banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 15:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2015, 14:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Nema fesa bez SDS-a.Izgleda da americka ambasada ipak vedri i oblaci u BIH,njihov uticaj i na srpski narod je ogroman.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 15:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Bice interesantno u svakom slucaju posmatrati desavanja na politickoj sceni Srpske, sledi odmeravanje snaga patriota sa atlantistickom mrezom unutar srpskih redova.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Idi ti brini se za svoju zemlju lako cemo mi oko SDS, kako si samo dosadan.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Не видим што вам смета човјек толико?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije pravi banjalucanin
Samo oni smiju komentarisati aktuelnu politicku situaciju

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Биће да је то. Или за неупућене, јесмо толерантни у пи*ку материну...

Људи, форумаши, виртуелни ликови, ако вам се не свиђа шта неко пише (а да при томе не крши правила) имате филтер. Турите га у филтер и ћао, здра'о, 'фала живио...

Учите се толеранцији. Озбиљно.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
V@nja je napisao:
Nije pravi banjalucanin
Samo oni smiju komentarisati aktuelnu politicku situaciju

Primjetih rijec - oni :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je baba makedonka, ja nemam pravo glasa

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Schlager je napisao:
Citiraj:
Ali opet kazem dok god postoji kontinuirana eliminacija BL kadra koji kad god dovoljno osnazi da bi postao relevantan ili cak preuzeo sam vrh i upravljane strankom dotad Mili nema ko na crtu.

Ne postoji kontinuirana eliminacija banjaluckog kadra,vec smo mi banjalucani jednostavno PICKE!!

Ne zaboravi da je Dragan Cavic bio Predsjednik Srpske Demokratske Stranke!

Prvi ja sam picka,koji kazem da necu pisati pa opet pisem...

Drugo gradjani,koji trpe teror sela nad gradom,i u vlasti i u sportu gdje 90% para ode u Igokeu i kanjon ili,ako ne kanjon,onda FK Krupa...a niko ne mrda kurcom,i opet na izborima glasa za iste :( :(

I mrtvi hladni gledamo kako nase sportske i svake druge simbole gase,dodje nas 2000 u ponedjeljak :( :( ....

Sad nam i neki grb namecu,kao da je pocetak vremena sa tim Gavranovicem i neka dva kurceva srbijanca :( :(

Trece moje stranacke kolege...Isti taj Stevandic,kome je SDS sedma stranka,dosao prije par godina u stranku,i pored svega dobio sve moguce...od toga da bude nas kandidat za Gradonacelnika 2012,do jedine funkcije koja nam je preostala u Skupstini RS nakon zadnjih izbora,da bude Potpredsjednik Narodne Skupstine...i on prvi podvija rep i bjezi njima,jos laje o zapostavljenosti krajiskih kadrova....

a nije Stevandic jedini,tu je i Miki Jacimovic,pa cak i moj Marinko Dragisic,koga volim i za koga bih do juce ruku u vatru stavio da nece na njihovu stranu nikad...

A nesto slicno,prodavanje za sicu, ne pada na pamet,nikome,ni u Prnjavoru,ni u Doboju,Posavini,Semberiji,Biracu,Sarajevsko-romanijskoj regiji,Hercegovini...

U onim prvim poslijeratnim Borcevim gostovanjimaa,kad sam osjecao mrznju koja se nozem moze rezati na Sokocu,u Bijeljini,Ugljeviku i slusao prozivke "Babini" (po Biljani Plavsic koja je Olbrajtovu docekivala sa Dodikom kao narodnog heroja,na balkonu Banskog Dvora),pizdio sam....Pa majku ti jebem romanijsku,cobansku,cuj ja Babin,a ratovao sam godinu dana prije tebe,dok si ti ispijao kafe sa Muslimanima na Vilsonovom i Bascarsiji,ja sam bio na Plitvicama,Strugi,Zapadnoj Slavoniji,dodji mi jedan na jedan pa mi ponovi to,mamu ti jebem...!!

Al ne....stvarno smo PICKE...mekani....i ljudi su u pravu :( :(

Zao mi je sto ovakvi ljudi odlaze iz stranke, ali nikako ih ne mozemo osudjivati. Umjesto da se zapitamo zasto se doslo u situaciju da takvi napuste stranku, mi odmah na njih svaljujemo izdajnicke epitete. Milenko i Marinko su casni ljudi, bez mrlje u zivotu. Marinko je mnogo toga dao stranci, kao predsjednik najveceg podrucnog odbora u BL, a naisao je na nezainteresovanost G.O, prvenstveno predsjednika G.O.
Dok su drugi podrucni odbori imali podrsku Tadica i kompanije, dok je bilo meze i pica na skupstinama gradskih podrucnih odbora, dok su na te sjednice dolazili vidjeniji ljudi iz stranke, kod Marinka niko, sem Milenka nije dosao.
Pitaj ga kad je Tadic dosao i odrzao sastanak sa ljudima iz njegovih mjesnih i reonskih odbora. Marinko je praktcno bio kao trinaesto prase u stranci, a donio je mnogo glasova SDS-u.
Dok su predsjednici izbornih stabova neke "ugledne i postene" osobe, kao i drugi ugledni ljudi u i oko G.O. mi se ljutimo na ljude koji su posteni i kojima je dosadilo da se preko njiihovih ledja drugi tuku, a oni uvijek na.ebu.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 20:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisi ti to nesto dobro pohvatao moje postove,i ja sam pisao da je neprocjenjiva steta ako Marinko Dragisic ode,da zelim da se vrati,i da ga svi cekamo rasirenih ruku,da se vrati tamo gdje jedino pripada....i da tako postenog covjeka,casnog,i pravog Srbina,ne mogu ni zamisliti u ovima koji su vise interesne grupacije nego stranke...Njemu je mjesto u Srpskoj Demokratskoj Stranci,i ja ga u nekoj drugoj ne mogu ni zamisliti...

Ove ostale koje si pomenuo,i koje nisi,od Stevandica pa nadalje,mogu,i to vrlo lako....isti taj Miki koga hvalis je par mjeseci pred izbore prosle godine dosao u stranku....I dobio da bude Potpredsjednik Gradskog Odbora!!

Nije mu bilo dovoljno...njegovi apetiti za ovu godinu dana nisu zadovoljeni,i ja zaista ne mogu zaliti za njim,koliko god te kao forumasa cijenio..

A o Stevandicu sam pisao juce,pa da se ne ponavljam....

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2015, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dobro, Jacimovic mi se cini kao kvalitetan politicar i covjek. Ne znam koji su njegovi interesi bili, ali steta je sto je i on isoristen i pusten kao potrosni materijal. Marinka znam, i znam koliko je radio za stranku, ali sta vrijedi kad to niko ne cijeni. Zalosno je to sto su danas vazniji neki ljudi koji "daju pare" i drugii l "casni" ljudi od ljudi koji su u zivotu i u stranci sve radili posteno i casno.
Marinko ne treba da se vrati u stranku dok Gradski odbor ne promijeni svoj odnos u kome favorizuje neke losije podrucne odbore, dok ove koji vrijedi satanizuje i pusta ih da se sami bore u blatu. Kao da im ti glasovi sa seoskog podrucja nisu ni bitni.
Bem ga, nikad da se opametimo i da cijenimo one koji vrijede.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za one koji nisu glasali na onoj temi samo kratak info da je SDS dobio 10 glasova od ukupno 46.

Samo zbog Vas i Vasih zelja, postovani slusaoci, u novu anketu cu uvrstiti Vozda.
Zasto bas njega? Pa u njega ovi iz SDS-a stalno upiru prstom. Meni je to dovoljno za kvalifikaciju :D

P.S. Ovaj put ce biti zanimljivo :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 12:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
http://www.bl-portal.com/vijesti/rs-i-f ... sds-u.html

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Stanić pristupio SDS-u
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/St ... 08546.html

Slageru.. komentari?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Sve ljudina do ljudine :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slager je protiv toga. Ali... Ali njegov sef nije :D
A onaj narod koji nije glasao je ocigledno bio u pravu: Svi su isti :)

Moj ti Schlagzi...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 17:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Slageru.. komentari?

Citiraj:
Slager je protiv toga. Ali... Ali njegov sef nije

Pa ko normalan ne bi bio protiv ovakvih stvari? :( :(

Popušiš tamo u SNSD,smjene te i kao Ministra i kao Direktora Instituta,i ajd u SDS :angry4: ...

A ovi naši mrljavci će prije takvoga postaviti na neku funkciju u zdravstvu,nego bilo koga od tih naših doktora ili doktorica,koji mi padaju na pamet,Neno Dobrijević,doktorica Milićević,Vesna Ećim,Gordana Lazić...

Ne bi me začudilo da ovaj postane Ministar :( :( ....Tačno se vidi kako se Bosiću smiješi brk,"Evo,maznuo sam im ga!!" 8)

Al dobro....Ima ko misli o tome...

Ja bi mu rekao šupičku materinu
,taman da je najpametni i najpošteniji na svijetu...zato ja i ne mogu biti političar :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2015, 17:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Možeš biti političar, samo loš.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 11:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inicijativu za održavanje vanredne Skupštine RS,povodom afere "papak",potpisalo 39 Narodnih poslanika.

Među njima,čak i onaj Stevančević (na koga se to i odnosi,između ostalih)....Ali ne i "naši" Slavko Dunjić i Nenad Stevandić :( :(

Toliko o tome da su naprasno "progledali" zbog "servilnog odnosa SDS u Sarajevu"...

A umjesto mog komentara,jedna stara narodna mudrost...

Ne pada snijeg da prekrije brijeg, vec da svaka zvijerka pokaze svoj trag

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moja baba, zena sa svojih 80 i kusur ljeta, kad je prosle godine gledala dnevnik na kojem se Stevandic rukuje sa Markom Pavicem na proslavi krsne slave DNSa je rekla "preletice Stevandic kod njega, 100%, ili ce bar izaci iz SDSa"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]