banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2015, 19:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Dec 2010, 00:58
Ovo je ,ko hoće da se drogira,drogirace se i bez ovih likova.Mislim da u nasoj državi ima većih kriminalaca koji nista dobili nisu.!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... ora/314081
Citiraj:
Inače, inspektorima će vrijeme provedeno u pritvoru biti uračunato prilikom služenja kazne, a sud im je izrekao i mjeru zabrane rada u policiji od pet godina.

Znači osuđeni diler droge bi mogao opet jednog dana da bude policijski inspektor?? :roll:
Oooo jebem te pičko...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2015, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ne znam bas, za te poslove moras donijeti potvrdu o nekaznjavanju al javice se neko strucniji da nam objasni

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 09:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
_Krol_ je napisao:
Previse je 11 god....treniraju strogocu na sirotinji

Čuj ovog... :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Sta tebi nije jasno....kompletno drustvo korumpirano....ljudi pokradu milione i ili ne budu uopste osudjeni ili dobiju neku sicu...ovde se i optuznica i presuda bazira na izjavama krepalih narkomana i dilera.....ne poznajem te ljude ali slusam da porodice tih ljudi konkretno tog Radulovica nemaju maltene ni za hljeba....i onda ga neko opali 11 godina robije da bi prodavao maglu i ko fol pokazao kako funkcionise drzava blablabla...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Pusti političke igre, gdje se okreću trilioni.
Ovi ljudi su na državnoj sisi, mi ih izdržavamo, da dilaju dopove, spid bolove, heroine, trave i slično.
Mala kazna...premala.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hoces reci da trilioni nisu sa drzavne sise i grbace naroda?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka

Jesi ih ti vidio da to rade ili i tebi pricali narkomani.....

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Jesu, ali ja i ti, kao obični smrtnici, koji nemamo veze sa politikom i trilionima - na to ne možemo uticati.
Ne kažem, ne možemo ni na inspektore, ali do njih je lakše doći, fizički.
Već smo naviknuti da vlast "lapa" i to je postala normala, ali onaj ko se bori protiv narkotika i kriminala - da to radi - nema dovoljne kazne.
Trebalo bi razmisliti i o tome da se potomci stave u zatvor.

@Krole, sigurno ne bi dobili ovolike kazne da su tukli, privodili dilere i nakon tog palili gudrovinu ili šta se već radi sa istom.
Damir Čudić, svjedok pokajnik, kojeg vrlo dobro poznajem se jedno vrijeme vukao po novinama i sudovima zbog njih, čovjek je rekao šta je imao, nije mijenjao iskaz (bar ne za 360 stepeni) i nakon tog je dobio pomenutu titulu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tebi je vruce.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 10:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ljudi zaduženi da nas štite od kriminala bave se kriminalom. Nema tu male kazne ako su stvarno krivi...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2004, 01:04
_Krol_ je napisao:
Sta tebi nije jasno....kompletno drustvo korumpirano....ljudi pokradu milione i ili ne budu uopste osudjeni ili dobiju neku sicu...ovde se i optuznica i presuda bazira na izjavama krepalih narkomana i dilera.....ne poznajem te ljude ali slusam da porodice tih ljudi konkretno tog Radulovica nemaju maltene ni za hljeba....i onda ga neko opali 11 godina robije da bi prodavao maglu i ko fol pokazao kako funkcionise drzava blablabla...

jedan svjedok je opisao marihuanu specificno ljubicaste boje,koju su mu oduzeli,pa je kasnije opet probao na ulici,tesko da je to izmisljotina...sto se insova tice 117 000 za 3 godine njih 4 plus sefovi njihovi nije to neka para pa nisu imalli ni 10 000 godisnje svaki,npr 3-4 klinca sto su odradili 2 auta i skuter vredne oko 26 000 uradili za mjesec dana.Jesto to ispada smjesno,tacno je da su bili dobri u pronalazenju,ali opet toliko puno radili za sta?? Beskucnik za ubistvo dobio 10 godina,on preko 11
Ne znam sta su mu sve stavili na teret za cisto dilanje je 1-8 god robije

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
To je za obične dilere1-8godina. Ali ako si inspektor pa još slučajno za suzbijanje narkotika a ti postaneš diler onda se to možda drugačije gleda. Kazna je primjerena djelu e sad sto to nije slučaj i sa drugim sferama jbg. Nadati se da hoće ubrzo

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Ljudi zaduženi da nas štite od kriminala bave se kriminalom. Nema tu male kazne ako su stvarno krivi...

o ovome i govorim.....mislim da je isuvise klimavo osuditi ih na osnovu izjava dilera i narkomana.....da su pohapseni na licu mjesta,dok to rade,uslikani ili sta vec ne bih rijec rekao....drugo ,ako je ovo gomila lazi ljudi koje su hapsili,prebijali i sta vec zivo me interesuje koja ce se budala prihvatiti da radi taj posao kad sutra svako dilersko i narkomansko govno moze nalagati sta hoce i popijes robiju.....

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa ne vjerujem baš da su nasumično izabrali par momaka i odlučili da im smjeste....

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka

Meni to nekako smijesno mala cifra kad se izdijeli na njih za taj vremenski period, nekako mi nema logike da bi se neko zajebavao za sicu i rizikovao sve sto ima a ima mnogo u odnosu na vecinu. Stvar prva, stvar druga, ako su ih vec istrazivali zasto ih onda nisu posnimali, pa lako se to odradi nek zaplijene nesto pa pratis i snimas sta ce biti. Izjave narkomana i dilera necemo ni komentarisati. Ovo nekako najvise lici da su dirali gdje nisu smjeli i ovako ih rijesili...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Pa ne vjerujem baš da su nasumično izabrali par momaka i odlučili da im smjeste....

skoro cijelo odelenje....osmorica cini mi se na celu sa sefom tog odelenja

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Prvo to je cifra koja je dokazana. A obično se ne dokaze nikad sve.
Drugo ovi momci su i pali na nastimanoj akciji oduzimanja droge mislim na manjaci.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

Nikakva cifra nije dokazana...koliko sam ja procitao obrazlozenje suda odbijen je zahtjev za oduzimanje novca.....a osudjeni su jer su nekakve dilere prebijali i kao neki diler prodao za njih 8 kg...ej 8 kg heroina....ko god je dolazio u kontakt sa nacinom rada mup,a ja jesam i stazirao u takvom odelenju u begoradu,to je nemoguce uraditi.....zato i sumnjam u sve to

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2015, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka

Ako bude vise droge na ulicama u buducnosti nego u proslosti onda je sve jasno, smetali su nekom za veci posao

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]