banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 15:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
gotovo je sad...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Gotovo je bilo prije početka.
Da Bog da niko živ ne došao kući ili još bolje: da dođu, a da su im potomci silovani štapovima, kao Gadafi i da umru od srčanog kad to vide.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
auu kakva akcija,ko na play stationu.jebo barsinu tika taka

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šiju ljudi, strašno.
Samo da Rajković i Katai odu graditi karijeru negdje, gdje nije opšte rasulo.

Poslednji put menjao eric_cartman dana 02 Jul 2015, 21:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Zar ste se nadali????

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Zar ste se nadali????

Poslije ovog se nadam da će svi izginuti.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
A jesmo kurcine pa to je strasno hahaha
Ja ne znam jel do mene....jesam li ostario pa upao u kurcobolju i letargiju ili su oni toliko propali da to vise ni ne nervira covjeka....al ipak....jebo im ja mater...pogotovo onome ko je sakupio ove levate

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
E moji cigani, da ste mi zivi i zdravi i necu da se nasladjujem tudjom mukom. Da Bog pa da igrate bolje u revansu,al kad vidim koliko ljudi navija/prati u Crvenu Z. i koliko se para ulaze-a opet kako ljudi igraju je veliko zlo... Potvrda da je bolje navijati za mali klub iz svog grada,svoje sredine pa makar igrao i trecu ligu...

Srecno vam bilo...al bojim se da vam nema pomoci, lako je tuci klubove iz Jelen lige koji skinu gace na zagrijavanju al dobro...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
A ti navijas za.....

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
ferdinand je napisao:
Zar ste se nadali????

https://www.youtube.com/watch?v=g10nYQozTo8

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2015, 23:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Da se za klub navija zbog rezultata davno bi svi navijali za Barsu.
Mladi Pavicevic je simpa igrac. Sjeba sve planove vec za 2 minuta. Nema materijala opet izgleda. Dobro, realno svi smo mi znali da je to tako, samo smo se nadali nemogucem. Zao mi Rajkovica. Nije da se ovo ne moze stici, ali ...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 01:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
baki je napisao:
E moji cigani, da ste mi zivi i zdravi i necu da se nasladjujem tudjom mukom. Da Bog pa da igrate bolje u revansu,al kad vidim koliko ljudi navija/prati u Crvenu Z. i koliko se para ulaze-a opet kako ljudi igraju je veliko zlo... Potvrda da je bolje navijati za mali klub iz svog grada,svoje sredine pa makar igrao i trecu ligu...

Srecno vam bilo...al bojim se da vam nema pomoci, lako je tuci klubove iz Jelen lige koji skinu gace na zagrijavanju al dobro...

Samo da kazem da ne seres, svako navija za onaj klub na koji mu srce vuce, nevazno odakle je, prosli smo tu pricu vise puta. Ja cu navijati za Zvezdu pa da igra i u beton ligi i da ne igra u Evropi 10 godina. Ja i dalje vjerujem da ce Zvezda proci ove.

Prvo, Pavicevicu treba odbiti sest mjeseci plate zbog gluposti (Skevin predlog, slazem se). Drugo, ovo je najgori Zvezdin poraz od kad ja pratim fudbal. Trece, pa zar i kad dobijemo crveni (zasluzen), moramo primiti prvi gol iz jebenog ofsajda, zar ne moze barem nesto da nas ide?!
Btw, Rajkovica treba prodati sto prije, tacno mi zao momka kad vidim kako brani..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 06:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vratite se svi na onaj pres Tezica, sve ce vam biti jasno, ljudiii nema para, danas se fudbal ne igra bez kesa...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 07:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slager se utakmice javio na ovoj temi kako bi iskazao podrsku FKCZ i vi ste se nadali pozitivnom rezultatu... Nemojte biti smesni... :)

Najveci problem je dovodje je ovih stranaca koji nece nista uraditi u evropi, a do zavrsnice prvenstva, kada ce se odlucivati o tituli, oni ce biti isfurani zbog kasnjenja plata, otice iz kluba i nakalemiti nove tuzbe... Tako da je ova sezona savrseno pocela

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 07:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
ja mislim da je sad dosla na red i ta sezona kad necemo gledati dva velikana na prve dvije pozicije, zapravo Zvezda sa ovim igracima i trenerom moze biti negdje peta sesta

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 08:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Indija,kazahstan
Malo podbadanja nece naskoditi.
Salim se,sto prije shvatimo da mi vise nismo u rangu kazahstanaca lakse ce nam biti.U svim drzavama sr vidi neki napredak a pogledajte kod nas,gledas prenos jsl-a a u pozadini krava pase.Uvijek se sjetim kad smo igrali protiv kroacije i kaze komentator na hrt-u stovani gledatelji oprostite ne znam sta je rekao ovaj spiker jer je ozvucenje na stadionu sa pocetka ovog stoljeca

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 08:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zato je onaj stadion u Estoniji teatar snova, elaborirao šlager na temi lige evrope.
Nije to do pašnjaka nego do kriminala u našem sportu, totalno amaterizma većine trenera mlađih kategorija, dovođenja menadžerskih igrača koje su svi odreda odavno odjebali, samo kod naših klubova mogu naći uhljebljenje. Pogodno tlo za talove.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 08:55 
Bič božji
Bič božji

Ne znam što je onaj nesretni Cvetković igrao pored Petkovića, kakvog - takvog bolji je od onog dečka koji nije za fuce. Savićević se godinama ne može nametnuti, vrijeme je da sam odustane. Jednostavno, svi ulažu u fudbal, radi se pravilno i dobro, ovima je trener Vajs, ozbiljan lik. Opet nadam se da mogu stisnuti jer nisu oni neki prespreman tim, mi smo igrali fino sa igračem manje, tako da vjerujem da 11 na 11 možemo možda uvaljdati prvi gol pa da uđe voda u uši. Možda :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 09:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zaista je bilo tuzno gledati ono sinoc, ali ponavljam, Terzic je bas o ovome pricao, da kada prodje zrijeb, klub dobije nekoga iz Kazahstana ili Azerbejdzana, svi ce Zvezdi da nametnu uligu favorita, a to su klubovi kojima nije problem da za igraca izdvoje milion dolara, to je problem ljudi, nema para...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2015, 09:09 
Bič božji
Bič božji

Pa oni kao obećavaju ovim strancima po 250.000, a vidićeš tamo oko novembra već frke sa platama. Pa onaj krvavi Parker se šprdao sa ekipom, tamo se kupao kući na moru dok su ovi igrali prvenstvo i sada ga opet kao prihvatali. Jebo te sunce.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9034 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]