banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2015, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ima li na torrentu verzija bez korejskog titla?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2015, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Nema, ja sam gledao tako, nije smetalo. Korejski je malo sitniji od kineskog koji zauzme pola ekrana :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2015, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Juce faza mamuranja prosla uz dva filma:

Jupiter Ascending

Boze, zasto je ono ikome trebalo? Toliko lose da sam dva puta zaspao u toku filma. Dijalozi sto puta prezvakani, prica zbrljana, cak i solidne akcione scene djeluju bezveze, isforsirano, na momente i bespotrebno. I predvidljivo, i repetitivno... Glupo do bola.
A znam kada V@nja napise za sci-fi da je glup da je stvarno tako, ali ne da djavo mira, morao sam dovrsiti sive celije koje alkohol nije...
2/10

Divergent

Pokusaj stvaranja novih Hunger Games i pronalaska nove Jennifer Lawrence. Blijedo, bezukusno. Da ima malo originalnosti, mozda i ne bi bilo lose. Ovako, 5/10

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2015, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
NiZ je napisao:
Divergent

Pokusaj stvaranja novih Hunger Games i pronalaska nove Jennifer Lawrence. Blijedo, bezukusno. Da ima malo originalnosti, mozda i ne bi bilo lose. Ovako, 5/10

Ima i drugi dio:

http://www.imdb.com/title/tt2908446/

Pa pogledaj i taj :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2015, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Battleship.

Mirnije spavam otkad znam da nas Rihana cuva. Sveta nedljo, sjeba Amer pola svemira.
Film je mjau koliko je glup.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2015, 19:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jel neko gledao Battle for Sevastopol, ruski..poster onako vuce na neku ljubavnu pricu, malo mi muka od toga..

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2015, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ташко je napisao:
Battleship.

Mirnije spavam otkad znam da nas Rihana cuva. Sveta nedljo, sjeba Amer pola svemira.
Film je mjau koliko je glup.

А рупе у сценарију су калибра употребљене топовске муниције. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2015, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Prvo neka americka limunada, te oce pitati cacu, te nece. Bi l ne bi l.
Sljedeci kadar, pobjesnjeli jo-jo rusi sve pred sobom i ne pita nista.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2015, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Age of Ultron

Film napumpan akcijom i efektima, a generalno bezlican. Za poredjenje mi je najblizi Jupiter ascending, s tim da mi je scenografija u JA kilometrima ispred ove u AoU. Gluma bljutava pogotovo RDJ koji je bas bas los u ovom filmu
Jedva 6/10.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2015, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nek sam i ja dočekao da Ajvar nešto pametno prozbori...
Ne samo da je film ubitačno naporan, već što je previše, previše je...do 2020 godine, biće po 5-6 superhero filmova godišnje...2much...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2015, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Džontra je napisao:
Nek sam i ja dočekao da Ajvar nešto pametno prozbori...

wooohooo
Slika

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2015, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2015, 01:29 
staromodan
Korisnikov avatar

Run All Night - nije los..fino zapetljan i povezan..dva prijatelja iz mladosti su sjeli za sto da se dogovore cija majka ce crnu vunu da prede..nekad davno je to poslo za rukom de niru i al pacinu u filmu Heat..ovaj put u pabu to je poslo za rukom ed harrisu i liamu..nekadu su zajedno sevili djevojke a sad njihovi sinovi su zakuvali corbu, ustvari sin od ed harrisa je zabrljao..posto je ed harris dobio dve-tri samarcine od zene, covjek se okurazio malo i odlucio svom starom prijatelju oduzeti zivot i pobiti citavu familiju..tako da ce na kraju biti jos jedna scena iz filma Heat..Liam je inace bivsi hitman, alkoholicar, udovac i old school masturbator - voli covjek smooth girl magazin.. :lol: u sustini jos jedan pokusaj da se napravi klasican old school triler sa tipom u middle-age godinama koji je strucnjak u svim borilackim vjestinama..

par scena je katastrofalno ubrljano kao da je pocetnik radio..1h50min radnja filma..

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2015, 11:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Taken 3

ne ubija siptare, turke, seredziju - sranje

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2015, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Prvi Taken je najbolji.....2 komata željeza direktale u 2 noge,kablići,struja......

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2015, 12:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Birdman

Kad sam vidio koliki hajp dižu holivudske glumice oko ovog filma, znao sam da, ili ima neke veze sa njihovim umjetničkim nolajfizmom ili s nekom svjetski aktuelnom srceparajućom temom. U ovom slučaju na svu sreću, radi se o prvom. U suštini film je vrlo dobar, majstorski snimljen i ima dosta odličnih momenata. Međutim, problemi filma su:
a) nije ono za šta se izdaje, tj. nije crnohumorna komedija, jer nije posebno smiješan...tačnije, nije uopšte smiješan...konstantno je "zanimljiv", ali smiješan - nikada.
b) kao što sam od prve scene mogao prestpostaviti - priča nema cilj, konačnicu, završnicu. Autoru se nije dalo da smišlja pretjerano "moćan", ubjedljiv kraj, jer je i sam svjestan da ne postoje odgovori na pitanja koje postavlja pred glavog lika, pa realno, zašto bi se i trudio.
Dakle, dobar film koji se definitivno nije snimao zbog priče. Zapravo, Injaritu priča o sebi i vrti se u svom mozgu te pravi film zbog tog što ne zna šta drugo da radi, isto kao što glavni lik njegovog filma postavlja predstavu i priča sam sa sobom o sebi jer ne zna šta drugo da radi. To je moj utisak.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 00:25 
staromodan
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Slika

Od prvog do zadnjeg momenta fenomenalno zabavan
Upravo ono sto treba da bude, ni promil manje ni promil vise

Cak je i Vin Dieselov monolog na kraju sjeo kako treba, bez da bude pretjerano "cheesy"
I na sve to, soundtrack odvaljuje

samo da se prijavim, konacno odgledao..oci pocele plakati.. :(

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 23:13 
staromodan
Korisnikov avatar

prosle emocije...i sta sad nakon 7-og dijela..Statham, koji je odlican bio i svojim borilackim vjestinama parirao dominicu i Hobbsu, zavrsava u zatvoru..poslao je Hobbsa u bolnicki krevet.. :lol: serijal ne moze tek tako da se zavrsi sa Statham u zatvoru..nesto mora biti..samo ne bi volio da u naredna 2 filma Statham se sveti, ako je to neki buduci plan..bilo bi dosadno njegovi pokusaji osvete, ovi ga opet ufate, pa on opet pobjegne iz dobro cuvanog zatvora..

kraj filma jeste emotivan..u sustini se primjeti u par scena mali pad pojedinih glumaca jer ipak su kroz snimanja ljudi postali u neku ruku familija..zbog tod pojma "familija" i nacina na koji se zavrsio Fast 7 nije mi jasno kako zapoceti Fast 8..Brian odlazi na drugu stranu sto simbolicki predstavlja smrt Paula, ali ipak kroz serijal on je ostao ziv..da li ce se vratiti u Fast 8 ako se odluci snimati, ko zna..i ako ga ne vrati, sta raditi sa tim likom Briana ako se Statham opet bude svetio fast and furious "familiji"..

Roman tj Tyrese, ne znam imao je bolje uloge npr Fast 5..ne kazem da je lose odigrao, al mogli su mu dati bolju skriptu, humor ne na njegovom nivou..nekako neubjedljivo je odigrao lik Romana..

scena prelaska u Abu-Dhabi, parkiranje pa onda 3-4 bikini djevojke, izvajane da ti pamet stane a iza seici.. :lol: kao nema alkohola, droge, sexa i onda dodje ekipa Fast..seicima se svaki centimetar zastavice digao..

da, Fast 7 je stvarno nabudzen..borba Stathama i the Rock, pa sa Vin Dieselom, pa zatim borba Letty tj Michelle sa Ronda Rousey - judo champion, martial arts, u haljinama i stiklama..pa onda divlji lykan..bas nabudzeno izgleda..

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
1.466 milijardi $, trenutno 4. film po zaradi svih vremena
Nema sanse da fransiza ostane na ovome, sigurno ce raditi 8. dio

"An eighth film is scheduled to be released on April 14, 2017."

Evo, ovo stoji na wiki

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2015, 23:40 
staromodan
Korisnikov avatar

upravo zavrsio sa iscitavanjem..bit ce F8 cini mi se 2017 a u planu je i F9-tka..uglavnom the rock je pricao sa dieselom i dogovorili su se da F8 mora biti jos nabudzeniji po pitanju akcije, al takodje i po pitanju karaktera..onaj mali sto je u tokiju ce opet se navodno pojaviti u F8, navodno je potpisao ugovor...paulov burazer cody koji je igrao u F7 brianovu ulogu bi takodje se pojavio i u F8..rusel ce takodje imati veliku ulogu u F8..mozda i eva mendes uleti u F8..

vin diesel je izjavio "When your brother guarantees something, you sometimes feel like you have to make sure it comes to pass. So if fate has it, fate..F8...if fate has it, then you'll get this when you hear about it. Seven was for Paul, eight is from Paul," Diesel said during the MTV Movie Awards 2015."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]