banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2015, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Покушавамо да ти помогнемо да прогледаш. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2015, 22:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
znaci,predlazes mi da odem na temu o maketarstvu i "objasnim" ljudima kako je to bezveze? 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2015, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Што да не, ово је демократија, свако има право на своје мишљење као и да га јавно изнесе, а не да чека да му исто стигне из "централе". :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Schlager je napisao:
pa sta cete onda ovdje? :lol:

ova tema je predvidjena za forumase koje zanima rad SDS.

Ja recimo na teme o maketarstvu,najavama novih filmova,novih automobila ili igri prijestola jos nisam usao! 8)

Ово је форум Бања Лука, подфорум политика. Активан сам на њему и на историји. Ако ми који по дифолту не гласамо за СДС не би смели улазити на ову тему, онда би ти требао да пређеш на неки СДС форум. Мислим тамо те нико од нас неће ометати,а нема ни Миле да тебе и Босића медијски терорише. :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 10:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
čitam ovo sve i vidim da se i dalje valjamo u blatu
glavni uspjeh političara u BIH 4 mjeseca nakon izbora je što su usaglasili izjavu kojom kažu da će raditi svoj posao

dok se ne promijeni svijest političara da svaki bar 30 % svog radnog vremena treba utrošiti da se stvori bolja i povoljnija ekonomska klima i ne treba da se iskobeljamo iz ovog gliba

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Šef kao da čita moje opservacije na banjalukaforumu 8) ...čak koristi i istu terminologiju..." a to je teško krivično djelo koje, nažalost, niko ovdje niti pominje niti procesuira

Bosić : Odgovorni za aferu "papak" moraju ići u zatvor

http://www.rtvbn.com/333387/Bosic--Odgo ... i-u-zatvor

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Feb 2015, 14:14, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A sto nije otisao na rtrs i rekao to Dodiku u lice pred milionskim auditorijumom?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa nije me konsultovao :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

8)

A i ovaj članak iz današnjeg Euroblica (koji je jako dobro informisan!),više nego išta dosad,otkriva zašto se vrijeđa Mladen Bosić na svakom koraku,i u svim kontrolisanim medijima,i zašto bi mnogi na tom mjestu radije vidjeli ove za koje je "Dodik najbolji političar u regionu" :( :( ...Nadam se da bar u našoj stranci takvi neće postati većina..Ako postanu,onda svi sledeći izbori gube svaki smisao.

Citiraj:
Izvori “EuroBlica” iz političkih krugova u RS ne isključuju mogućnost stvaranja velike koalicije SNSD-a i SDS-a do kraja ovog četvorogodišnjeg mandata.

Mišljenje je da obe strane imaju dobru kadrovsku bazu, za razliku od DNS-a i socijalista, koji u svim dosadašnjim kombinacijama nisu ponudili kadrove dorasle u poslu koji im je povjeren. Toj koaliciji se najviše suprotstavlja Mladen Bosić, pa se s nestrpljenjem očekuje skupština SDS-a u maju, na kojoj se očekuje smjena Bosića sa čela ove stranke.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Budući da je Blic bliži vlasti nego opoziciji taj citat mi prije liči na pokušaj SNSD-a da Bosića održi na čelu SDS-a i liši SDS harizmatičnijeg lidera koji bi mogao parirati Dodiku.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ovom rečenicom "da se sa nestrpljenjem čeka smjena Mladena Bosića"?

Ti zaista specifične zaključke izvlačiš 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Mobiliziraju se kadrovi koji su protiv koalicije sa SNSD-om na osnovu "lažne dojave" o mogućoj koaliciji i na izborima Bosić ostane predsjednik SDS-a. Katastrofa u najavi za SDS.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mene su onda uspjeli mobilisati :D

Ja lično sam mnogo više za tu "katastrofu u najavi",nego za "uspjeh",ulazak u široku koaliciju sa snsd i podjelu ovog kolača od 200 pozicija...e,sad je veliko pitanje da li ovako razmišljaju i većina članova SDS koje bi zapala neka od tih direktorskih pozicija :(

Time bi RS ušla u postpolitičko doba,ostala bez opozicije,a polovini stanovništva bi bila ugašena i poslednja nada u časnije,poštenije i bolje sutra.

Naravno,ovdje ne mislim na tebe i slične, kojima je sad u glavi misao "ako je SDS jedina nada,onda bolje da odmah idem u Australiju" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Prvo... Od 1,5 milion tek je 200-300.000 ljudi je dalo glas sds.u i koaliciji. To nije pola. Pitaj Mrkvu, ona bi trebala potvrditi :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:53 
Majstor
Majstor

ne znam ko je za koga glasao ali eto dobiće vlast na nivou BIH
pa da vidimo šta će svako konkretno uraditi
ovi na nivou Rs, od njih ništa ni ne očekuje ali evo na ovoj temi se nahvali taj novi SDS pa da vidimo

dosada vidim da se 4 mjeseca izgubilo a još se ni ministi ne znaju
dok se ustoliče pa proberu da li A6 ili samo pasat možda za godinu -dvije usvoje još po neku izjavu

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije moglo brže. Zna se kako ide redoslijed poteza,mora prvo biti konstituisana vlast u kantonima,entitetima pa tek onda na nivou BH.
Pošto je tek prekjuče izabran Predsjednik i Potpredsjednik FBIH,istog dana je imenovan Denis Zvizdić za Predsjedavajućeg Savjeta MInistara,i sad ide taj rok od 40 dana,da ga sve relevantne institucije potvrde.

Ali ne brini...Sva ova hajka i jeste iz ogromnog straha od sledećih poteza novouspostavljene vlasti na nivou BIH,naročito nekih Agencija.

Ali tu smo,pratićemo...

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Feb 2015, 14:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 14:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Mene su onda uspjeli mobilisati :D

Ja lično sam mnogo više za tu "katastrofu u najavi",nego za "uspjeh",ulazak u široku koaliciju sa snsd

Koalicija uopšte nije opcija. Stvar je u tome da se SDS-u ne dozvoli da iznjedri novog lidera, kadrog da mobiliše glasače i preuzme vlast na slijedećim izborima. Bosić nije taj lider.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 15:02 
Majstor
Majstor

ma kad je naka vlast radila protiv prethodne
lično me zaboli oće li sipa zatvoriti osobu a ili osobu b, taj revanšizam neće dovesti nove pare kod nas

radeći svoj posao uvidjeh da je svijest svih institucija ista, bilo lokalana bilo republilka bilo bih nivo
niko ne vodi računa o intersima običnog čovjeka, niko ne pokušava da zdrži i ovo malo ljudi koji rade neki biznis ovdje

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2015, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Karadjordje Petrovic kad bi ustao iz groba ne bi mogao SDS dovesti na vlast. Oni su svoje odsvirali, pokrali, unistili. Sada to radi SNSD, pa kad i oni zavrse doci ce neko treci, nadam se. Mozda neki Alijin unuk ili cukununuk Ante Pavelica, cijenim da nam ekonomski nista gore nece biti nego sada.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]