banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 08 Feb 2015, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Sad ovaj mali upise apeiron ili sl i onda ga vozaju svaki dan iz zatvora na fax i nazad. To moze po zakonu, predlozice mu advokat ili neko i eto, na pola kazne diploma.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2015, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Пожар у Сибиру: Погинуло шест радника из Србије
http://www.vaseljenska.com/vesti/pozar- ... iz-srbije/

Tuga :(

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Marković nije pokazio ni trunku kajanja na saslušanju i u policiji je detaljno objasnio šta je sa Roldom radio u dvorištu OŠ “Jovan Cvijić” u banjalučkom naselju Kočićev vijenac.

http://www.atvbl.com/bez-trunke-kajanja ... oz-u-srce/

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Jutros mi mali komso, njihovo godiste isprica pricu oko ove tuce, pa jebiga.. ocekivano na neki nacin. :( Pokojni, ovaj Rold, je zaista bio miran, neprimjetan, a ovaj sto ga je ubio.. au tugo. :cry:

Zanemarena djeca, rasturene porodice, nema uloge oca, siromastvo, nema perspektive, lose drustvo, huliganstvo stavljeno u kontekst ljubitelja fudbala a la ivan bogdanov (koji veze nemaju o igri i pravoj podrsci klubu ali su tu da polome, udare, ukradu kad su na gostovanjima..)

Nedaj boze nikome, sad je kasno za obojicu, a roditeljima nauk da provjere sta im dijete radi, s kim se druzi dok ne bude kasno, ako bude u ovom kolu, nece daleko dogurati.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 15:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Marković je navodno tokom saslušanja izjavio da ga je do sada Rold već dva puta pretukao a iz njegove priče se da zaključiti da su to bili dogovoreni obračuni, takođe je rekao da je nož bacio u dvorištu gimnazije nakon čega je 25 policajaca bezuspješno lopatalo 3 sata da bi poslije izbijanja kutnjaka od strane inspektora ukazao na neki šaht u kome su i našli taj nož.
U policiji kažu da je već ranije imao dva napada nožem na druga lica.
Za Rolda kažu da nije bio loš momak i valjda je trenirao boks u Slaviji.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 15:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2015, 17:41
Sad minimum 6 mjeseci robije za oruzje na crno
BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je četiri lica u čijim stanovima i drugim objektima koje koriste je pronašla tri puške, tromblonski nastavak i veću količinu puščane municije, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.
Uhapšena su lica čiji su inicijali *****************a u pretresima su pronađeni vojnička puška M-48, vojnička puška PAP 59/66, automatska puška M-70, tromblonski nastavak i veća količina puščane municije.
Protiv uhapšenih slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Hapšenje je izvršeno juče, o čemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 19:39 
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... o-od-Gacka

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Taj Rold imo jos 3 mladja brata.. Bogami taj Markovic se nece glave nanosati i kad izadje iz cuze..

Milan je napisao:
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/533421/Majka-dvoje-dece-izvrsila-samoubistvo-nedaleko-od-Gacka

Strasno i ovo.. ovo bivaju najgori dani u godini, pretpraznicni i postpraznicni.. depresija u nemastini pici ljude samo tako.. sigurno neka samohrana jadnica

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
http://www.avaz.ba/clanak/161601/nakon- ... -u-bolnici

Nešto nisam mogla pisati, tuga. Otac imao srčani napad tokom vožnje, srećom djevojčica ispala iz auta, osim nje imaju još dvije kćerke, stariju i bepče od godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Michigenac je napisao:
Taj Rold imo jos 3 mladja brata.. Bogami taj Markovic se nece glave nanosati i kad izadje iz cuze..

Jucer mi burazer bas to isto rekao. Njih je trojica. Jednome ce od njih sigurno taj Markovic pasti u ruke. Ako ne svoj trojici.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
šta se piše bože sačuvaj

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma naravno, malo je porodici sto su izgubili jednog clana, sada jos treba neko od brace da se sveti i zavije porodicu u crno, onako do kraja

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Treba. Ionako su vec u crnom.
Meni da neko na taj nacin ubije brata odrobijao bih lika ne jednom,vec nekoliko puta. (napominjem,nisam agresivan lik, ali oko za oko,zub za nekoliko zuba)
Znaci, trebam da trpim zulum i da kao budem sretan sto ce lezati desetak godina i onda ce isti taj kad izadje iz zatvora da bude gradska faca zato sto je lezao u zatvoru.
Nije ni iskljuceno da opet nesto slicno napravi. Jel znate kakav on moze izaci iz istog,kad ode sa 19 godina tamo? Pa taj Markovic jos nije licnost izgradio. On jos nema pojma sta je ustvari napravio. A ovaj Rold sto je ubijen se samo branio od budale i bio jaci i ova pi*da potegla noz. Dozivotna da se mene pita. Veca bi mu to kazna bila nego da ga ova braca nahvataju i na licu mjesta presude.
Jbt u arabiji za kradju rezu ruku.... Ovdje bi ja uveo isto,pa da vidim rodjace hoces li opet napraviti nesto slicno.
Ja sam za to da nema ovakvih sranja,ali dok god se ne uvedu radikalnije kazne,ovo ku*cenje ce se desavati na redovnom nivou. Svaki dan ova tema poprima oblik epidemije, zar to nije za zabrinutost? Sutra ce neko od nas nastradati ni kriv ni duzan i sta? Ujeo vuk magarca.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 02:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Poštujem svačiju bol, znam kako je ostati bez voljene osobe, jeste da je to sve bilo u ratu.

Za pristalice smrtne kazne, pogledajte samo kako se sudi za ratne zločine, neki SFRJ pravilnik, u kome za ubistvo nepokretne starice od 90 godina ili bebe od par mjeseci dobije 15 godina zatvora. Da je smrtna kazna ostala iz onog sistema, nikada ne bih bio za njeno ukidanje, ono neka je, zlu ne trebalo, ali ovo poziv na osvetu, vraćanje smrtne kazne jednostavno ne ide. Kad već spominješ Saudijsku Arabiju i pored tih svih drakonskih kazni, narod opet tjera po svom, krade se, žene čine preljube ili gataju, ubija se.

Smatram da treba da se krene od samog vaspitnog sistema, ako još u osnovnoj utvrde da je problematičan al' baš problematičan, onda da država reaguje. "Anđelu", tek sada policija izbija umnjake kada ih je iz*ebao oko lokacije gdje je bacio nož.

Da sudije snađu te iste muke, koji presuđuju smješne kazne, ali baš sudije.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 07:13 
pusti ta sranja, pola tih kazni u arabiji i trecim zemljama je farsa i sprdnja...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 07:27 
nek je ubio govna... 8) :D

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 88075.html

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 07:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2015, 17:41
Opet S.Arabija ti ces meni gledat moju zenu
Pa sto je nije pokrio? Mislim da u pitanju kontrola oruzje/alkohol treba ipak obratiti paznju na alkohol

edit:
ni jedan od ubica nije ni pokusao da pobjegne,ako bi postojala smrtna kazna tek onda bi napravili jos vise zlocina

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Milan je napisao:

A budale...on u zatvor, oni na groblje a nju ce drugi da servisira

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ne znam baš koliko je pametno servisirati ženu od čovjeka koji je dvojicu oladio zbog dobacivanja!?
Izađe na vikend,čuje svašta i eto ti ga na vrata!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2015, 10:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Apr 2013, 13:31
negdje davno sam čitao na koji je način Enver Hodža iskorijenio "krvnu osvetu" u Albaniji tamo nekoh 50-ih.Navatao dovoljno njih koji su se razmetali besom i žive ih pokopao.Što je milenijsku praksu naprasno prekino._Koliko god to bilo društveno prihvatljivo i folklorna obaveza nikom se nezavršava pod četiri kubika jalovine

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]