Evo.želim da na Banjalukaforum uvedem i institut FORUMSKE PENZIJE!!
I od svakoga ko dođe u 45+ očekujem da me slijedi!
I da na ovoj temi to objavi..
Znači,ne ono da odem ko pička,pa niko ne zna jel živ ili nije,pa šalju pp,pitaju na javnom dijelu gdje je,šta je...
Znači,Šlager je živ i zdrav,ne kulira ni forum ni ikoga,ali jednostavno osjeća da generacijski više ne pripada tu,i da sve teže shvata neke porive,neke postove,neka razmišljanja...jednostavno,generacijski jaz...
A ne želi da glumi pametnjakovića i piše nekome da npr "ne treba voziti brzo",kad je 1993 vozio stojadinom 130 na sat (kao da pravim autom voziš 250!

),i slupao ga kod Roguljića u toj mjeri da uopšte nisam ni pokušavao da ga popravim,iako je bio samo 6 godina star

.....taj 13 maj,moja mama i danas zove goste da obilježi,iako meni ide na živce zbog toga
Ili da pišem nekome da su ovi evropski šeički klubovi kurac,da trebaju podržavati naše,taman da igraju u šestoj Ligi....
Ili da SNSD može biti sve,ali ne zaštitnik srpskih nacionalnih interesa...
Ili da u slučaju rata bježe u tri pizde materine,kad sam ja kao sin jedinac (a kome je otac bio,i sad je,u Beču),ostao u ratu od prvog dana do zadnjeg...nekima mogu priznati da su eventualno više najebali,ali ko mi se prvi javi da ima više učešća u ratu od mene,plaćam piće,večeru i prostitku!!
I još milion primjera...jednostavno,drugačije razmišlja neko sa 20+,od nekoga sa 45+...zato mislim da je vrijeme za povlačenje...
Kao što se nekad decenijama govorilo (otišao kao Dzajić,moj motiv za ovaj potez je da se piše "sa foruma otišao kao Šlager""!!!!
Na ovoj temi možete da mi date podršku za moju odluku...
Možete mi i dizati ego i ubjeđivati da ostanem,ono "ti si car,bez tebe ovaj forum neće biti isti"!!
ali odluku neću promjeniti....
PS i Kad upratite neke od ovih mojih godina,ili čak starije,da vam pametuju nešto,samo mu recite "jedi govna,ugledaj se na onog Šlagera"!!!!
VOLIM VAS!!!