banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 673 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
danijell je napisao:
Najjače je što Bugari traže ostavku makedonske Vlade zbog situacije... :)
Jadni Srbi sa teškom govornom manom.

Bugarska zabrinutost je opravdana jer je jasno kako nenaoružani Bugari u Makedoniji mogu strašno nastradati od prespremne makedonske specijale

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ma ko ih ,ebe, vidim da se i po Makedoniji pocelo sa demonizacijom Srba. Vode se neke akcije kao u Crnoj Gori. Stop svemu sto je Srpsko. Zatvoriti granicu i pustiti da jedu ono sto su zakuhali jos 90 tih proslog vijeka. Sa srecom im.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Ma ko ih ,ebe, vidim da se i po Makedoniji pocelo sa demonizacijom Srba. Vode se neke akcije kao u Crnoj Gori. Stop svemu sto je Srpsko. Zatvoriti granicu i pustiti da jedu ono sto su zakuhali jos 90 tih proslog vijeka. Sa srecom im.

Potpis. Lafo moralna podrška a na izborima - zna se - VMRO, izbacivanje Srba iz Ustava, fizički, zabrana SPC i nasilna makedonizacija

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka

manitu uci da svira je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Potpis. Lafo moralna podrška a na izborima - zna se - VMRO, izbacivanje Srba iz Ustava, fizički, zabrana SPC i nasilna makedonizacija

Upravo. Jos kad sam procitao da je Makedonski prezident zelio u Moskvu na ovu paradu pobjednika, iako su mu saveznici govorili da neide sve mi je bilo jasno. Neznam sad dali je otisao ali cini mi se da se malo kasno sjetio. Izgleda da su na naplatu stigli stari racuni. E Kiro Kiro....................

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ne zajebavajte...dole nema saka jada srba....od svih govana koja nas okruzuju makedonci su nam najveci prijatelji....

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Od šake Srba, trojica od osam poginulih.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka

ginuli su i makedonci na nasoj strani.....

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka

_Krol_ je napisao:
ne zajebavajte...dole nema saka jada srba....od svih govana koja nas okruzuju makedonci su nam najveci prijatelji....

Pored takvih prijatelja, neprijatelji nam i netrebaju.Ja im jos nisam oprostio Jugu, a o ovim akcijama stop srbizaciji Makedonije da nepricam. Pa priznase Kosovo. Pa otcijepise Crkvu itd

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka

jugu im oprosti....jednostavno su morali slusati...et mi nismo slusali pa vidis kako smo prosli......vjeruj mi ucestvovao sam u evakuaciji jna iz makedonije....tovarili su sa nama po kasarnama.....zadnji dan tj zadnju kolonu jna,bataljon voojne policije su docekali na nekom bulevaru jugoslavija i ispratili nas sa kolacima i sokovima......

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka

a crkva je posebna prica...jebiga sto bi i bila spc ako ces posteno....neka imaju svoju crkvu,sta fali...a mi skocili ko neslani.....

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka

_Krol_ je napisao:
jugu im oprosti....jednostavno su morali slusati...et mi nismo slusali pa vidis kako smo prosli......vjeruj mi ucestvovao sam u evakuaciji jna iz makedonije....tovarili su sa nama po kasarnama.....zadnji dan tj zadnju kolonu jna,bataljon voojne policije su docekali na nekom bulevaru jugoslavija i ispratili nas sa kolacima i sokovima......

Mi bar propadamo dostojanstveno. :D
Znam da dole nije bilo toliko napeto kad se selila jna kao u hr ili slo, ali ipak nekako sam misljenja da su se oni zalozili za Jugu vjerovatno bi i muslimani i obrnuto i bilo bi mozda izbjegnuto ono iz 90 tih. Naravno to se nemoze tvrditi sa sigurnoscu niko pa ni ja ali ja nekako u to vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne relativiziraj Krol, nije tvoje iskustvo slika odnosa. Dapache, istorija je svjedok, pri jebenim sastancima šestorke usrani Milošević je imao sve predsjednike republika protiv sebe sem Montenegroazanca. To je dvostruko boljelo i pojačalo revolt, inat i lošu politiku Srba i Miloševića - ispade da je i njima u zajednici sa nama bila katastrofa. Sa druge strane, medjunarodni faktori su to posmatrali kao totalno jedinstvo onih koji su protiv SFRJ. Ovo je jedina istina a svaka druga priča je kurcina. Narod bira elitu, elita manipuliše narodom, mi smo za svoje greške krvavo odgovarali. Hebe mi se za Makedonijom i Makedoncima

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka

manitu uci da svira je napisao:
Ne relativiziraj Krol, nije tvoje iskustvo slika odnosa. Dapache, istorija je svjedok, pri jebenim sastancima šestorke usrani Milošević je imao sve predsjednike republika protiv sebe sem Montenegroazanca. To je dvostruko boljelo i pojačalo revolt, inat i lošu politiku Srba i Miloševića - ispade da je i njima u zajednici sa nama bila katastrofa. Sa druge strane, medjunarodni faktori su to posmatrali kao totalno jedinstvo onih koji su protiv SFRJ. Ovo je jedina istina a svaka druga priča je kurcina. Narod bira elitu, elita manipuliše narodom, mi smo za svoje greške krvavo odgovarali. Hebe mi se za Makedonijom i Makedoncima

Dijelimo ista osjecanja prema Makedoncima
Mada me nesto drugo brine. Ovo je mozda i prvi sukob na teritioriji ex-yu u kojem na neki nacin nisu okrivljeni Srbi a tako su blizu tog sukoba. Pa moglo se nesto vec napakovati tipa strasni genocidni Srbi zatvorili granicu za pitome siptarske izbjeglice ili bar da je u sukobima ucestvovala neka nasa specijala i pobila civile itd itd..
Izgleda da smo postali teska karina, kad se to vise neradi. :(

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Makedonci sve radila što su od nje tražili i eto.. Baš im ide.

Ovo je zanimljivo...
Citiraj:
Nemački konzervativni dnevnik "Velt" piše da se "najlabilnija zemlja Evrope" nalazi pred novim ratom i, navodeći da je u razmeni vatre između policije i "gerilskih ratnika na severu Makedonije" stradalo oko 40 ljudi, upozorava da "preti konflikt izmedju Slovena i Albanaca" kao 2001. godine.

Dok generalni sekretar NATO-a traži da pokažu suzdržanost...
Ovco, ovčice. Nemoj da se brineš kratko će da traje.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Кокице и лагано...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
srbija je vec jednom ratovala zbog makedonije prije 102 godine, dosta jednom

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Makedonci nas vise vole nego Crnogorci, i to kazem jer sam prosao MKD i uzduz i poprijeko.
Naravno da medju njima ima tvrdokornih pro-bugarskih nacionalista (koji mrze Srbe), ali oni su strasna manjina.
Mnogo su pomogli prosle godine kad su bile poplave, i ne treba im zaboraviti.

Krol je 100% u pravu, samo nasa omladina to ne konta . . .

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka

Gerilski ratnici na sjeveru Makedonije. Ovo treba pazljivo procitati nekoliko puta jer moze odrediti sudbinu daljih sukoba. tj na cijoj je strani veliki poglavica preko velike vode.
Licno mislim da je projekat velike Albanije u zavrsnoj fazi, ostaje jos C.Gora a tu epizodu cu gledati sa posebnim uzivanjem.
Rocker
nesporim mogucnost da nisam u pravu ali mene nazvati omladincom, ha ha

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
То би у ствари била идеална ситуација да се "шиптарско питање" ријеши једном за свагда. На штету Шиптара наравно. :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka

sinip je napisao:
То би у ствари била идеална ситуација да се "шиптарско питање" ријеши једном за свагда. На штету Шиптара наравно. :evil3:

Da pitanje je kako bi to funkcionisalo. Bio sam u Albaniji nekoliko puta i uopste nisam stekao dojam da su odusevljeni siptarima sa KiM. Cak naprotiv. Ali isto tako rijec je o disciplinovanom narodu koji je spreman radi viseg interesa da cuti i radi. I nepostavlja pitanja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 673 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]