sinip je napisao:
Хај' сад да нам Шлагер каже каква је ситуВација у ГО СДС Бања Лука, ако исти уопште постоји?

Биће да је "чишћење" и даље у току?

hebo vas slager vise,ostavite me da zivim svoje penzionerske dane na miru,i ne prozivajte me
sto se pitanja tice....jesi gledao film Kum?
Inspirisan jednim dijalogom iz tog filma,objasnicu vam situaciju sa Stevandicem,po zadnji put,jer mi stvarno postaje dosadno...
Sjecate li se kad Vito Korleone uvodi u "posao"mladjahnog Michelea,i kao zadnji savjet mu kaze "Onaj ko ti predlozi sastanak sa Barzinijem,taj je izdajnik u nasoj porodici"!....
Uglavnom,od Stevandica,do svih bivsih i buducih prebjega iz SDS ili SNSD nebitno....Svaki onaj koji vam,poput Stevandica i Stevancevica sa nase liste,ili Vojina MItrovica sa Cavine, plasira ovako neku srceparajucu pricu o "neslaganju" i kako je naprasno "progledao",a da pri tome ne vrati mandat stranci na cijoj listi je postao poslanik-znajte da su tu (velike) pare u igri!!!
Tacka.
Eto,malo glumim vizionarstvo filmskog junaka

...Ali ja vas uvjeravam da je bas tako...unaprijed,za svakog sledeceg,sa bilo koje strane....
Ukoliko se pojavi neki takav,da iznese posten stav,neslaganje i vrati mandat svojoj stranci jer se razocarao u neke stvari,postujte ga do bola!!!......Za sve ostalo,i sve buduce filozofe koji "progledaju",ali ipak zadrze mandat i poslanicku platu od 3500 maraka,uz dodatke i beneficije za odbore,i to sto je Potpredsjednik Narodne Skupstine,uz doktorsku gdje sigurno ne dobija nista manje, "papak" je jedini termin,nebitno da li ce taj buduci biti iz SDS,SNSD ili nekog treceg...Takodje nebitno je da to u buducnosti hipoteticki bude i Mladen Bosic,ili bilo ko od mojih trenutnih stranackih drugova,ili cak neki prebjeg sa njihove strane,prica ce mi biti ista...
Takvima je SDS valjao dok su nasa djecu kisnula po standovima i curice koje tek trebaju da radjaju prvu djecu,prehladjivale jajnike po onim betonskim i drvenim sjedalima,djeleci plakate i slike sa njegovom njuskom,a sad se "ne slaze",ali eto,ipak ce zadrzati mandat,jer 12 000 glasova je dobio....a da nije bio na listi Srpske Demokratske Stranke,i da je isao kao nezavisni kandidat,dobio bi 200 glasova
Toliko....onaj ko hoce shvatice,a sinip,silvio,stevandic i rain man ce i dalje trubiti o bakirovim srbima i probosanskoj politici....za to vrijeme dok oni budu trubili,ovaj sto je dozivio katarzu ce trpati 7000 maraka u dzep svaki mjesec,plus ova "narukvica" zbog koje je "progledao"
A sto se Gradskog Odbora BL tice,onaj ko misli svojom glavom,ponovice ti isto sto i ja.....oni malo povodljiviji ce se malo ceskati po glavi i razmisljati "mozda ima nesto u svemu ovome sto prica"...a kompletni idioti ce podnijeti ostavku i krenuti za njim,kome je SDS sedma stranka

I da...unaprijed se slazem da su Stevancevic i Stevandic velika greska Mladena Bosica,i da nisu Eskimi krivi za njihovo postavljanje na listu i losu procjenu,vec on licno....Naravno,nije imao carobnu kuglu da zna,ali ubuduce nek odjebe sa lista te kompenzacino penzionerske mandate i ovima koji mjenjaju stranke vise nego Ognjen Djelmic i Dusko Stajic klubova