Lisa_Simpson je napisao:
Micelijus, ti previshe globalno razmishljash... Ja sam postavila ovaj post da chujem ljude kojima je tema zanimljiva... Ako zalish ljude u Etiopiji, shto ne odesh tamo i ne pomazesh im? Ne mozesh, naravno, a ovdje prosipash prichu o jadnoj gladnoj djeci... Svi ih mi zalimo, ali niko od nas nije uchinio nishta po tom pitanju... Ako mozesh, uchini neshto konkretno jer svojim izgladnjivanjem necesh nishta postici...
Ja makar mislim o tome i ne zatvaram oči pred činjenicama maštajući o tome kako će iz mene jednog dana bez problema ispumpatii salo kada se utovim ko svinja. I ne sprdam se sa takvim stvarima kao što su uništavanje hrane i načinima na koje, posljedice tog uništavanja možemo bez muke riješiti.
Ne gladujem, ali i ne bacam hranu. Zahvalan sam za svaki zalogaj koji mi je Bog dao i jedem ga sa poštovanjem.
Ja takodje ne mislim ici ispumpavati salo i ne zavaravaj se da sam tako ochajna kao shto mislish (a vjerovatno kontash i predebela)... Hranu niti unishtavam niti bacam, a daleko od toga da se tovim kao svinja. Svoje mishljenje o liposukciji si iznio, ali ne morash ukopavati tudja mishljenja.... I josh neshto: u Americi je najvishe enormno debelih ljudi, tako da ne mozesh to porediti sa ostatkom svijeta. Tamo se nalazi vishe Mac-ova nego u chitavom svijetu zajedno...