banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2015, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па реформише се СДС, очигледно зар не?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
shakal je napisao:
Muslimanski zet.

sinip je napisao:
И то а и знају да ако гласају за њега нема бриге око помоћи муслиманским селима. Док код Бошњачког кандидата то већ није сигурно.

Hvala na informaciji. Ne kaže se džaba ko ima zeta ima i magarca.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 21:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Gledam RTRS, pa sam u nedoumici, jel Momcilo Krajisnik nekada bio clan SDS ili SNSD...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nekada je imao obrve

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
P akolega, nebih se baš složio da je SDS siguran u pobjedu u Doboju, pogotovo nakon egzibicija koje izvodi Gradonačelnik. Ja sam pisao da rad na lokalu donosi rezultate, mislim da bi većina ljudi u Trebinju koji su na zadnjim izborima glasali za Vučurevića, sada ponizno zamolili da im se vrati Savo Ćuk.
Nije tema, al samo na brzinu, kolike su šanse da Bandić ponovo dobije mandat u ZG.

Ако се не варам на последњим изборима (преседничим и парламентарним) СДС је у Добоју поражен, а некидан је поражен и у Станарима тј. дојучерашњем делу добојске општине.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
JTŽM Obren-paša Latas :lol:

Ima li neke omladine u SDS-u? Mislim, računam da jedino oni mogu imati energije... da ugase stranku. Red je. Blago Lemiju sa ovakvom opozicijom.

Spoiler:
Je li Obren više plače na "Kako lišće pada" ili "Šeherzadu"? I što je svako dijete u turskim serijama "Kan"?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Rivaldinho je napisao:
Blago Lemiju sa ovakvom opozicijom.

Nisi jedini koji to misli...

Citiraj:
Dodik u Pressingu na N1: Bosić nije moj protivnik već najodaniji partner, puno nam pomaže

http://mojahercegovina.com/dodik-u-pres ... am-pomaze/

:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mile cita Forum :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Jači je Omer od Dodika, iza njega stoji Amerika.
Malo se zezam, ali mislim da određen imunitet za svoja nedjela Omer izvlači iz haškog svjedočenja u korist tužilaštva, zato ga niko ne dira.
Doboj je specifičan grad, nema tu soldine alternative pošto je tamošnji SNSD duboko upetljan u crne rabote lokalne vlasti, začarani krug.

Jedino ako se Omer previše posvađa sa saradnicima iz podzemlja, onda ga budemo vidjeli da visi na dobojskoj tvrđavi, do tad ništa.

Već sam možda rekao, ima i pozitivnih SDS načelinka, kao u Tesliću ili Prnjavoru, sasvim korektni ljudi.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dado_n je napisao:
Doboj je specifičan grad, nema tu soldine alternative pošto je tamošnji SNSD duboko upetljan u crne rabote lokalne vlasti, začarani krug.

Jedino ako se Omer previše posvađa sa saradnicima iz podzemlja, onda ga budemo vidjeli da visi na dobojskoj tvrđavi, do tad ništa.

То је суштина у двије реченице.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2015, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Već sam možda rekao, ima i pozitivnih SDS načelinka, kao u Tesliću ili Prnjavoru, sasvim korektni ljudi.

Немој бити наиван :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Drago Kalabić, Darko Tomaš su napravili samo dugove, plasirajući bezvrijedne obveznice opštine Prnjavor, sada se pokušava sanirati koliko se može, a obojcu je dragi vođa nagradio.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Drago Kalabić, Darko Tomaš su napravili samo dugove, plasirajući bezvrijedne obveznice opštine Prnjavor, sada se pokušava sanirati koliko se može, a obojcu je dragi vođa nagradio.

Мени колико је познато Калабић није био начелник у Прњавору. Ако је нешто направио са градским буџетом онда је то кривично дело тј. више кривичних дела.

Што се Томаша тиче, за његово време ситуација у општини је била много боља и много нормалнија. Штета је што није остао још један мандат (што је директна кривица Драге Калабића).

А што се тиче Гатарића, човек је идиот. Укратко речено.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Schlager je napisao:
Ma krenulo je to kolega već naveliko....Pola Dnevnika se posvećuje tome...Peticije građana se organizuju i potpisuju :(

Sjedimo kući mi sinoć, Dnevnik u toku, uz njega naravno tradicionalni sukob buraza i starog sa jedne i mene sa druge strane u kojima ja njima pokušavam dokazati da Dodiku nije stalo ni do čega osim do njega samog, da je lopovčina, a ne branilac Srpske uz njihovo konstantno prebacivanje da je SDS gori i na svaku njihovu ja imam argument i onda na Dnevniku krene prilog o skupštini grada Doboja....I tu sva moja priča o tome da je Dodik isti kao i ostali padne u vodu. Znači, SDS-ovci, levati ste neviđeni!

Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://dobojski.info/drustvo-i-politika ... v-21-papak

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 01:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Silvio Dante je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:

Мени колико је познато Калабић није био начелник у Прњавору. Ако је нешто направио са градским буџетом онда је то кривично дело тј. више кривичних дела.

Што се Томаша тиче, за његово време ситуација у општини је била много боља и много нормалнија. Штета је што није остао још један мандат (што је директна кривица Драге Калабића).

А што се тиче Гатарића, човек је идиот. Укратко речено.

Da malo sam se zeznuo, što se tiče Kalabićeve funkcije, on je ono pokušao da "spasi" Vodovod, ja mislim da ni danas ta voda nije za piće.

Citiraj:
Ko je (pre)zadužio Prnjavor?
Apr 13, 2014
SHAREFacebook Twitter

Na posljednjoj sjednici Skupštine opštine, tokom rasprave o Izvještaju o radu načelnika opštine, otvorena je veoma zanimljiva rasprava, čija je vlast više zadužila opštinu Prnjavor.

Šef Kluba odbornika SNSD-a Goran Zemun, kaže da nisu tačni navodi načelnika Gatarića da u ovom mandatu vraća dugove bivše SNSD-ove vlasti. Prema podacima kojima Zemun raspolaže, SDS-ova vlast se dva puta kreditno zadužila i to 2003.godine za 3,8 miliona KM za izgradnju Fabrike vode Kremna, a potom i 2005.godine sa pet miliona, kada su sa tri miliona vraćali unutrašnji dug, a preostala dva miliona plasirali u investicije.“2009.godine bivša (SNSD-ova) vlast podigla je kredit od četiri miliona maraka, da bi se sa dva miliona vraćali stari dugovi, a dva miliona su uložena u kapitalne investicije, nakon čega je opština 2010.godine dva puta zadužena, prvo sa tri miliona maraka za kapitalne investicije i sa pola miliona za iste namjene”, rekao je Zemun. On je ovim podacima želio istaći da je SNSD-ova vlast u prošlom mandatu, vraćala i stare dugove SDS-a.

Načelnik opštine Siniša Gatarić kaže da se korišćenjem jednostavnih matematičkih radnji, može dokazati da je SNSD prezadužio opštinu, koja zbog toga više nema kapacitet da traži novac na finansijskom tržištu, što je proizvelo situaciju da su ulaganja u kapitalne investicije nikad manja. “Dva podatka su ključna, naime 2008. godine dugovali smo 10 miliona KM, a 2012. godine 20 miliona maraka, preciznije na otplatu kredita godišnje smo 2008. plaćali 700 hiljada maraka, a sada anuiteti iznose milion i 470 hiljada maraka”, kaže Gatarić.

Načelnik opštine tvrdi, da se ove godine zbog prezaduženosti Prnjavora ulaže čak deset puta manje novca u investicije. “Za ilustraciju, u prošlom mandatu ,SNSD je ulagao oko pet miliona godišnje, a sada se plan kapitalnih ulaganja sveo na samo 500 hiljada maraka”,navodi Gatarić. To je izuzetno malo, ali građanima želim poručiti da vodimo opštinu prema realnim parametrima i novog kreditnog zaduživanja neće biti, jer bi ono bilo veoma neodgovorno, zaključio je Gatarić. /R.P./

http://prnjavorlive.info/ko-je-prezaduzio-prnjavor/

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 01:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Каже Гатарић, а пориче Земун...

Два искрена фактора локалне власти и опозиције.

Филозофе, још једном ти кажем човек је идиот. И то приличан.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 01:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Bez ikakvog sarkazma, žao mi je, ali ja u ove autogolove SDS ne mogu povjerovati. Nisam ljubitelj teorija zavjere, ali kad vidim sve ovo, stvarno u glavi sklapam scenario da je Dodik ubacio svoje ljude tamo, koji reaguju da se ovako sa vremena na vrijeme "izleti", da se to dobro medijski proprati i da on održava svoj rejting. :( :( :( Tužni smajli ne zbog toga što sam u ili uz SDS (nemam veze sa njima) nego zato što svi znamo koliko je bitna jaka opozicija. Svaka normalna zemlja svijeta ima jaku opoziciju. A ovo? Ovo je sprdnja čovječe. :(

Činjenica:
Da se sutra održavaju izbori, SNSD bi to dobio sa otprilike 60-40 do 55-45.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 02:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Аха, Обрен је кртица СНСД-а. :) Или ће бити да је Обрен лопов коме је само власт на памети а остатак СДС-а баш болЕ нека ствар (да не кажем да су исти као Обрен).

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2015, 07:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
sinip je napisao:
http://dobojski.info/drustvo-i-politika/ja-imam-stav/item/7411-ja-imam-stav-obren-petrovic-i-njegov-21-papak

Gligorić kritikuje Obrena. Pa odmah mi je Obren zeru simpatičniji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]