banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2015, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
Pa moramo se nadati da će se to jednom promjeniti.

Ni u Hrvatskoj,do prije tri godine,niko nije mogao ni sanjati kako će proći Sanader,Polančec,Barišić,Bandić,Čehok.....Bili su polubogovi.

Sad tamo svi triput razmisle prije nego zagrabe u narodni dzep.

Moj ti Slagzi, treba da te brine cinjenica da je njihova stranka i nakon tih hapsenja opet dosla na vlast i to mnogo brze nego se ocekivalo... Tako da eventualnim hapsenjem Dodika i kompanije ne znaci kraj SNSD-a

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nije ni bitno dal ćemo ući ili ne.Jasno je juče rečeno šta nas čeka...bolne ekonomske reforme (manje plate u javnoj upravi,manje penzije,otpuštanja) i to krajem Marta.To će biti strašan udar na ionako loše ekonomsko stanje u društvu."Sejdić -Finci" je skrajnut i niko ga više i ne pominje.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
"Најжалије" ми је ових из јавне управе... А отпуштања нешто много не може да буде, и онако слабо ко ради у производњи било које врсте. Администрацију треба смањити свакако.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Spijo pokusava objasniti kako je nepoznat (u najboljem slucaju, veoma rijedak) slucaj da sok terapija uspije.

Ah da... Ko ce profitirati? Pa oni kojima treba jeftina radna snaga koja proizvodi za izvoz. Citaj, ''strani investitori''.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi ,vidi ko se prepoznao u vlastitim riječima :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
The_new_Statesman je napisao:
Spijo pokusava objasniti kako je nepoznat (u najboljem slucaju, veoma rijedak) slucaj da sok terapija uspije.

Ah da... Ko ce profitirati? Pa oni kojima treba jeftina radna snaga koja proizvodi za izvoz. Citaj, ''strani investitori''.

Nadam se da i sebe racunas u te "strane investitore" :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Čiča iz Rogače je napisao:
Vidi ,vidi ko se prepoznao u vlastitim riječima :lol:

Pricam o onima za koje rade stotine i hiljade za crkavicu ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Нова већина смијенила је досадашње и изабрала ново скупштинско руководство. На дневном реду су била и кадровска питања у локалним предузећима и јавним установама.
Неусловна скупштинска сала у којој су у току молерски радови није била препрека да се верификује нова скупштинска већина у граду на Сави. Сједница општинског парламента је одржана у Културном центру. Осим новог скупштинског руководства, именовани су и нови начелници у административној служби. Којом динамиком ће се примјењивати данас увојене одлуке о именовањима и разрјешењима је непознаница за ново скупштинско руководство.
Урош Граховац, предсједник Скупштине општине Градишка, рекао је да сада све зависи од тога на какво ће разумијевање наићи сутра када дођу у општину.
Смјењени предсједник Скупштине општине, Радислав Дончић, за данашњу сједницу и смјене каже да су недемократски, јер је "друга страна прекршила пословник и статут", као и да је скупштина требало да буде одржана за седам дана.
Усвојеним одлукама о именовањима и разрјешењима, Клуб самосталних одборника који су донедавно били у Клубу одборника СДС-а припало је мјесто потпредсједника скупштине, као и мјесто директора Дома здравља на које се враћа недавно смјењени Тихомир Михајловић. Послије оваквог епилога, нејасно да ли је СДС у Градишци опозиција или дио власти.
Славко Дуњић, народни посланик (СДС), увјерен је да је он дио позиције, "а при томе мислим да је још увјек и начелник у позицији".
Славко Мекинић, потпредсједник Скупштине општине Градишка, каже да су они и даље чланови СДС-а, а у скупштини, како каже, могу да буду самостални клуб одборника, али су и даље чланови СДС, "јер још нисмо искључени, а ако нас и искључе имамо право жалбе".
Скупштинска мјеста за одборнике досадашње већине остала су празна. Сједници нису присуствовала ни три одборника странке Напредна Српска, чија су два начелника одјељења данас разријешена дужности. У врху ове странке данас нису имали јасан став о власти на локалном нивоу.
Нова скупштинска већина има 17 одбрника, јер се групи од 16 одборника који су иницирали сазивање ванредне сједнице скупштине, придружио одборник Народне странке "Радом за бољитак", Љубо Суботић.

Šlagzi, kakva je ovo revolucija u Gradišci na Savi?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 19:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve je to jedan prirodan proces odvajanja zita od kukolja,u cilju profilisanja Srpske Demokratske Stranke kao jedne moderne,evropske stranke desnog centra. :D

Spoiler:
ili u prevodu,nas bivsi clan tihomir mihajlovic jede govna i rovari protiv sds,prevlaci nase odbornike na svoju stranu nakon izbacivanja iz stranke i smjene sa mjesta direktora doma zdravlja,pri cemu je trenutno dosta konfuzna i pozicija slavka dunjica :(

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А онда ће мрмот да замота чоколаду у фолију. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam pravila na lokalnom nivou, može li Zoran Latinović raspustiti skupštinu opštine prije nego njemu izglasaju nepovjerenje? :lol:

Schlager je napisao:
Sve je to jedan prirodan proces odvajanja zita od kukolja,u cilju profilisanja Srpske Demokratske Stranke kao jedne moderne,evropske stranke desnog centra. :D

Zar vi niste narodnjaci? :)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 20:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa to je to..Evropsku Narodnu Partiju i sacinjavaju stranke desnog centra 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uvjek ste pratili trendove

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nego,jel ova Federica Mogherini gospodja ili gospodjica? :D

Bas me pali ovo kako postrojava ove nase samoumisljenje Bogove 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Udata.. 2 djece.

Realno slabe zenske nam EU salje. :( Doduse i dalje je bolja od Ketrin Eston. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2015, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:

Crni Sasa... :(

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Jab' volio da neko u SDS-u ima cojones grandes i da pokrene reformski proces stranke. Jer bi i onda drugi morali učiniti isto, što bi učinilo političku scenu zanimljivijom, a SDS bi imao prednost.
Ali... situacija je drugačija, čak se SDS u mnogim stvarima ponaša neozbiljno.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2015, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Schlager je napisao:
Spoiler:
ili u prevodu,nas bivsi clan tihomir mihajlovic jede govna i rovari protiv sds,prevlaci nase odbornike na svoju stranu nakon izbacivanja iz stranke i smjene sa mjesta direktora doma zdravlja,pri cemu je trenutno dosta konfuzna i pozicija slavka dunjica :(

Spoiler:
Nije taj Mihajlović baš toliko inteligentan pa da on bude dirigent novonastale situacije, biće da si zamjenio imena, Slavko mu je ipak mentor...

Inače ne gotivim ni jedne ni druge, a ova situacija će samo dovesti do pogoršanja i onako loše situacije u opštini...bljak, sve mi se gadi...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2015, 17:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Je li istina da je u Gradišci stupanjem SDS-a na vlast lokalni radio Gradiška prestao da reemituje RTRS vijesti i počeo da prenosi vijesti BN radija?

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2015, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

opstinske radio stanice su duzne ne samo da prenose vijesti, nego i da reemituju program kada zavrse sa svojim, radija rs, a ovo je bas zanimljiv slucaj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]