banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
zidar aj malo krivicni prelistaj pa onda predlazi
ja se zaustaviim probam baju preparkirati da odspava on krene mlatiti rukama pa potegne pistolj ja ga kratkim zablokiram padne razbije glavu i ja dobijem cestitku i pozivnicu za nanosenje teskih povreda
ili jos bolje smirim ga i parkiram sa strane golfa stavim ga da spava on se smrzne i sta onda
imaju drugovi organi a fala cuni ima i direktna komunikacija sa njima pa svako svoj posao

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
zidarR je napisao:
Mislim da ste kao savjesni gradjani trebali fino iza njega parkirati, njegov automobil skloniti sa ceste, policiju zvati i ne dati da vozi.

Sta ako on takav pjan ima pistolj pa te rokne na licu mjesta? Znas koliko me briga sto ce on takav pjan udariti nekoga, njegov problem.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
a nešto načuh da su pooštrene kazne za vožnju pod dejstvom alkohola, ide sad kao neko triježnjenje u bajbukani, i ultra mega giga novčane kazne...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
ajkula je napisao:
Jos veci je hit kada se vuce iza kamiona u desnoj traci i bez da gleda u retrovizor odluci izaci na lijevu traku ( vrlo cesto bez zmigavca) a ti vozis preko 200 km/h i molis Boga da mozes ukociti :x Jako puno ljudi ne zna voziti i totalno su neobazrivi na druge vozace. Kod nas je taj stepen na veoma visokom nivou ali ima i gorih nacija :)

O tome govorim. I o pristupu "ko ga jebe, nek sačeka"...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Kakvi klocovi, voze po 200 km/h i zahtjevaju neka prava :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Da je samo 200 :P

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
a jel` to to :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3is49vWMwFI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 14:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Pa zar smo se u ovakve humaniste izmetnuli :silent:

Jednima smeta ideja da uz potencijalne neugodnosti sklonis sa ceste nekog ko ima dobru sansu da ubije 1 do 5 osoba, a drugima sto nemaju stalno praznu traku dok idu 70-80 KM/h preko ogranicenja.

Dobra nam je drzava kakvi smo mi.

Cils, apsolutno me zakon ne zanima vec moja moralna odgovornost, i spreman sam na zakonske sankcije i/ili natezanje sa budalom, ako cu time skloniti neposrednu opasnost po tudje zivote sa ceste, dok placeni za to (policija) ne dodju na lice mjesta.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 14:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Pravda i pravo su različite discipline.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A.J.V.A.R. je napisao:
1. Grcka
2. Italija
3. Srbija
4. BiH

Ne slažem se sa ovom listom,jer nema Crne Gore,koja je deset puta gora od BIH :D

Uglavnom,prilaskom bilo kojoj krivini u Crnoj Gori ja sam spreman da ugledam dvojicu iz suprotnog smjera u dvije trake :lol:

Dolaskom iz CG u Trebinje,osjećam se kao da sam već stigao u BL,tako da si nam veliku nepravdu nanijela 8)

A svi oni koji su pisali na forumu kako od Banjaluke do Prijedora ima mnogo vijenaca pored puta,nek obrate pažnju na istu stvar na putu Podgorica-Nikšić :( :( ....A udaljenost je skoro potpuno ista,50-tak kilometara.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 14:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Nije to ni pravo ni pravda već tuga. Čovjek je sam posvjedočio da su ga u nekoliko slučajeva dolazeća vozila jedva izbjegla. Omogućio mu je da nesmetano nastavi, pa dok nekog ne ubije ili dok ne dodje gdje je mislio, ali šta pobogu njega briga, samo gledaj svoju guzicu.

Jel samo meni ovo nije normalno?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 15:34 
Nije i ne treba takvo nesto da bude normalno, najmanje sto se u takvoj situaciji moze uraditi je zovnuti policiju da bi se sprijecila gora nesreca...

Nama treba zapadni sistem iliti dekati po 200-400 km za voznju u pijanom stanju, naravno dosta pojacati patrole tokom praznika i super...

Bar taksiji nisu skupi u danasnje vrijeme...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Milan je napisao:
Tesko mi je to i zamisliti...ok za Egipat ili slicne vukojebine, ali u Evropi...

Talijani em su bezobrazni em ne znaju voziti. Francuzi odmah iza njih kao i Lux. Belgijanci su tek prica za sebe, nemaju dzaba crvene tablice :) Holandjani su neobazrivi kao i Austrijanci.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Za talijane i grke se slazem. Francuzi imaju najbolje puteve ali su losi vozaci, a velika prepreka im je jos uvijek traka za ubrzavanje na a putu.
Ali ALBANIJA je daleko ispred svih. Ko je tamo vozio ni pakao mu nece tesko pasti.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Meni je zlo od Madjara. Ubjedljivo najveci procenat stoke za volanom kojekakvih krntija.
Rumuni, Bugari, Cesi, Slovaci, Poljaci, Rusi, Ukrajinci itd. Sve cool, ali ovi... Uzas koliko je to prepotentno i iskompleksirano.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
mirdza je napisao:
Mene nervira kad neće da mi se sklone kad vozim (pre)brzo. Uvali se pred mene na autoputu u lijevu i prestize lagano kamion sa 120-130. A meni dim iz kočnica...

Ај', овдје је у ствари проблем што ти возиш милион на сат :р па ти је 120 споро. К'о да никад ниси чекао да камион који вози 89 км/ч претиче други који вози 85 км/ч... то траје и траје и траје... :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
chils je napisao:
imaju drugovi organi a fala cuni ima i direktna komunikacija sa njima pa svako svoj posao

Oво је апсолутно тачно. Зовне се 122 и пријави инцидентна ситуација на цести. Чак мислим да смо и ми, возачи, дужни на овај број пријавити било какве нерегуларности на путевима... ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
The_new_Statesman je napisao:
Meni je zlo od Madjara. Ubjedljivo najveci procenat stoke za volanom kojekakvih krntija.
Rumuni, Bugari, Cesi, Slovaci, Poljaci, Rusi, Ukrajinci itd. Sve cool, ali ovi... Uzas koliko je to prepotentno i iskompleksirano.

Madjari su i napredovali zadnjih godina. Valjda sa izgradnjom puteva. Ali Budimpesta je i dalje haos. Jedan od najgorih velikih gradova sto se tice saobracaja. Namjerno nisam stavio evropskih.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
ajkula je napisao:
mirdza je napisao:
Mene nervira kad neće da mi se sklone kad vozim (pre)brzo. Uvali se pred mene na autoputu u lijevu i prestize lagano kamion sa 120-130. A meni dim iz kočnica...
Sve to stoji da ja kršim propise, ali neki ljudi izgleda nisu svjesni potencijalnog sranja koje mogu da povoduju.
I da zakuvam - ovo mi se redovno dešavalo u Austriji.

Jos veci je hit kada se vuce iza kamiona u desnoj traci i bez da gleda u retrovizor odluci izaci na lijevu traku ( vrlo cesto bez zmigavca) a ti vozis preko 200 km/h i molis Boga da mozes ukociti :x Jako puno ljudi ne zna voziti i totalno su neobazrivi na druge vozace. Kod nas je taj stepen na veoma visokom nivou ali ima i gorih nacija :)

I on je kreten a ti nisi...
Mozda i gleda u retrovizor i vidi te jako daleko. Ne ocekuje da neko vozi 200 na sat.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2015, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
200 na sat parola je njena i u takvom tripu brzine da mijenja :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]