Drugari,da ne odgovaram svima posebno,a najvise sam se zbog 800 javio...
Ne trazite nikakve skrivene motive,nema nikakve pozadine,niko me nije ispizdio (cak ni Hercog

),jednostavno,stvarno mislim da je ovaj tip foruma za mladje ljude,a osim toga i primjetio sam da mi previse vremena forum oduzima,jer samokontrola mi nije jaca strana

...nije mi to dosad smetalo dok sam bio u nekom normalnom ritmu,ali poceli smo sa nekim projektom 7 dana u sedmici 0-24,i ne mogu glave podici,nema vise ni subota ni nedjelja ni vikenda za mene...
I sad kljucno pitanje...zasto nisam samo otisao tiho....
Prvo,pokusavao nekoliko puta...ali to je odmah bilo "gdje si,sto te nema,sto ne pises"...Ovako sam sad to objasnio,mada nisam mislio ici ovoliko u detalje
Al ajd dobro,to bude i prodje,najgore je od svega kad svratim nakon dva-tri dana na "moje" tri teme (Borac,Total tv,SDS),vidim da mi se bar pet ljudi poimenicno obratilo "Slageru sta mislis o ovome,kako ovo,kako onaj satelit,sta ono Bosic prica,kako ce proci Borac...)...I onda mi to potpuno supacki bude da procitam a iskuliram ljude

...A procitacu ja i dalje,ne brinite

...ali nakon ove "penzije",bar znam da mi se niko nece obracati

...Najmanji problem je procitati neke teme koje te zanimaju....Zlo je kad napises neki komentar,pa kao kreten radis refresh da vidis jel ti neko nesto odgovorio...i prodje dan...
I treca stvar,ali ne i najmanje bitna...Po meni je papanski i druziti se sa ljudima ovdje pet godina,i otici bez pozdrava

...To ono,kao da neki trener dobije ili da otkaz,i ode bez da se pozdravi sa igracima
Eto,malo ste me dirnuli sa tolikim interesovanjem za mene,pa sam "ogolio" do kraja razloge....iako mi nije bila namjera
Onaj ko hoce shvatice,a naravno da ce biti i onih koji ce ismijavati "AAAA,ENO GA OTVORIO TEMU!!"
I da bude sad manje pateticno,necu kao u proslom postu napisati da vas volim,vec JEBITE SE!!
Ne vracam se vise iz zasluzene penzije,taman da se Pegamber Djelasanum spusti licno i upita me nesto
A svi dogovori vaze naravno,i onaj za prekosutra,i onaj sa Hercom za april!!
PS Onaj Shakal nije normalan....morao sam ugasiti mobitel zbog budale

...dvaput me probudi....prvo u pola dvanaest "sta mislim o gubitnickom mentalitetu Rome",a onda nakon toga nesto o Pipu Inzaghiju...Vezite ga!!!