banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 04:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2015, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
On ima Lenovo sa Androidom, a ne WP.

Btw, kod Androida, zavisno od modela, kao i softvera, treba sa vremena na vrijeme odraditi factory reset.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
A kad dolazi win 10 na ova nasa sokocala?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ko zna? Može se i sada preuzeti ali to nije ni blizu za svakodnevno i normalno korištenje. Trebaće vremena za 10-ku.....još barem godina.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Десетка долази званично на десктопе 29. јула.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Za mobilne tel ce malo kasnije doci.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
sinip je napisao:
Нисам никад радио фабрички ресет, није било потребе. :) Морао бих прво да одрадим бекап података, именика, овог оног... Ваљда?

pa zašto ne koristiš sinhronizaciju imenika, kalendara, wifi lozinki i ostalih podešavanja sa gmail nalogom? eventualno slike i druge dokumente koje imaš prekopiraš na komp...mada i to može na gdrive...

kad je podešena ova sinhronizacija, i kad mjenjaš telefon (ili radiš fabrički reset) samo prebaciš sim karticu (na kojoj nema ni jednog broja memorisanog) loguješ se svojm gmail-om i sve je tu za minut, imenik, kalendar, wifi lozinke, bilješke na google keep, čak odmah svuče i sve aplikacije koje su korištene...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Брине ме тајност података. :D
Зезам се, мораћу видјети кад се ископам из ових завршних факултетских обавеза некад тамо у јулу, знам да има синхронизација и некад кад сам купио телефон сам то и урадио и то је било то. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
despot777 je napisao:
sinip je napisao:
Нисам никад радио фабрички ресет, није било потребе. :) Морао бих прво да одрадим бекап података, именика, овог оног... Ваљда?

pa zašto ne koristiš sinhronizaciju imenika, kalendara, wifi lozinki i ostalih podešavanja sa gmail nalogom? eventualno slike i druge dokumente koje imaš prekopiraš na komp...mada i to može na gdrive...

kad je podešena ova sinhronizacija, i kad mjenjaš telefon (ili radiš fabrički reset) samo prebaciš sim karticu (na kojoj nema ni jednog broja memorisanog) loguješ se svojm gmail-om i sve je tu za minut, imenik, kalendar, wifi lozinke, bilješke na google keep, čak odmah svuče i sve aplikacije koje su korištene...

Samo da se nadovezem na ovo - ja sam odusevljen Titanium backupom! Neki drugi rom sam nekidan nabacio, pa reko bas da vidim kako fercera kad odradim totalni backup i nakon toga restore. Skinuo sam piratsku full verziju (nisam znao jel' free u bilo cemu limitirana) i sve mi je vratilo kao sto je bilo - sms, mailove, wifi sifre, aplikacije (sve sa podesavanjima, snimljenim pozicijama u igricama itd..), launcher sa istim rasporedom ikonica...cudo jedno.
Vjerovatno je ovo vecini opste poznato, ali eto...

Poslednji put menjao pilot babo dana 17 Jun 2015, 13:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 13:29 
Da, jedino sto treba tel biti rootovan za to da vrati programe u stanju u kakvom su i bili... Ali da je aplikacija genijalna, jeste....

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2015, 13:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jun 2015, 13:30
Kakav vam je LG Bello?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
I ja sam ganjao LG Bello al fala bogu nestalo im....
Pa nije mi jasno, jel toliko tesko apdejtovati stranicu, i reci da telefona nema na stanju...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jun 2015, 12:56
Pomozite...
Hocu cerkici da uzmem telefon,samo ne mogu da se odlucim izmedju dva m:tel-ova telefona...HUAWEI G630 ili ZTE Blade L3
koji je bolji,jaci ili sta vec ?

PS: telefon ce sluziti za igrice,muziku i slike...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:20 
Zte blade ima daleko losiju rezoluciju, a opet ima noviji android 5 lollipop u odnosu na huaweijev 4.3 JB...ostalo je tu i tamo isto, kod huaweia je procesor qualcomm, to je kao mozda bolje od mediatek-a...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6499

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:27 
Voajer
Voajer

To mene i buni te sitne razlike nedovoljne da bih se odlucila koji da uzmem telefon...mozda bih se odlucila da neko napise koji telefon je kvalitetniji,dugotrajniji,nesto slicno...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:33 
Tesko ce ti to bilo ko reci jer je malo ko drzao oba telefona uporedno. Ja sam imao 2 huaweia g630 i otac mi sada ima isto taj model, zaista je kvalitetan u smislu izrade i baterija traje jako dugo. A sto se tice dugotrajnosti to zaboravi slobodno, ako se ne pokvari u garantnom roku nece se vjerovatno pokvariti ni kasnije. Ja bih uzeo huawei samo zato jer mrzim nisku rezoluciju ekrana, manja slova se ne mogu citati i moram "natezati" vid da bih procitao sta pise. 480x850 je malo i za 4 incne ekrane.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
llena je napisao:
Pomozite...
Hocu cerkici da uzmem telefon,samo ne mogu da se odlucim izmedju dva m:tel-ova telefona...HUAWEI G630 ili ZTE Blade L3
koji je bolji,jaci ili sta vec ?

PS: telefon ce sluziti za igrice,muziku i slike...

Huawei G630 definitivno

Pogledajte u male oglase na forumu :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Huawei G630 je definitivno bolji izbor.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:46 
Voajer
Voajer

Oni su tu negdje samo sto se mojoj cerki svidja ZTE zbog ovih 8GB u odnosu na Huawei koji ima 4GB...sumnjam da ce od toga imati korisi jer sto vise nabaca u telefon mislim da ce biti sporiji,zato me interesuje koji je telefon bolji u smislu koja je firma pouzdanija sto se tice kvaliteta,ja ne znam ni ko proizvodi ovaj ZTE a Huawei valjda Japanci ili Kinezi...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Aj kad vec raspravljate, koji je najbolji od ova 3 LG Bello, Sony M2 il ovaj G630?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2015, 13:54 
Voajer
Voajer

Po meni Sony je medju boljim telefonima...a i skuplji je vise od duplo nego Huawei u m:tel ponudi tako da bi bio moj da mi se davaju tolike pare za telefon kojim ce se igrati dijete...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 179 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]