banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 18:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2015, 02:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
petrich je napisao:
Više me nerviraju ovi Rusi..od oktobra prošle godine se motaju oko Marijupola pa nikako da ga uzmu.
Čini mi se da nastupaju isuviše mlako. Do sad je trebalo da dođu do Odese, a ne ovako kilavo.

Valjda ne bi mogli čuvati toliku teritoriju. :scratch:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:D
http://www.balkan-express.org/index.php ... k-ukrajinu

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nepismenom Hrvatu Rusi javljaju da su Svabe uhvatile neku saradnicu neke zene iz neke svemocne americke firme...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 08:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
zato sam stavio smajli.......cionizam i renesansa

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
The_new_Statesman je napisao:
Nepismenom Hrvatu Rusi javljaju da su Svabe uhvatile neku saradnicu neke zene iz neke svemocne americke firme...

Citiraj:
Jedini cilj ovog rata je što više žrtava...

Ma šta značio ostatak teksta u tom članku ovaj dio je 100% istina.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Басурин о синошњој великој експлозији у Доњецку са енг. преводом.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dSMSrwSoAaY[/youtube]

један коментар са описом оног што се десило

Citiraj:
The crater is about 10m (30 ft) deep. It is located on the territory of a chemical factory, but it did not hit any of the main buildings. Whether there was any building at the actual location of the explosion is impossible to tell: the earth is black, all the trees scorched and there is nothing left at all. DNR experts estimate the blast as being the equivalent of 1 ton of TNT. The sound of the explosion was heard 50km away. From the shape of the crater, it doe not appear to be a fuel-air explosive (FAE), but 1 ton of equivalent TNT is way bigger than the 500kg HE warhead the Tochka-U can carry. This leads me to believe that the Ukrainians might have used a new weapon or, at least, a modified one. All we know for sure is that it was not a nuclear device. Also, it makes me wonder what in the world they were trying to hit - maybe the chemicals factory, but if that it the case, then the missed by 1000m or so. At this point, I honestly don't know. I also want to remind everybody that the junta has used White Phosphorus again against its own population

Данас је гађање Доњецка настављено.. ево један видео гдје погођен један мост, има пар жртава.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LOdfriS6vJM[/youtube]

Spoiler:
Slika

Slika

Slika

Дебаљцевски котао изгледа коначно затворен, до сада су постојале опције уласка и изласка путевима који су били под артиљеријском паљбом.. изгледа да су коначно све покрили људством.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-92RfZn8mX4[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Морам да додам ову госпођу из Запорошке области која говори на неком митингу против мобилизације када су дошли да уруче "позивнице".
Видео је са енглеским преводом а ја се надам да ће оваквих људи бити све више и више.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PQjmwVC_Dts[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 18:52 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
merkelova kod obame, cnbc prenosi iz bijele kuce..obama kaze svabe su im trenutno najbolji saveznici, jace sankcije prema rusiji a i prema iranu..

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 19:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
spavac je napisao:
merkelova kod obame, cnbc prenosi iz bijele kuce..obama kaze svabe su im trenutno najbolji saveznici, jace sankcije prema rusiji a i prema iranu..

da, samo sto Angela ne j.be pretjerano Amere koji stalno traze da Njemacka jace nagazi Rusiju.... tako da ne vjerujem u tu pricu da ce Angela da popusti jer da je mislila raditi po Obami, ne bi cekala ovoliko.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Boji se andja da opet u berlinu ne vidi crvene zastave sa srpom i cekicem... Svabe su poprilicno osetljive na WWII, to im je bolna tema i sumnjam da bi i 1% njih dozvolilo bilo kakav ulazak u sukob koji je pretnja po stabilnost u evropi, sto rusi naravno znaju. Britanci se jos i qrce, jer su odvaojeni od evrope, pa misle da njih nece, samo je problem sto rusi imaju daleko razvijeniju vojnu tehniku, nego svabe u wwII, tako da bi i njima putin zakucao na vrata...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није уопште чудно што су Британци изостављени из преговора у Кремљу. Британци су задњи пут били искључени из неких преговора о великој кризи у Европи 1870 и неке, за вријеме француско-пруског рата. Од тада па до данас имали су прсте у свему. Круже гласине да су за вријеме разговора Холанд и Меркелова послали своје савјетнике вани што није уобичајна пракса кад су овакве ствари у питању.

Данас на СиЕнЕну украјинске трупе су ПРО-АМЕРИЧКЕ. Ови скачу сами себи у уста док читав свијет гледа.

Slika

У армију ЛНР приступило нових 4500 бораца

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q6Ec9iTKPWw[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 03:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Kako prenosi “Informer” Putin se tokom razgovora sa francuskim šefom države Fransoa Olandom i kancelarkom Nemačke u jednom trenutku direktno obratio Angeli Merkel i rekao:

– Vi Nemci niste pobedili malu Srbiju 1915. godine, pa nećete ni slomiti veliku Rusiju 2015. godine!

Ruski predsednik je Merkelovoj i Olandu rekao da je sve ovo što se radi Rusima u Ukrajini već viđeno na primeru Srba u Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Da li postoje neki ruski izvori u vezi ove rečenice?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 06:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kakve gluposti. Srbija je 1915. bila pregazena. A ni sama Rusija se nije dobro provodila. Dakle izmisljotina.

Drugo, sinoc sam pratio sta pricaju Merkelova i Obama... Po izjavama ali i medijskoj kulisi rekao bih da je gospodja Merkel zavrsila ogroman posao zbog kojeg je putovala u Vasington.

Ali cuce se vec sutra.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 07:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
U borbe kod Debaljceva, LNR uključio avijaciju. Dva aviona SU 25 raketiraju strateške položaje 40. bataljona Ukrajinske vojske u rejonu Novogrigorovke.

Slika

Lifenews javlja: Ukrajinci pripremaju ofanzivu na Mariupoljskom ratištu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Kako prenosi “Informer” Putin se tokom razgovora sa francuskim šefom države Fransoa Olandom i kancelarkom Nemačke u jednom trenutku direktno obratio Angeli Merkel i rekao:

– Vi Nemci niste pobedili malu Srbiju 1915. godine, pa nećete ni slomiti veliku Rusiju 2015. godine!

Ruski predsednik je Merkelovoj i Olandu rekao da je sve ovo što se radi Rusima u Ukrajini već viđeno na primeru Srba u Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Da li postoje neki ruski izvori u vezi ove rečenice?

:lol:

Koji debili rade u tom Informeru to je nevjerovatno.Filozofe uštedi vrijeme,prestani čitati to smeće. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 19:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2012, 21:18
Bas su precizni ovi "novorusi"
https://www.reddit.com/r/UkrainianConfl ... nutes_ago/

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Baš se pitam šta su gađali...i kakva je ono raketa zabijena u zemlju nešto mi preveliko za Grad ?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 21:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Otkud ispade ovaj Minjon, oglasi li se ti jarane bar jednom po pitanju svakodnevnog granatiranja Donjecka, Gorlovke i Luganska?
P.S. Ako može pojašnjenje čemu ti navodni znaci ?
Bivši Njemački general...Putin da hoće može biti u Kijevu za 5-6 dana.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2f9w7rd9Xho[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 21:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
apokalipto je napisao:
Baš se pitam šta su gađali...i kakva je ono raketa zabijena u zemlju nešto mi preveliko za Grad ?

Gađali aerodrom (vjerovatno smerchom) u kome se nalazi štab ATO (dakle legitimni vijni cilj), prvi plotun promašio sve ostalo bez zamjerke, mada NRA poriče da ima išta sa tim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bEJdPFg6NSA[/youtube]

Izgleda da im je poginulo desetak visokih oficira.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Evo te rakete u Kramatorsku:

Slika

Zanimljivo je da se pojedinci se na ovoj temi nisu oglašvali kada su svakodnevno na meti Ukropa bili Donjeck, Lugansk, Slavajnoserbsk, Stahanov, Gorlovka, Prvomajsk, Starobeševo...Sve su to gradovi heroji, šta je sve na njih ispaljeno iz arsenala tzv Ukrajinske vojske.

Ali, kao i na zapadu, odmah se plane- na autobus u Volnovahi, bombardovanje Kramatorska ili Mariupolja. Koliko vidim, danas niko ne žali civilne žrtve na Mariupoljskom frontu gdje je u toku Ukr-ofanziva. Teljmanovo, Širokino i Pavolopolj, Ukro-armada je gotovo sravnila sa zemljom u današnjoj ofanzivi na Azovskom regionu.

Pavlopolj je tzv Ukrajisnka vojska čak ponovo okupirala, dok se u rejonu Širokina vode teške borbe.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]