banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 09:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 635 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2015, 10:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Igra se za gol više?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Е, те су већ конкретне, фудбалске, ја сам се држао ових општих.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dali su 110% svojih mogućnosti

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 11:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Ташко je napisao:
KaoKakao je napisao:
giometar je napisao:
svi ovi nasi sto igraju u toj reprezentaciji su budale. sta ocekuju, da ce ih jalijasi voljeti?

Pa naravno da ce igrati za zemlju gdje su rodjeni, ne vidim problem. Jalijasi su voljeli i Supica, Barbareza, Misimovica, Milenkovica, Topica, Blazevica a i Vranjesa dok nije uradio ovu bezpotrebnu tetovazu. Politici nema mjesta u sportu, ocigledno je i Ogi shvatio to.

Pa da, obozavaju ih.
Pjesme poput ubij Srbina, gazi sve cetnike su dio folklora i kulturno-zabavnog programa.
Zastave armije, te zastave Turske, Saudijske Arabije i slicno su nesto sto svaki normalan Srbin zeli na utakmicama svoje reprezentacije.
A dje tekbir npr.
Previse je stvari da Srbi ne bi navijali za BiH. Ja ne kontam kako su tako slijepi.

Ajmo Bosno, ajmo fanatikosi.

Predrasude, predrasude. Ti hoces da kazes da se protiv Portugala, Belgije ili Slovacke pjevalo o srbima, cetnicima. Svasta.
Sto se tice zastava, nju moze svaki saban donijeti i ogrnuti se, bilo da je ruska, spanska, turska nebitno. Ja juce ne vidih ni jednu saudijsku, armijsku ili slicno. Samo ljiljane. Sto se tice fanaticosa, oni nikad u svojim redovima nisu imali toleranciju prema drugim zastsvama osim ljiljana.
Ali, eto, ti znas sta i kako. Iako ne pratis reprezentaciju, jel.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
A što vas iz jednog dijela Federacije toliko boli što ovdje u Srpskoj većinu ljudi boli ćoše za reprezentacijom BiH?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakve predrasude, sta je netacno od toga?
Ja nisam rekao da je to bilo protiv Portugala i Slovacke, ali hoces reci da se bilo koja stvar od tih nije se desavala?

I nisam rekao da fanatikos stavljaju druge zastave, nego da ih je bilo. Sad se ti pravi mutav pa reci da nije.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 11:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Nekada davno kad su susjedi iz FBiH planirali otići na EP u Portugal, na posljednjem meču kval. protiv Danske u Sarajevu na tribini je bio tansparent: SRBI NE IDETE U PORTUGAL. Sjećam se izvještaja iz Blica, kao da je bilo danas.

Ye bali ih tada Danci, pa nisu ni oni otišli :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://poskok.info/wp/?p=155353

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Choban je napisao:
A što vas iz jednog dijela Federacije toliko boli što ovdje u Srpskoj većinu ljudi boli ćoše za reprezentacijom BiH?

Зато што су они мулти-култи, ваљда ти је јасно до сада? Јер ко неће илахије има и касиде...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik

Ташко je napisao:
Kakve predrasude, sta je netacno od toga?
Ja nisam rekao da je to bilo protiv Portugala i Slovacke, ali hoces reci da se bilo koja stvar od tih nije se desavala?

I nisam rekao da fanatikos stavljaju druge zastave, nego da ih je bilo. Sad se ti pravi mutav pa reci da nije.

Bilo jeste u pocetku al dolaskom fanaticosa se tim pokusava stati na kraj. Eh sad, kad neki baja sa 4 razreda osnovne i pola procitane knjige iz Tesnja ili sta ja znam, dodje sa tekbiranjem ili turskim zastavama pa misli da ce tim ko prkosit nekom, to ne mozes generalizovati pa reci na Bilinom vrvi od turskih zastava.

Za ovaj poskokov saramantni tekst bih se samo nasmijo. Lik uzima slike buzdovana sa fejsbuka i time argumentise nesto. Smijesno i jadno.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Одошмо у политику, опет, али искрено, како ти не досади просипати те "братство-убиствене" форе и фазоне након свега?!? Мислим, то пали код овиЈЕх овде БеЛограђана, док не добију по пичЦи на Башчаршији, али нама који смо прошли кроз све то?!? Мислим, да'л залудан си ти? Иначе ако ниси примјетио тренутно влада прилично велика доза курцобоље код Срба за игре сениорске репрезентације Србије, али не видим зашто због тога мислиш да би репрезентацијa "Плавог радиона" требала да нас више занима? :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ljudi ja neznam kako vam se da vise naklapati oko toga.Postujem svakoga i uvijek kazem da "srce" odlucuje ko ce za koga navijati.Nemoze se to nametnuti nikada i nikome i sto prije prihvatimo to bice svima bolje.Ja navijam za Borac oduvijek i za mene nepostoji drugi klub u svijetu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa tako i treba. Šta ima koji k... neko da nekome nameće nešto. Uživaj u igri onih koje voliš, navijaj kako dolikuje, bez ekscesa. I mirna Bosna.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
BOSS66 je napisao:
Ljudi ja neznam kako vam se da vise naklapati oko toga.Postujem svakoga i uvijek kazem da "srce" odlucuje ko ce za koga navijati.Nemoze se to nametnuti nikada i nikome i sto prije prihvatimo to bice svima bolje.Ja navijam za Borac oduvijek i za mene nepostoji drugi klub u svijetu.

Nije problem u srcu i ko za koga navija, svako ima pravo da voli sta hoce. Ovdje je problem u licemjerju.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 14:56 
Pripravnik
Pripravnik

Ja ne znam kako odosmo u to ko za koga navija, nek navija za koga hoce svejedno. Osvrnuo sam se samo na konstataciju da jalijasi ne vole srpske igrace, sto bas i nije tacno.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 15:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
KaoKakao je napisao:
[
Sto se tice zastava, nju moze svaki saban donijeti i ogrnuti se, bilo da je ruska, spanska, turska nebitno. Ja juce ne vidih ni jednu saudijsku, armijsku ili slicno. Samo ljiljane. Sto se tice fanaticosa, oni nikad u svojim redovima nisu imali toleranciju prema drugim zastsvama osim ljiljana.
.

Ništa više ni ne treba. Koji nomalan Srbin će navijati za reprezentaciju dok njeni navijaču mašu zastavama pod kojim su pucali na očeve tih Srba? Kako ja da se pomirim sa ljiljanima kad je vojnik koji se borio za ljiljane ubio mog strica, nemoćnog i bolesnog čovjeka?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма де _зока, пусти крају, видиш да се не налазимо у истој димензији са њиХа.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
KaoKakao, u startu otpada mogucnost bilo kakve dublje identifikacije kod vecine Srba nakon sto vidimo ratne zastave, uzvika i povika sa tribina. Zar je tako tesko to skontati. Mogucnost izbora mora postojati. I postoji. I zna se dobro za koga navija 95% Srba.. ne znam po meni je mazohizam zestoki kad vidis tribine glumiti neku multi kulti pricu...

BIH pratim kad stignem, da nesto dublje osjecam tesko, od BH Fanaticosa nema vecih debila. Parola je vrhunac. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:
KaoKakao je napisao:
[
.

Ništa više ni ne treba. Koji nomalan Srbin će navijati za reprezentaciju dok njeni navijaču mašu zastavama pod kojim su pucali na očeve tih Srba? Kako ja da se pomirim sa ljiljanima kad je vojnik koji se borio za ljiljane ubio mog strica, nemoćnog i bolesnog čovjeka?

Posteno. Sa druge strane, imas i ljudi sto su izgubili svoje najmilije da se stvori ono sto je Ognjen prvobitno tetovirao, tako da razumijem njihov gnjev.
Ali, ako cemo realno, da raja sutra prestane mahati ljiljanima i da masu trokutom i zvijezdom, bi li iko od Srba navijao za reprezentaciju BiH?

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2015, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Реално, мало ко.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 635 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]