banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2015, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Mislio sam da vise nikad ni slova ne napisem na ovoj temi, ali sta ces, mora se. Sta to neistinito BN prikazuje u svojim informativnim emisijama? Kakav to razdor pravi medju Srbima?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Чисто информативно, јесу ли коначно објавили да је Добој ушао у савез градова турског свијета?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, jesu. Ne znam da l si vidio da su cak i neki od odbornika SNSD-a, i bivsi poslanik SNSD-a, Stanojevic pohvalili to, jer je grad dobio potreban novac. Ja licno ne volim Obrena, ne vole ga ni mnogi clanovi SDS-a, ali ako ne dobijas potreban novac od Vlade RS, onda si prinudjen prihvatit pomoc, pa makar dolazila iz pakla.
I jbte, to sto su oni potpisali neki papir ne znaci da sad Doboj potpada pod Tursku. To su politicke igrarije, kojih ce biti i u buducim vremenima.
Eno, i Radisic koji se krije dao izjavu za BN.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не нисам видио, не гледам ни БН ни РТРС овде. И супер се осјећам. :) И чекај, какве је то паре добио Добој, колико и за шта? И је'л то опет неки кредит који треба да се враћа или то Турци дијеле нешто бесповратно? :) Знам да је Обрену требао нови БеЕмВе, онај му однијела вода (штета што не однесе и њега) па контам да је за то првенствено потрошено. И што се тише потписивања папира, па куд не нађе неки папир да потпише са Русима, имају више пара од Турака, генерално гледано. :)

Да не спомињем како рекох наопаку процедуру, да се прво нешто потпише без одобрења па се онда исто легализује. Баш онако демократски и транспарентно. :)
И на крају баладе, о посланицима СДС-а и СНСД-а у Добоју имам исто мишљење. Багра како год окренеш.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Navodno su dobili 8 miliona evra, za razliku od par hiljada koje je Vlada dala. Nisam vidio papir tako da ne mogu reci da je to istina. Obrena ne volim, kao ni vecina simpatizera SDS-a, ali ova buka koja se digla je pretjerana i politicki napravljena i to bas kad je i Nada glasala za ono hrvatsko pitanje. Ne znam, muka mi je od svega. Hocu samo da se pocne hapsiti bagra, pa sa koje god strane bila.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Што се тиче хапшења багре, у Добоју је требало кренути редом, прво од оних који су дозволили градњу у водозаштитном појасу, па да оних који нису ништа учинили да се иста спријечи, па све до оних који нису ништа учинили да покушају да спријече поплаву него се приде још и финансијски окористили па до оних на републичком нивоу који су све то гледали и нису урадили НИШТА. И то све од тамо некад 2000-те до данас. Да 11 (званично) мртвих не спомињем. Али кад би се кренуло редом мислим да би се тражила "карта више" у затворима широм РС.

Што се тиче 8 милиона евра, ако је то кредит, живо ме занима ко ће то да врати јер један од разлога зашто општинска власт није могла да се задужује у РС је та што банке не дају кредите онима који не могу да их врате, тј. који су несолвентни и дошли су до законског максимума кредитног задужења. А такође сви знамо зашто Влада РС није дала паре општини Добој. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Raskoljnikov je napisao:
Mislio sam da vise nikad ni slova ne napisem na ovoj temi, ali sta ces, mora se. Sta to neistinito BN prikazuje u svojim informativnim emisijama? Kakav to razdor pravi medju Srbima?

Nikakve pozitivne vesti o Srpskoj na bn.Mi u Srbiji smo poceli da ih smatramo muslimanskom televizijom koliko su negativni i antisrpski :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A sta to pozitivno ima da se kaze? Korupcije i kriminala nikad vise, nezaposlenosti takodje, politicko stanje katastrofalno. Sta sad, treba da se izmisljaju vijesti pa da se prica da nam tece med i mlijeko? Radisic osudjen na zatvor, a niko mu nije oduzeo dokumente ladno pobjegao u drugu zemlju. Da postoji neki sistem i nesto, ministri pravde i policije bi odmah podnijeli ostavku. Predsjednik se izivljava na novinarima koji zaradjuju svoju crkavicu, plate i penzije se isplacuju iz kredita, uopsteno je haos, a pitate se kako nista pozitivno nema da se kaze.
To da su antisprski uopste nije istina. Jedina televizija koja obiljezava najvece hriscanske i srpske praznike. Neki dan su pustali film "Kletva" koji je zaista odlican i pokazuje zasto smo mi Srbi tu gdje jesmo. Na kojoj to jos televiziji mozes cuti pjesmu " Na planini na Jelici", ili " Ko to kaze, ko to laze Srbija je mala"?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 14:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Raskoljnikov je napisao:
A sta to pozitivno ima da se kaze? Korupcije i kriminala nikad vise, nezaposlenosti takodje, politicko stanje katastrofalno. Sta sad, treba da se izmisljaju vijesti pa da se prica da nam tece med i mlijeko? Radisic osudjen na zatvor, a niko mu nije oduzeo dokumente ladno pobjegao u drugu zemlju. Da postoji neki sistem i nesto, ministri pravde i policije bi odmah podnijeli ostavku. Predsjednik se izivljava na novinarima koji zaradjuju svoju crkavicu, plate i penzije se isplacuju iz kredita, uopsteno je haos, a pitate se kako nista pozitivno nema da se kaze.
To da su antisprski uopste nije istina. Jedina televizija koja obiljezava najvece hriscanske i srpske praznike. Neki dan su pustali film "Kletva" koji je zaista odlican i pokazuje zasto smo mi Srbi tu gdje jesmo. Na kojoj to jos televiziji mozes cuti pjesmu " Na planini na Jelici", ili " Ko to kaze, ko to laze Srbija je mala"?

Ne tece nikuda med i mleko, cak su plate manje u Srbiji nego u Srpskoj.Ali onakvo blacenje Srpske na BN je nedopustivo,i na nivou sarajevskih televizija, samo me interesuje za cije pare onako rade,verovatno americke i turske.Ama bas nijedna pozitivna stvar u vestima, to je vec psihopatologija.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2015, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Dovoljno je reći da Helsinški odbor za ljudska prava sponzoriše jednu tv emisiju na BN...tamo sve pršti od multietničnosti i cjelovitosti beiha

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2015, 10:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Sinoc saltam tv kanale i naletim na FTV emisija Posteno Duske Jurisic ,vidim gost gosp Danijel Simic pa reko da vidim sta on pametno zbori sa muslimanima,pored Simica i Jurisicke koja je poznati sarajevsko secijaski sovinista bili gost jos neki musliman i muslimanka i pored njih neki lik Dragan Meketic,po nejgovoj prici zakljucio sam da je to neki takozvani Alijn Srbin ili Hrvat vjerovatno iz stranke Zeljka Komsica DF,kad se zavrsila emisija reko ajd da provjeim gugle jel lik iz DF ,stvarno sam se iznenadio kad sam vidio da je lik iz SDS i kandidat SDS za savjet ministara .

SDS je postao promuslimanska partija i na fonu su muslimanskih partija tipa SDA,DF,SDP
Sve go izdajnik i oportunista

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2015, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Као прво, требаш да будеш баш добро ударен у главу да гостујеш у емисији коју воду Душка Јуришић. Па онда све остало. :) И зар није Мектић а не Мекетић?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
sinip je napisao:
Као прво, требаш да будеш баш добро ударен у главу да гостујеш у емисији коју воду Душка Јуришић. Па онда све остало. :) И зар није Мектић а не Мекетић?

Дотични је из Прњавора, а СДС Прњавор полаже огромне наде у њега :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 15:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Svirate qrcu....ispade SDS gori od SDA...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
_зока je napisao:
Svirate qrcu....ispade SDS gori od SDA...

Pa SDA-ovcima je to posao, a SDS-ovcima bi trebalo da bude dijametralno suprotno. :lol:

Stvar je vrlo prosta, SDS + PDP i izdajnik Cavic su kupljeni US parama i obecanjima, i oni su ti koji imaju zadatak uraditi ono za sta su platili Dodika pa ih izradio.
Koliko ce ovi biti od rijeci ce se vidi.
Dodik se bar u jednom momentu otrgao, a da li ce suntavi Bosic to isto moci, cisto sumLJam.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 17:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Otrgao od čega? Dodiku je najpreči njegov interes, kad mu bude interes da nas gurne u cjelovitu BiH pustiće nas niz vodu. Da mu je interes RS valjda bi učinio nešto za ovu deceniju i više što je na vlasti da spriječi pljačku državne imovine, da stvori ambijent za ulaganja, da pohapsi ljude koji su privatizovali uspješna preduzeće samo da bi izmuzli kapital i ostavili ih na umoru.... Serem se na Dodikovo "otrgao"...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otprilike,to je to.
U međuvremenu Dodik se vratio na stare staze i nekadašnju retoriku.....za slučaj Srebrenica cjelom narodu je neki dan prišio etiketu kukavičluka i ocjenu da je to udarac srpstvu.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jebiga, ja sad ništa ne kontam. :?
Zar nije Dodik američki čovjek doveden na tenku da se bori protiv sds, otkud sad da su ovi na platnom spisku?
Dogovorite se već jednom, kao da tns ima deset naloga i sam piše na podforumu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Jebiga, ja sad ništa ne kontam. :?
Zar nije Dodik američki čovjek doveden na tenku da se bori protiv sds, otkud sad da su ovi na platnom spisku?
Dogovorite se već jednom, kao da tns ima deset naloga i sam piše na podforumu. :lol:

Da bi ti bilo jasnije moraš da znaš da je prvobitni SDS osnovan američkim parama u cilju svrgavanja sa vlasti mrskih komunista i njihovih oponenata. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2015, 20:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
A to sa komunistima su zakuvali Englezi i Švabe da uklone kralja i razbiju državu. Koju su opet oni skrojili i uvalili nam Hrvate i Slovence koji će biti faktor za razbijanje iste.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]