banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jan 2015, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Nadam se da ovaj Stojanović neće značiti da Ristić neće imati minutažu. Od ovih mladih on je ubjedljivo najbolji.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2015, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Bojim se da bi Lalatovic Ristica mogao gurnuti na zadnjeg veznog, a time bi ga ugusio. Ako jos dodje Krunic, onda se stvarno pitam sta ovi misle. Krunic, Stojanovic, Bosancic, Avramovski, Ristic... Kako to uklopiti?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2015, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A sto je najgore, vec sad je Ristic bolji od svih njih, a ima potencijala da postane jos bolji.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2015, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Raskoljnikov je napisao:
Bojim se da bi Lalatovic Ristica mogao gurnuti na zadnjeg veznog, a time bi ga ugusio. Ako jos dodje Krunic, onda se stvarno pitam sta ovi misle. Krunic, Stojanovic, Bosancic, Avramovski, Ristic... Kako to uklopiti?

Pa fino će se to uklopiti, što više dovedu igrača, ljepše će se uklopiti... nekome u džep. Što je trenutno i svrha postojanja FKCZ, izgleda.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2015, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
:lol: :lol: :lol:
http://www.kurir.rs/stars/fudbaler-zvez ... ak-1656835
Ni ovdje ne moze da zabije 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 03:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Нови проблем за црвено-беле: Славиша Стојановић тужио Звезду!
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/1227 ... zio-zvezdu

Prosinečki tužio Zvezdu
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... zio-Zvezdu

Tončev: Robi, nisi morao
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=946485

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2015, 21:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=946833
Još jedna u nizu lijepih vijesti. Ako za njega nismo mogli uzeti ni dinar, onda nećemo ni za jednog igrača.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Prosto je nevjerovatno koliko rukovodeći ljudi FK Crvena Zvezda, kako god se zvali, rade po istom šablonu. To jahanje lipsalog magarca i nastavljanje procentašenja na dovođenju poluigrača, sumnjivog kvaliteta i igrača koji su svoj zenit davno prešli je već postalo smiješno. Logika dovođenja Lukovića, Anđelkovića, ovog Salamija, Parkera, Stojanovića, dok ti dug dobro šiša preko 50 miliona i ima tendenciju rasta, vjerovatno nikom nije jasna. Imaš potraživanja bivših igrača i trenera, kaznu UEFA, opet zbog finansijske dubioze, ponajboljeg igrača gubiš bez obeštećenja i opet tragaš za pojačanjima, koja nit su jeftina, nit donose instant kvalitet. Odbrana titule je očito postavljenja kao prioritet, što je notorna glupost. Osim prestiža, odavno je poznato, ta titula ne donosi ništa jer sa ovakvom finansijskom situacijom oformiti tim koji bi bio sposoban da ase plasira u LŠ, nemoguć je posao. Luković i Anđelković nisu više igrači koji su otišli iz Zvezde, niti oni koji su igrali solidno na vrhuncu karijere. Stojanović je čovjek koji zna fudbala i koji jeste kvalitet, ali njegov dolazak nema perspektivu. Kao što Brigate reče ranije, ne možeš na njemu da zaradiš, a moraš da ga platiš. O strancima neću ništa a govorim, samo ću reći, da se ni mnogo kvalitetniji strani igrači, nisu najbolje snašli u Zvezdi, uglavnom iz nefudbalskih razloga... Sve u svemu, nezdrava situacija, ide ka gorem. Ni Lalatović nije najbolje rješenje na mjestu trenera, valjda je i to jasno, ali OK, pružio je šansu mladima, ima tu par solidnih igrača u najavi, što opet ne garantuje ništa. Ristić, Grujić, Jović, Jovanović imaju vrhunski potencijal, ali ko garantuje da Lalatović, može od njih da napravi vrhunske igrače, koji će kroz godinu dvije dostići neku milionsku cijenu na tržištu, jer Zvezda u ovom trenutku, samo na taj način može da razmišlja, da zarađuje prodajom igrača... Sve ostalo je samo paravan, jer koliko vidim, dugoročan plan niko nema... Odlazak Lazovića je odličan pokazatelj, kratkovidosti, praktično sve i jedne uprave. Za igrača, koji je jedini, mogao da dostigne milionski transfer, neće se dobiti ništa, zarad prebijanja dugovanja prema njemu. To je slika i prilika Zvezdinog poslovanja i razlog zašto se iz ovih govana, neće izvući još dugi niz godina...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Danas Bronovicki ceka drugu ratu, ako ne uplate, eto nove kazne

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veselooooooooooooo, znaci jos nekih 400k samo za njega? Idemo dalje! :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 09:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne mogu vjerovati da klub ne moze ni malo naprijed. Sve kontam najbolje je da krenemo ko Rendzers, ali opet mi nekako zao. Mada, ko garantuje da ce se raditi kako trebao ako krenemo tim putem.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
iz pressa:
Bronovicki 400k
Prosiecki 130k
Stojanovic 120k
Vesovic 100k
Vesic 64
Kadu 50k
Cosic 31k
Ovo je urgentno...
Majsimovic 70k, Milojevic 100k, kao imaju razumijevanja, al oce svoje pare...
Strasno je ovo ljudi...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
cuj Bronovicki...ko je pa Vesic....jebem te boze ova Zvezda mi na Borac lici samo gora 100 puta...aj kad se duguje nekome ko je ostavio neki trag pa mu stvarno treba platiti sto je posteno zaradio...al kad vidim na spiskovima neke koji nisu ni igrali niti ih pamtim pritisak mi na 300 ide

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_Krol_ je napisao:
cuj Bronovicki...ko je pa Vesic....jebem te boze ova Zvezda mi na Borac lici samo gora 100 puta...aj kad se duguje nekome ko je ostavio neki trag pa mu stvarno treba platiti sto je posteno zaradio...al kad vidim na spiskovima neke koji nisu ni igrali niti ih pamtim pritisak mi na 300 ide

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda skontas da je Bronovickom vec placeno 450k i da je ovo druga rata..

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka

majku mu jebem jel odigrao bar 16 minuta....100 000 Km po minuti.....

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na wikipediji pise 13 utakmica u 2 godine. I to u prvoj sezoni je odigrao svih 13, u drugoj nije ni jednu..

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka

150 000 km po utakmici......on je ono nesto kao povrijedio koljeno i nikad se vise nije vratio...ja stvarno ne kontam klubove kako se ne zastite u ugovorima od takvih stvari
Cosic...jel to onaj kilavi stoper sto samo cekas kad ce sam sebi zabiti .....nije ono je Krneta ili tako nekako

svakakve mrake je prodefilovalo ...dobro je ostao kamen na kamenu tamo

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije ni Cosic nista bolji. Otisao iz Zvezde sa 17 u CSKA, pa dvije godine kasnije dosao kod nas na pozajmicu. :lol: Sad je negdje u Italiji, u drugoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2015, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
_Krol_ je napisao:
150 000 km po utakmici......on je ono nesto kao povrijedio koljeno i nikad se vise nije vratio...ja stvarno ne kontam klubove kako se ne zastite u ugovorima od takvih stvari
Cosic...jel to onaj kilavi stoper sto samo cekas kad ce sam sebi zabiti .....nije ono je Krneta ili tako nekako

svakakve mrake je prodefilovalo ...dobro je ostao kamen na kamenu tamo

Kako da se zaštite ugovorom? Da navedu stavku, da se ugovor raskida, ako se igrač teže povrijedi? Pa ko bi od igrača, bio dovoljno lud da potpiše takav ugovor, kad su povrede najnormalnija stvar u sportu? To eventualno može da se odradi kroz klauzule o osiguranju, ali vidi đavola, osiguranje mora da se plati, a naša rukovodstva, unazad par godina, imaju interesantno viđenje finansijske politike, u kojem plaćanje i poštovanje odredbi ugovora, nisu baš obavezne stavke...

Elem, svako ko je tužio i tražio svoje pare, ima puno pravo to da radi. Sutra bi možda i ja postupio slično, ne zato što ne volim Zvezdu i želim da je gurnem dublje u blato, već zbog licemjerja i laganja od strane čelnih ljudi. S jedne strane kukumavče, kako su dugovi ogromni, kako moraju da se saniraju dugovanja prema bivšim igračima koja su eto ogromna, a sa druge strane kupuju igrače, šakom i kapom i dovlače ih za nemalu platu. Sve se bojim da će Anđelković, Luković, Stojanović, Krunić i Cvetković igrati iz ljubavi i entuzijazma, za vazduh i pakovanje kikirikija. O strancima (Parker i Salami) da ne pričam... A sve perspektivno i projektovano za dalju prodaju i zaradu od njih, u tri lijepe PM.

Većina onih koji su tužili, imali su razumijevanja i prolongirali naplatu, do tačke kad vidiš da te neko u stvari pravi budalom. Prosinečki je tek posebna priča. Manje-više se i zna, da je kao trener, davao igračima kintu iz svog džepa, kad uprava nije znala kud udara, samo što to niko od medija nije gurnuo na naslovnu stranu, ali zato jeste to da je "pukla ljubav" i da Prosinečki traži novac tužbom... Licemjerje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]