banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 04:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2015, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hoce to kad si popularniji. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 08:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kada smo već kod OFK prošle sezone kada je UEFA istraživala neke utakmice u svakoj je igrao taj tim. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo ne moramo uzimati Partizan ni Zvezdu, ni njihove utakmice. Kako se prašina nije digla oko utakmice Vojvodine i Čuke. Jes' da je u pitanju prošlogodišnji hit prvenstva, ali na gostujućem terenu razmontirati Vojvodinu sa 4:0, nije uspjevalo ni puno jačima u prethodnim sezonama. Od četiri gola, prvi i treći padaju tako što Vošini igrači oklijevaju sa ispucavanjem, gube loptu i primaju golove... To nikome nije sumnjivo, ni rezultat, ni način na koji su padali golovi...

I priča o namještanju na Vračaru, ima puno rupa. Te bile su ogromne kvote, puno uplata, što bi moglo da nasluti da je utakmica dogovorena puno ranije, jer po nekim "izvorima" uplaćivano je par dana ranije. Onda odjednom bukne priča da je na poluvremenu prijećeno fudbalerima OFK-a, a dva minuta po početku drugog poluvremena Dražić izdribla cijelu odbranu Zvezde i promaši zicer za 3:0. Šta je onda koji moj on zapinjao, ako je već prijećeno da se ne trude toliko...

Da se razumijemo. Ne opravdavam ni tu moguću namještaljku, niti bilo šta slično, taman i da je po cijenu izbacivanja Zvezde iz lige, ali nisam za selektivno gledanje na stvari i pravljenja atmosfere linča od strane medija i javnosti, zbog jedne utakmice, koja nije i ne može biti usamljen slučaj, niti da se pravi atmosfera, kako je Zvezda glavni vinovnik i uzročnik cvih mogućin neregularnosti u ovom čemeru od fudbala... To mi drastično smeta, što Vučelić mrtav 'ladan govori o kriminalu, namještenoj utakmici i o tome kako to Partizan nikad nije i ne bi radio... Mislim, koga lažemo i je..mo u zdrav mozak. Nije IQ čitave javnosti na nivou šumskog zeca, pa da se ne znaju i ne vide neke stvari..

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 10:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Hoces da kazes da je ovo sasvim regularan mec bio?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
vlakanje je napisao:
Hoces da kazes da je ovo sasvim regularan mec bio?

:roll:

Naravno da je bio regularan. Dok neko ne dokaže suprotno, ovo je apsolutno regularna utakmica... Kao i more drugih u proteklih 10 i više sezona...

Cijenim da uopšte nisi shvatio poentu mog upisa...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne pitam za more drugih unazad 10 godina. Te price dok se ne dokaze i sl me ne interesuju...
Nije mi jasno kakoneko moze biti toliko slije, da ne kazem, praviti se blesav i tvrditi da je sve sigurno cisto!? Ima momaka, hvala bogu, pa su korektni, ali ovi drugi mi nisu jasni...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2015, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Covjek nije rekao da je sigurno cisto, samo ne voli dvolicnost najvecih lopova u Srbiji koji preko svojih poltrona u medijima dizu halabuku a prvi su namjestali utakmice bezbroj puta. samo to je rekao.
Ako je neko namjestio treba da odgovara, ali necemo se praviti nevjesti i glupi.
Ovo me neodoljivo podsjeca na situacije gdje "zrtve" krvavih ruku uzvikuju heljp baznia, slicna prica samo sportska.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 18:20 
Bič božji
Bič božji

Je li namješteno ovo Partizan Jagodina?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
3 gola za 2 minute. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tuta bugarin uplatio tiket u sofiji

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 18:24 
Bič božji
Bič božji

Hoće da nam pokažu da mogu i oni. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da vidim sta ce Slager reci, nadam se da ne gleda utakmicu, kao ni nasu iz prvog kola, pa da moze objektivan sud doneti

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Čovjek će se ispišati u ovoj ligi...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne znam ko se ono sprdao sa Tutom? Derventa??? Kao truba ekipe gdje igrao, Spezia itditditditd... Ko da je JSL Bog zna sta :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
2 utakmice, 3 gola, 3 asistencije

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hertzog je napisao:
Da vidim sta ce Slager reci, nadam se da ne gleda utakmicu, kao ni nasu iz prvog kola, pa da moze objektivan sud doneti

nemam ja sta reci...nisam gledao ni veceras...ali nakon sto se masa mojih drugara izjasnila isto kao i vi na forumu,pogotovo ovaj nitro koji pise romane sa pitanjem "gdje su vam dokazi",za mene je sad sve jasno kao dan...

zvezda sasvim regularno pobjedila ofk,partiazan sasvim regularno osvojio sedam titula...ja sam do ove karaburme nekako mastao da su zvezdasi drugaciji,zato sto mnogo vise drugara imam koji za zvezdu navijaju..da ce reci "jebes ovo.."..ovako,sta god zucnete,svaki grobar vas sa punim pravom moze upitati "a imas li ti dokaze???|

ali sad se vise uopste nesto ne opterecujem tom ligom...dokaza nema,sve regularno...partizan tare deceniju vec...

uostalom,ovdje gdje moj borac igra je jos gore....mogu vam naci sliku potpisanog dogovora sa utakmice celik-jedinstvo bihac,tri za tri.....samo potpis notara fali :(

ne trebam ni reci da niko nije qurcem mrdnuo da bi sankcionisao ni jedne ni druge...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

evo...

http://www.telegraf.rs/sport/70236-hit- ... u-utakmica

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 20:55 
Bič božji
Bič božji

Ne znam šta hoćeš da kažemo? Svi smo se složili da je ono bila smijurija i da je vjerovatno pao neki dogovor, mada smo se pokazali kao bolji tokom meča. Možda je posljednjih 10 prvenstava bilo namješteno, ali ko će ti to dokazati, ko će uzeti titule evo rećemo Partizanu i dati ih nekome? Mi možemo ovdje sada nagađati i pretpostavljati ili od toga nema ništa. Oni nas stigli po broju titula i čao đaci.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Samo da porucim drugaru Slageru da se "onaj nitro" vjerovatno najbolje razumije u sport na citavom forumu. :)

Partizan ima svoj sistem dosta godina, prvih nekoliko kola nabija gola razliku da bi bio prvi na tabeli, i davao je rezultate dosta puta, uvijek je teze juriti nekog na tabeli nego biti prvi :) . Da se razumijemo, Zvezda i Partizan i ove godine vjerovatno imaju zatvorenih oko 70% utakmica tako da bi trebalo prestati da se nesto lozimo kao da prvi put gledamo :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2015, 21:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma u pravu si...hercog me pitao,pa sam se bezveze opet vratio na ovu temu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]