banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2015, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Hertzog je napisao:
On za praznike radi kao djakon, nosa onu mantiju i krst, sada je bio u sluzbi suvozaca na tamicu i mahao srBskom zastavom

pa sta se onda zali kad je bio na celu kolone :confused2:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2015, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa nije se zalio, nego opisivao tradicionalne srpske obicaje

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
shakal je napisao:
Ako je ogranicenje 70 i ja vozim 60-70-80 na tom dijelu, ne pada mi na pamet da se sklanjam nekoj njusci koja blica i vozi mi se u gepeku.
Šta ti fali?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Iz Dervente je .. za pocetak
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hvala V@nja, problem je sto ljudi cesto ulaze u raspravu zaboravljajuci na to :lol: :lol:

@E, fali mi svasta, izmedju ostalog to sto me iritiraju takve njuske koje se bahate u saobracaju

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ako me sjecanje sluzi u gradu na putu sa 2 trake nepostoji pojam preticanja. Pa tako i obilazak sa desne strane nije ilegalan. Bar je tako bilo u nekadasnjem zobsu. Znaci obici tete koje drze volan sa obe ruke u pozi kao da cekaju lansiranje i voze se 30 nije prekrsaj.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 18:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
shakal je napisao:
Hvala V@nja, problem je sto ljudi cesto ulaze u raspravu zaboravljajuci na to :lol: :lol:

@E, fali mi svasta, izmedju ostalog to sto me iritiraju takve njuske koje se bahate u saobracaju

Prije da se ti bahatis ako vozis lijevom trakom, ispred tebe nikog, a mozes se prestrojiti u desnu. Neka osnovna kultura.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

smucek je napisao:
shakal je napisao:

Prije da se ti bahatis ako vozis lijevom trakom, ispred tebe nikog, a mozes se prestrojiti u desnu. Neka osnovna kultura.

Opet ponavljam, nismo na autoputu.

veteran 1987 je napisao:
Ako me sjecanje sluzi u gradu na putu sa 2 trake nepostoji pojam preticanja. Pa tako i obilazak sa desne strane nije ilegalan.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:03 
Veteran
Veteran

I dalje je kultura, pogotovo sto u bl nema bas mnogo saobracajnica sa cetiri trake.
Mozda bi neko prosao mimo tebe, a ne zuri u kafanu, a pri tom ti se i ne lijepi na gepek.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nema tu kulture ili nekulture; eto, ja svako jutro idem potezom od Vidović servisa prema Rebrovačkom mostu. Oni koji skreću lijevo poslije mosta se drže lijeve trake, ja ću ravno ili desno i držim se desne trake i bez ikakvih problema prolazim pored njih većom brzinom. Šta bi sad trebalo, da on ide u desnu traku, ja da ga pretičem pa da se preko pune vraćam u desnu ili da se nadam da nije kolona pa da se na onih 50 m od mosta do semafora isprekidane linije prestrojavam?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mogu voziti u dvije trake istovremeno, tako da izvoli, obidjes drugom. Nema tu brze ili spore trake

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:14 
Veteran
Veteran

Odlicno, taj potez je prilicno kratak i vjerujem ujutro zakrcen pa i ne oslikava ovo sto sam ja gore napisao. Pretezno vozim zapadnim tranzitom, evo ti drugi bolji primjer, od cajevca prema klasnicama, cesto se desi da se neko zakuca u lijevu traku i vozi 60, ogranicenje 70, a ispred njega niko, a uhvati se jednog auta u desnoj traci i voze paralelno ispod ogranicenja. Tu nema nikakvog skretanja lijevo. Ubrzaj malo ili se skloni, nemoj praviti kolonu iza sebe.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Skoro jedna moja na tom potezu vozila 60 u lijevoj, kaže šleper se zalijepio iza nje, taman posla da mu se skloni :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Stvarno ne vidim što se ima toliko nervirati oko toga... ako ti se žuri, daj nekome do znanja da ti se žuri, njegovo je hoće li se smaknuti ili ne. Dakle, dobra volja, niko nije Bogom dan na cesti, ni ti, ni on, pa ni ja.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iznenadjen sam smirenoscu Entera :D I podrzavam stav.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znaš šta mene nervira? Dođem do raskrsnice, crveno. Ima traka za ravno, ima ravno/desno. I lola se namontirao u traku ravno/desno i stoji, ova za ravno slobodna, a uslovno desno upaljeno. E to mene nervira. A situacije u pokretu bez problema rješavam u svoju korist.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Meni sinoć lik blica kod Metala, negdje prije one autobuske stanice za gradski prevoz što je tu. Ja išla prema Budžaku, bila u lijevoj traci, krenula na vrijeme na semaforu, ubrzala koliko sam mogla tih nekoliko metara i on meni blica da mu se sklonim.

@smucek, kontam ja o čemu ti pričaš i ja sam alergična na takve likove, ali kad ti ideš po ograničenju, s desne strane slobodna traka, ali neko smatra da je bogom dat i da ti blicne i da ti iščezneš iz lijeve trake, e to mi digne pritisak.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Blicnuo ti i tvoje je bilo dal ćeš se smaknuti ili ne. Ako mu je slobodna desna traka, mogao te je obići. Ako nije, može da uživa iza tebe dok mu se ne stvori prilika da te obiđe. Nije to autoput pa da se moraš skloniti bržem iz lijeve trake. Isto kao što lijeva traka na autoputu nije predviđena za vožnju, već za preticanje. Al dobro, neki ljudi ne razlikuju plavu i zelenu boju na saobraćajnim znakovima...

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
<Enter_name> je napisao:
Znaš šta mene nervira? Dođem do raskrsnice, crveno. Ima traka za ravno, ima ravno/desno. I lola se namontirao u traku ravno/desno i stoji, ova za ravno slobodna, a uslovno desno upaljeno. E to mene nervira. A situacije u pokretu bez problema rješavam u svoju korist.

To jest gadno, to je nekultura.

Ja juce isao sa Rebrovackog i skrecem desno prema Toplani. Sto metara ispred mene neka Dzeta raspala koci u desnoj traci. Iz ocaja dam desni zmigavac, kad se covjek prestroji u traku za pravo. :D
(Nisam mogao desno na Integralovu pumpu bivsu, bilo je nekih kamiona aviona)

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2015, 20:41 
Veteran
Veteran

Kad bi ja znao da taj sto se zakucao u lijevu traku zna da ga ja obilazim s desne strane, ne bi ja imao nista protiv da se on drzi lijeve trake.
Ovi sto su vise vremena proveli na auto putu, njima je to ocigledno sasvim normalno:), da se sklanjaju ili da ubrzaju. Ove sto ja znam, vjerujem da ne usporavaju saobracaj :D.

Ovo za uslovno desno za biti gadna situacija :DD.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]