banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2015, 09:20 
Uzeh lumiu 640. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 10:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ništa XL? Pih...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
kolko para, valja li, šta ima da nema moja 535, kaćeš prodavat :D Piši

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:03 
139 €, sta ja znam, ok je telefon, ali moram se navici na wp. Djeluje mi dosta sporije u odnosu na wp 7.8 i 8. Cak i laguje u nekim aplikacijama. Moram odraditi razne apdejte pa cu vidjeti kako se ponasa vremenom.
Dalje, kamera na dnevnom svjetlu rastura, gps isto odlicno radi, kuciste telefona iako je plastika odlicno djeluje u ruci. Svidja mi se IE odnosno njegova brzina i to sto postovi u forumima imaju velika slova, nema potrebe za tapatalkom koji je uzgred tesko sranje na wp8.1. Fb isto tako. Whatsapp je ok.web translator je aplikacija koja i je trebala na androidu a nisam je imao, odlicna je na wp. Moracu jos proguglati sta sve korisno ima da se skine.

Ima bolji ekran i bateriju u odnosu na 535. :D

Necu jos bar mjesec dana prodavati, sacekacu w10 da vidim sta donosi, nadam se da ce biti bolji od wp8.1.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Milan je napisao:
139 €
Kul, nije puno skuplji u odnosu na 535.
Milan je napisao:
Ima bolji ekran i bateriju u odnosu na 535. :D
I čipset, i kameru. :)
Milan je napisao:
Necu jos bar mjesec dana prodavati
Wow, zadržaćeš se čak mjesec dana na novom telefonu. :lol:
Milan je napisao:
sacekacu w10 da vidim sta donosi
Pošto voliš eksperimentisati, jesi probao Win 10 Preview?
Još je nestabilan i spor ali donosi puno dobrih stvari - međutim neće još najmanje mjesec-dva finalna verzija.
Milan je napisao:
Djeluje mi dosta sporije u odnosu na wp 7.8 i 8. Cak i laguje u nekim aplikacijama.
Kod mene ne laguje Windows, ali jeste spor - u smislu da su animacije otegnute i usporene.
Laga i ne može biti kad su razvukli animacije, btw, meni više odgovara Android, pogotovo sa Nova Launcher-om gdje se sve može podešavati.
Naručiću opet nešto iz Kine.
Postavio sam na onoj temi potencijalne kandidate.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Milan je napisao:
Necu jos bar mjesec dana prodavati, sacekacu w10 da vidim sta donosi, nadam se da ce biti bolji od wp8.1.

:---)
usput, svaka cast, mislim da si prvi koji je uspio da se pozali da mu nesto na wp laguje :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:45 
Kazem ja, android je caca po pitanju kustomizacije i kolicine i kvaliteta aplikacija. Nisam wp10 preview jos probao, to cu mozda kad se vratim u BiH. Gledao sam na youtubeu, preview laguje gore nego android. Ako izbace onakav w10 propasce ko radikali.

Bse, da. Skrolanj u maxton browseru je kurton kurtona...zatim ova jedna aplikacija za prevodjenje takodje laguje...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro Milane, to su izuzeci od aplikacija. Generalno Windows kao sistem nema ni L od laga.
A slažem se da Preview izgleda sporo i tromo, gledao sam na YT (nisam probao na svom telefonu), pa se i ja nadam da će nešto popraviti do finalne verzije. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
aaaahaaa, znaci u pitanju su neke znj aplikacije? pa to je problem sto programeri nisu dobro odradili posao
znam da sve sto koristim ne laguje
sto se tice W10, laguje zato sto je u beta fazi i nije odradjen do kraja, ne znam samo gdje su ljudi pozurili da ga stave na telefon

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 13:53 
Fast translator. Jbg kad nema ni jedan krsten njemacko\srpski na wp, u stvari nema nikakav ili sam ja mutav pa ne znam naci. Mislim offline verzija. Na androidu je google translate radio odlicno posao.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Upravo radim W10 upgrade, pa cu javiti kakav je. Inace traje vec 2 sata... Vidi se da je M$ windows.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:06 
Mislis preview? Javi.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Probaj Google Translator, mada je i on on line.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 14:51 
Moze offline?

Edit, ne moze, kakav kurton od aplikacije, nece ni da zapamti jezike koje sam izabrao, dizajn takodje nula bodova i pride imam reklamu dole.koja zauzima trecinu ekrana.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg, Windows ima puno ogranicenja od strane Microsoft-a, pa je dobro da ima ikakvih aplikacija.

Npr. meni se ne svidja sto je interfejs prilicno dosadan i jednostavan i ne moze se mijenjati (cak i iOS podrzava svakakve manipulacije nakon jailbreak-a).

Slaba je i podrska developera, apdejti za aplikacije prvo dolaze na Android i iOS.

Dalje, Windows Phone cini samo par procenata svjetskih smartfona, zato ni programeri ni korisnici nisu narocito zainteresovani za njega.

Ali sve u svemu, smatram da je za vecinu korisnika vrlo dobar izbor.

Btw, i dalje preferiram Android jer volim da ga kastomizujem i podesavam.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 19:08 
To sve stoji, al te neke osnovne aplikacije bi morale postojati.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Milan je napisao:
Mislis preview? Javi.

Nemoj instalirati, instalacija traje oko 2 sata i plus par update-a (Fast ring) nakucka se na 3 sata, bar za notifikacije laguje kad se spusta, pola apps ne radi, viber nece da se otvori (iako stizu notifikacije), start menu se ucitava do sutra nakon home tipke. Ima neki bug sa osvjetljenjem ekrana, pa moras zakljucati tel da promjenis. Od stvari sto valjaju na lumi je sto je start menu rasiren sad preko komplet sirine ekrana i mozes staviti pravu pozadinu iza, a ne samo iza "tiles", settings je sad malo bolje grupisan itd... U svakom slucaju ne isplati se drndati oko update-a, ne donosi puno, a gubis dosta. Vracam nazad na 8.1.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2015, 07:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Šta se danas kod androida koristi od mapa(glasovna navigacija),a da je gratis?
Malo sam ispao iz fazona za droid,a dok sam ga imao, šibao je iGO i bio je extra.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2015, 08:37 
@sehxor
Oke, nisam ni mislio instalisati, vidio sam da nije bas najbolje odradjen.

@hadzi
Mapfactor, a i google mape su ok.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2015, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
iGO je iznenadjujuce dobar. Ok nije nesto na oko, ali radi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]