Citiraj:
Bog je rekao Mojsiju u Pon.Zakon,18:18;
"Podignut cu im proroka izmedju njihove brace,kao sto si ti.Stavicu svoje rijeci u njihova usta,da im kaze sto im zapovijedim"
Pon.Zakon,18:19"A nebudeli ih ko poslusao mojih rijeci sto ih prorok bude govorio u moje ime taj ce odgovarati predamnom"
Тачно. И подигао је пророка. У свако време по једног човека. Па тако дођоше Божји пророци: Исус Навин, Јездра, Осија, Малахија, Језекиљ, Јеремија, Данило, Јован, итд... А задљи пророк беше Јован, јер је речено:
"Закон и пророци су до Јована..." (Лука 16, 16)Citiraj:
Svako poglavlje u Kur`anu pocinje"U ime Allaha,Milosnog,Samoilosnog"
Njegovo licno ime je Allah.Kako je to licno i svevisnje ime nemoze imati rod,bog,ili boginja ili cak mnozinu.Krscani pocinju sa
"U ime oca i sina i duha svetog"
Бог нема личног имена. Реч "алах" заправо значи "бог". Арапи су и паганског бога месеца кабе исто звали Алах. Ако је то лично име, онда мухамеднаци и дан данас заправо призивају тог паганског бога месеца чији се тотем налазио у Каби. А ако знамо да им симбол мухамеданства и јесте месец, онда се зна и ко је мухамедански бог. Иначе, Бог са своја три лица је одувек био велика тајна за све пагане.
Citiraj:
Treba sad ovdje uociti da ce oni koji ga ne zele slusati ili ga preokrenu biti kaznjeni.Ovo se da zakljuciti iz sledecih Kur`anskih ajeta
"Allahu je prava vjera jedino Islam"
"A onaj ko zeli drugu vjeru nece mu biti primljena i on ce na onom svijetu nastradati"
Већ смо закључили да мухамедански бог није Бог који се открио људима кроз пророке Библије. Дакле, и горњи наводи су чиста лаж.
Citiraj:
Jasna najava poslanstva Muhammeda s.a.w.s se nalazi u Izaiji,42
"Evo sluge mojega koga podupirem,mog izabranika,miljenika duse moje.Na njega sam svog duha izlio,da donosi pravo narodima"....
takodje je nazvan "moj poslanik" u stihu 19 koliko sam mogla primjetiti
Ovo opisuje karakter Muhammeda s.a.w.s
"On ne vice,ne dize glasa niti se moze cuti po ulicama"
"Vjerno on donosi pravdu"
"Ne sustaje i ne malakse dok na Zemlji ne uspostavi pravo.Otoci zude za njegovom naukom"
A pazite sad ovo
"Nek digne glas pustinja i njeni gradovinek odjeknu naselja gdje zive Kedarci!Nek posvikuju stanovnici stijene,nek klicu u gorskih vrhova"
Да ли је реч о Мухамеду за кога знамо да је био силеџија који је силовао 9-годишњу Ајшу, убијао и пљачкао... ако у 3. стиху пише: " Trske stučene neće prelomiti ..." Или је реч о Исусу Христу, Сину Божјем који заиста никакво зло није нанео?
Citiraj:
Sa brda Arefata,blizu mekke hodocasnici svake godine ponavljaju
"Odazivam Ti se ,o Gospodaru"!!Niko Ti ravan nije,Tebi pripadaju zahvalai moc.
Izaija 42 se nikako ne moze primjeniti na izraelskog poslanika ,kako je kader drugi Ismailov sin.
Postanak25:13
Кидарци су свакако Арапи. А они у оно, као и у ово време живеше на Блиском Истоку где живеше и живе и Јевреји. Па село ово, па село ових, па село оних, све измешано као што је то и данас. А имамо и Арапа Хришћана ако ниси знала.
Citiraj:
"Nek daju cast Jahvi i hvalu mu navijestaju po otocima"
I zaista se Islam prosirio na male otoke u Indoneziji i Karibskom moru.
Коров се увек брзо ширио. Само ми није јасно ко је сад па тај Јахве... реко би се да ти то читаш из преправљене библије коју користе они из секте јеховиних сведока.
Citiraj:
"I nadvladace svoje neprijatelje"
U krakom vremenu Bozji zakon bio je uspostavljen na Zemlji dolaskom Muhammeda a.s
Тако се мухмаеданска секта и ширила - уз помоћ мача и крви. Агресивност те секте само показује да нема ништа Божјег у њој.
Citiraj:
Psalmi:110:1
"Rece Gospod,Gospodu mojemu.Sjedni meni s desna dok ne polozim dusmane za podnozje tvojim nogama"
Ovdje su spomenuta dva Gospoda?ili se ja varam?
Тачно. Господ Бог Отац, и Господ Бог Син. Има и трећи, Господ Бог Свети Дух,
"Jer je troje što svjedoči na nebu: Otac, Riječ, i sveti Duh; i ovo je troje jedno " (1.Jov. 5,7)
Citiraj:
e sad,ako je jedan Gospod (koji govori) Bog,onda drugi (kome se govori)nemoze takodje biti bog,
Троједни Бог је одувек био велика тајна за пагане.
Citiraj:
kako je David znao samo jednog Boga.
И ми знамо само за једног Бога, који има три лица.
Citiraj:
Dakle,trebalo bi biti"Bog rece mom gospodu..."
Не, јер је и Син Бог, исто као што је и Отац.
Citiraj:
Ko je onaj koga je David zvao "Moj Gospod" .....crkva ce zasigurno reci Isus,ali ovo je sam Isus porekao u Matej,22:45,koliko sam mogla primjetiti takodje Marko 12:37 i Luka 20:44.On je sam iskljucio mogucnost da je sin Davidov.
Грешка. У том примеру Исус Христос само потврђује да Месија није син Давидов, него само долази по лози Давидовој. Јер, Месија не може бити син неког човека, него само Бога.
Citiraj:
Isus je rekao u Luka 20:41-44
"Kako govore da je Krist sin Davidov?"
Isus je morao dati odgovor koji nije zabiljezen u cetiri kanonska evandjelja,ali je u evandjelju po Bernabi jasno spomenuto da je obecani sin Ismail ane Ishak.
Мухамеданци написаше некакав спис који назваше "јеванђеље по Варнави"... и позивају се на њега како би "легитимизовали" свог преваранта Мухамеда. Та прича би можда прошла у обданишту, али код озбиљних људи свакако да ће изазвати осећај сажаљења на тако јадан и провидан покушај преваре.
Citiraj:
Proizilazi dakle iz toga da je Davidov gospod bio Muhammed koga je on u nadahnucu vidio.
Ја јога другог да види?

Али само у болесној машти мухамеданаца.
Citiraj:
Ono sto su uradili svi poslanici zajedno malo je u usporedbi s onim sto je napravio Poslanik Muhammed a.s u kratkom periodu od 23 g.i sto je ostalo ne promjenjeno do dan danas.
Сви Божји посланици су били узор морала, поштења, и доличног понашања. Мухамед је био педофил, убица, пљачкаш каравана, блудник, развратник, итд... И помоћу обичне здраве логике се види да је реч о најобичнијем преваранту.
Citiraj:
Tako da necu dozvoliti da pljuvaci pljuju ono sto je sveto.
(Prič. 14,15)
Lud vjeruje svašta, a pametan pazi na svoje korake.
Веровати да је свето оно што је дотични преварант у својим епилептичним нападима измислио, и још наговорен од воје жене да је то "од Бога", је...