Napisacu jedan duzi post sa listom ovih programa koji su mi na TV, smatram da sam prosjecan korisnik, ako pisem u budale nema veze, ali nadam se da ce do nekoga u elti doci, valjda neko ovo cita ko odredjuje programsku listu. Subjektivno...
RTRS - slika umjereno dobra, gledam svakodnevno, cesto BHT i BHT HD - samo sport, zbog HD kanala koji je stvarno novina i odlicna stvar FTV - slika grozna, prosle godine upalio maksimalno 3 puta, nema nista tamo Elta TV i HD - slika dobra, preletim, ali najcesce preskacem, nista pretjerano zanimljivo.. ATV - slika solidna, svidja mi se sto ima tenisa, slika je tad odlicna (ne znam na koji fazon), gledam cesto ovaj program Pink BH - slika ok, rijetko, najcesce ako bude kakav muzicki sou BN - slika ok, gledam ponekad dnevnik/intervju i sl, za ostalo televizija je srot obicni OBN - slika ok, ne sjecam se kad sam zadnji put upalio, ako slucajno niko ne prenosi utakmicu LS sem njih ali rijetko Hayat - prosjek slika, mislio sam ovdje nema nista, ali kad god okrenem, uvijek me malo zainteresuje RTS 1,2 i HD - slika dobra, pogotovo HD kanal, redovno gledam B92 info - nesto losija slika i zvuk, ne gledam, nista pametno HRT 1,2,3 - slika dobra, pojam javnog servisa u regionu, gledam cesto, uvijek ima nesto zanimljivo RTL 1 i 2 - slika jako dobra, gledam cesto oba kanala RTV 1 - slika prosjek, ne pamtim kad sam gledao Happy - slika prosjek, rijetko gledam, kad vidim onog milomira marica iz cirilice dobijem cir automatski SOS - losa slika, zvuk kao iz bureta ali cesto imaju zanimljivih stvari Eurosport 1, 2 i news - slika prosjek, steta sto nema hd, gledam prva dva, news rijetko SCT i SCT HQ - sta je uopste ovo.. nema nista od kanala.. TLC - nikad upalio na duze od minut Chasse le Peche - nikad upalio na duze od minut Fight Sport - slika prosjek, mislio bice nesto zanimljivo kad ono slabo.. ne gledam Discovery, Travel, Nat Geo obicni i HD, Nat Geo Wild, Animal Planet, Viasat Nature, Via History i history channel - slika prosjek, ponekad gledam Pink - kao i bh, ponekad gledam, ok slika. Eurochannel - nikad duze od minut.. Cinestar TV i A& T, slika dobra, bude dobrih filmova, nije los kanal CBS Drama i Reality - jedno 10 minuta gledanja prosle godine ID Europe - sta je uopste ovo i ko ovo prati.. Universal Channel - solidna slika, sad ide kill bill, bude dobrih stvari, ponekad gledam Paket od 33 pink kanala - slika prosjek, svi govorili bice dobrih stvari ali primjetio sam non stop vrte reprize.. kad malo hocu odmoriti glavu, upalim muziku, imaju te tematske kanale i to mi se svidja ali nikakva pretjerana stvar.. Bravo - vec ima kanala te namjene, ne gledam RTL Kockica - slika koliko vidim dobra, klincima se svidja sigurno tematski kanal.. Boomerang - slika vidno losija od gornjeg tematskog kanala takodje za djecu, ne gledam ali ima ko gleda ovo sigurno.. Minimax - nikad upalio na duze od 10 minuta.. CartoonNetwork - slika srednja zalost, prevoda nema, tako da ne znam koliko djece ovo zaista gleda.. SuperRTL takodje kao ovo gore BBC i CNN- slika prosjek, ponekad kad su vece katastrofe pa oni prvi krenu izvjestavati Fashion tv i HD - gluposti malo vecih razmjera koje niko ne gleda, smisao ovog kanala je ukljuciti u kafani na plazmi da se eto vrti bar nesto English club - nista, jedno 5 minuta prosle godine Tri ruska kanala - ne gledam.. Al Jazzera Balkans - slika fenomenalna za SD kanal, ne znam na koju je foru tako.. svakodnevno gledam, moj favorit, steta sto kanal nije popularniji, dosta ljudi znam imaju ga medju programima a kad im kazem ni ne znaju.. ali kanal je odlican, lektira za domace servise.. TV1 - slika srednja zalost, gledao par puta za proteste, inace ne.. Face - solidna slika.. bude dobre muzike, ponekad sporta u glavnom gledljiv kanal.. ATLAS - nista to.. TV Maglaj - ti zeno majku... hajmo dalje.. Elta TV2 - prosjek slika, upalio jednom kad su uzeli prenos Zvezde sa prve tv, inace ne VIKOM - slika grozna, o kanalu se sve zna, idemo dalje.. K3 - slika grozota, nesto kao vikom ali u malo manjoj mjeri, mozda sam gledao nekih 15ak minuta prosle godine DM Sat, svet plus, KCN2, BN Music, OTV Valentino - od ovih kanala, ako mi se slusa ta muzika, ja obicno automatski palim DM, valjda naucio, inace rijetko gledam.. Duga - mati mila... mati mila.. VH1 - prvi put ovo vidim, ne gledam a vjerovatno necu ni gledati MTV - prosjek slika, ne gledam.. Das Erste i ZDF - slika odlicna, oba HD, bude dobrih stvari, sto sporta sto info programa, zadovoljan sam Rai - ne gledam.. France 24 - upalio sad da vidim malo oko ovog napada, ne gledam.. RTL 1 i 2 DE - ponekad gledam, ova gornja dva DE kanala su bolja.. slika dobra. VOX - pored ovih DE kanala, to ne gledam.. SLO 2 - slika jako dobra za SD kanal, bude dobrog sporta, ostalo rijetko TV Prijedor - jel imaju ovi uopste svoj program? bilo kako bilo slika je grozota.. RTV Montenegro - slika slaba, ne gledam.. Private Spice i Pink Erotic - ne radi mi a i da radi nebi gledao.. TV 101 - ne gledam RTVLS - ne znam sta je ovo, crna mi je slika BEL - vrlo rijetko, slika losa.. TV TK - gledao za proteste u tuzli, inace ne gledam, slika prosjek TV Slon - slika slaba, ne gledam Patria - slika grozna, ne gledam.. RTV KD - sta je ovo i ko ovo gleda, slika grozna. Slobmir - kao gore, slika malo bolja, ne gledam IN TV - ko ovo gleda, ajmo dalje.. Hayat folk - slika losa, ne gledam. Arena 1,2,3,4 i HD i HR1 - redovno gledam, SK bi bio bolji ali sta je tu je Outdoor Channel HD - nikad upalio, evo sad probao bogami ne radi ovo.. RTV Hit - slika losa, program jos gori, sad upalio, ne gledam.
|