banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2005, 01:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Pa momci sta je sta ste tako zapeli......... :wink:

Arogantni hmmmmm,pa mozda i jesmo ko kako uzme ali u svakome slucaju imamo i da budemo na sta arogantni prijatelji moji... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2005, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 23:12
M.M je napisao:
Pa momci sta je sta ste tako zapeli......... :wink:

Arogantni hmmmmm,pa mozda i jesmo ko kako uzme ali u svakome slucaju imamo i da budemo na sta arogantni prijatelji moji... :D

Coka, jesi pun sebe i lijepe vam vase... !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2005, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
M.M je napisao:
E sada sam se ohladio,ali nema veze drugi hmmmmmmmm,ma jebiga zalim placem,ali nema veze mislim se ja bar smo SICG pobjedili..... :lol:

Niste nas vi pobijedili vec sudije i sreca, onaj zadnji napad je bio sedmerac nad Sudzumom, Dzomba je bio u prostoru a to su nama sudili 2 puta protiv spanaca pa tako da... ! Imali smo bolju igru i u napadu i u odbrani, a onaj crveni karton nije skrivio Djurkovic vec Krivokapic i sada ste imali srece i vise nikada! Ali dobro i vi morate osjetiti sta znaci pobjediti! Sjetimo se Djordjevica, Stankovica na Maksimiru ili pak Sapica u Sloveniji!
Nedajte se braco koja samo gleda kome bi se ulizala u shupak!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2005, 00:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Jao jao sta smo nervozni........ :D

Pa sta je bilo u Hrvatskoj na prijateljskoj a,a gdje nestade struje kada se igrao nogomet ,a koga je u subotu tuko Hajduk ja mislim Partizana ,pa ko izgubi neki dan od Cibone u Beogradu......da ne idem dalje.

Vi mislite da ste vi dobri pa majku mu budimo realni imate vi pobjeda to ne osporava niko imate dobar sport svaka cast,ali ja mislim da ni mi nismo losi ako uzmemo sve zajedno i stavimo na jednu vagu i izmjerimo mislim da smo jednaki to je moje misljenje. :wink:

Nekad mi sudije i malo srece nekada vi sudije i malo srece..... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2005, 02:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
M.M. je napisao:
Pa sta je bilo u Hrvatskoj na prijateljskoj a,a gdje nestade struje kada se igrao nogomet ,a koga je u subotu tuko Hajduk ja mislim Partizana ,pa ko izgubi neki dan od Cibone u Beogradu......da ne idem dalje.

Zanimljivo racunanje i prijateljskih susreta . . . Mozda uskoro pocnete i da brojite golove koje vasi sportisti budu postizali na treninzima ili na rekreaciji . :D :D

A prije neki dan je Cibona izgubila od Zvezde u Beogradu i to prilicno ubjedljivo, mada ti vjerovatno nisi mislio na tu utakmicu. . . :wink: :wink: :wink:

Ode ova rasprava u krivom smjeru, ali totalno . . .
Hrvati su pobijedili, nasi nisu i kraj price. I da sudije jesu kumovale njihovoj pobjedi, sad to mozemo da okacimo macku o rep. Nisu bili bolji, ali su pobijedili i otisli dalje i niko nema pravo da kaze da je nezasluzeno. Da je bilo pravde vjerovatno bi i nasi otisli dalje, ali sta se moze.
Hrvati su vicesampioni svijeta, ali po njihovim pricama pred finalnu utakmicu, izgledalo je da ce samo da izadju na teren, Spanci ce da se useru od straha pred "mocnom" i nepobjedivom Hrvatskom. Ispalo je malo drugacije. . . Izgleda da je Spancima smetalo pravljenje racuna bez krcmara, pa su odlucili da naprave svoj racun u kojem je na kraju pisalo sest golova vise na njihovom kontu. . . Hrvati ocito umorni, a bilo je to i za ocekivati jer cijeli sampionat igraju sa jednom postavom, koja jeste vrhunska, ali i to su samo ljudi od krvi i mesa. . .

M.M jedna tvoj post mi bode oci

M.M je napisao:
E sada sam se ohladio,ali nema veze drugi hmmmmmmmm,ma jebiga zalim placem,ali nema veze mislim se ja bar smo SICG pobjedili.....

Jel to vi imate neki kompleks kada vam je najvaznija cinjenica da ste pobijedili Srbe? Meni se cini da je tako. Zar stvarno mislis da imas osnova da se hvalis tako tijesnom i srecno izborenom pobjedom. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2005, 14:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Zasto komplekse ja se samo radujem jer mislim da je ipak najjcai rivalitet a zna se zasto ja se radujem to je cinjenica ....... :wink:

Kao i vi mislim da nema nikoga koga rade pobjedite izuzev nas.

Dakle da skratimo bilo i proslo cekajmo sada nesto drugo pa cemo dalje. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Hrvtska je zasluženo pobijedila iako je reprezentacija sicg bila bolja skoro cijelu utakmicu ,sicg jednostavno falilo im je iskustva i živaca ,hrvatska je iskoristila iskustvo i bolju uigranost .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
BISCANIN2 je napisao:
Hrvtska je zasluženo pobijedila iako je reprezentacija sicg bila bolja skoro cijelu utakmicu ,sicg jednostavno falilo im je iskustva i živaca ,hrvatska je iskoristila iskustvo i bolju uigranost .

jest' kurac...iskoristili su iz aviona vidjenu blagonaklonost i darezljivost arbitara. nema to veze sa njihovim iskustvom. kapom i shakom su im dijelili lopte. ovo nigdje ne vodi...bilo pa proshlo, idemo dalje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 14:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hehehhehe pa kako vam uvjek neko drugi kriv mili boze.... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]