja… i sad vam jebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše evropske tekovine, pička vam materina “civilizovana”.
Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite jaja i natežete kožicu od kurca, vi ste nadasve fini i kulturni… o jebo vam ćaća mater da vam jebo, 100 puta, svakih 8 sati.
Kud pre 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuvanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!
“Evropska unija je jedna velika porodica“, u kojoj očito ćaći i materi puca kurac za “novorođeno dete“ poput nas.
Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, jebem sve u rodu!
Od svih vas 27… ko nama nudi pomoć??? – Rusija krutejebo!… alooooo Rusija!!!
Jel to vama draga EU normalno!?!?… (pritisak će me zveknut, oće matere mi)… jebem vam sve u rodu, vama i velikoj porodici!
P.S. Pritisak mi je uredan… 920/850… pu majku vam milu europsko pružim ti ruku za pomoć osveštenu jebem!”
(Dnevnik.hr/EPK)

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2015, 04:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
I kao šlag na tortu - otkazuju se od ruske pomoći!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2015, 07:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Citiraj:
"Bosna i Hercegovina mora znati da mi držimo ključeve njene prometne povezanosti sa Evropom. Hrvatska se ne da ucjenjivati i ukoliko BiH ne bude kooperativna, neće se graditi mostovi preko Save kod Svilaja i Stare Gradiške", rekao je Hajdaš Dončić, dodajući da, ukoliko se nastavi sa ucjenama, da će "[url]BiH u EU ići preko Drine i Srbije, a ne mostova na Savi[/url]".

Ovo nije europsko ponasanje... Kao sto rekoh, i Hrvate ocekuju vaspitne pljeske.
Sada se zahuktalo oko Piranskog zaliva. Na prvu, sve izgleda dobro po Hrvatsku, ali mozda bas u tom grmu lezi zeko...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/euro ... 33256.aspx

Prelistati komentare.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2015, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.napredniklub.org/saopstenje- ... u-regionu/

НК објавио седми Извештај о политичким правима српског народа у региону

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2015, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.6yka.com/novost/87722/boris- ... a-na-zlatu

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2015, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Борис Тадић се држао као да ће му из Беле куће послати жезло лидера Западног Балкана. Вучић се сада бори с Едијем Рамом за тај невидљиви трон. А Ангела Меркел се понаша као да је она врховни судија у тој трци
Док комотно прислушкују мутне и преозбиљне разговоре наследнице великог Бизмарка и њених малих балканских клијената, момци у NSA (National Security Agency) се, вероватно, ваљају од смеха. Ускоро ћемо и о томе читати у неком „Викиликс“ откровењу. И видети оно што знамо: да се овде не ради ни о каквим лидерима него само о „капоима“ у региону
Данас је највећи део „света у развоју“ изгуран у Четврти свет. Једно време је био „у транзицији“, а сад више нема ни тих шарених лажа. На том дну, ММФ промовише „доба штедње“. А локални компрадори су задужени да објасне народу да ће се пустиња претворити у зелену долину. Колико следеће године! И опет следеће године. Та фатаморгана се зове – реформа
Србија је најгласнији мегафон у озбиљењу тог шизофреног лета изнад кукавичијег гнезда. Што је стање горе, то је глас српске власти јачи
И објашњења за „стабилан регион“ су у длаку иста: само што слабија Србија може спасити регион од рата. Али никад као сада ту антисрпску идеологију није отворено заступала српска власт. Чак ни Недићева!
Не, не треба имати заблуде: умекшавали су, под спољним притиском, своје ставове и Обреновићи и Карађорђевићи, и Ранковић и српски либерали, али – нико се није тако бећарски разметао српском земљом, тако хладно и безочно остављао незаштићен српски живаљ по околним земљама, тако безобзирно растурао државну структуру, српску одбрану и обавештајне институције, подржавао и политички и материјално „пете колоне“

http://fakti.org/srspki-duh/reljic-nije ... jak-region

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 07:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Aahahahahah jebaaaaaaaaate... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]