banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Normalno.Diploma danas nije problem.Sve je svedeno na stvar izbora....koju ćeš

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Tako je, Mile Radisic i ja smo kolege :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja bih se slozio sa Herr Schlagerom u dijelu da se malo vise paznje treba obratiti na zasluge. A taj doktor je mozda ok doktor, ali ako je politicki panj onda i ne vidim razloga za neke beneficije u okviru partije.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar ja to nisam napisao?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma doktori su većinom navikli na poklone tako da je sve upitno

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Ma doktori su većinom navikli na poklone tako da je sve upitno

Predrasuda, stereotip...poceli smo da vrijedjamo sve redom zato sto smo neispravni- zbog nase sklonosti korupciji...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
manitu....ako je (npr) sds na petrićevcu bio šesta stranka...a sad prva...pobjedio i snsd...učetverestročio broj članova....

zar ne bi taj dečko koji vodi to gore,trebao biti bar tridesetčetvrti na listi 2016,od 34 kandidata koje mi trebamo istaći?

ne znam da li si ikad radio nešto slično,i znaš li kolkiko je truda i ružnih pogleda potreebno izdržati za tako nešto (kao da mu nudiš neko osiguranje,ili lyones,ili učlanjuješ u sektu :( :( )...a da ne govorim da ti trebaš platiti piće u kafiću,a ne taj koga si zvao...i ostale banalnosti

i onda dođu liste,takvog nema ni u ljeljama,ali ima nekoga ko je privatno dobar sa vrhuškom,a čak se ni ne udostoji pola sata u čitavoj kampanji stati pored našeg štanda da onoj dječici da nekog morala...

o tome ti pričam...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve je to ok, ne treba zaboraviti momka

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 18:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa to je to...za početak da je bar tu formu ispuniti,a vremenom ćemo valjda i suštinu....

zna i on da kao 34-ti na listi neće nigdje,i da će samo 5,6,7 ili 8 sds-ovih odbornika,koji su prvi na listi proći,al nek bar vidi da je bilo ko primjetio i valorizovao njegov trud...dosad toga nije bilo,ali nadam se da odsad biti..

ako ne bude,opet ću pred izbore 2016 napisati isti onakav post kao i pred ove...bar toliko mogu :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
A šta ako taj momak ne želi mjesto na listi? Hipotetičko pitanje, naravno, ne znam ko je u pitanju.
Nemaju strranke samo liste :P

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 22:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D

to je i teoretski i po statutu nemoguce,i u rangu je otprilie kao da stranka dobije vecinu glasova a nece u vlast. 8)

jer cim se neko prihvatio da bude predsjednik bilo kojeg mjesnog,ili cak rejonskog odbora kao on,samim tim to postavljanje na listu nije priznanje samo njemu,vec citavoj njegovoj organizaciji i svim clanovima u njoj,pa ne moze zbog ostalih da kaze-"ja necu".

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2014, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Možda mjerka mjesto ministra, savjetnika... ili da bude čivija u stranci, što je bolje od 30-og i kusur mjesta na lokalnim izborima.
Hipotetički, naravno. Ne znam lika.

O zaposlenju u administraciji kao motivu angažmana (a koji je motiv većine članova svih stranaka) neću pisati, eto vi ste u kampanji obećavali izmjene, prozivali pojedince za nepotizam, vidjećemo, biće konkursa i u vašem mandatu na nivou BiH.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2014, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Предраг Вулин - мој профа из Техничке. :) Добар лик је био, али није имао никако смисла за хумор :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I sad je profa u Tehničkoj :D ...Poštenjačina do daske!

Šta je ovo,niko ne piše po našoj temi? :D

Uglavnom,po meni je sad pitanje svih pitanja SIPA!

SNSD je imao bezbroj antisrpskih djelovanja kroz svoje postojanje,čak sam mislio da ne postoji više stvar koja mene od njih može iznenaditi uopšte...ali prošle sedmice,su čak i to uspjeli :lol: :lol:

Na konstitutivnoj sjednici Parlamentarne Skupštine BIH,kad se glasalo za dva potpredsjednika,Nikola Špirić i ostali su glasali ZA Borajanu Krišto (HDZ) a Protiv Mladena Bosića!!!!

Uglavnom,ja to tumačim na jedini mogući način...da očekuju da Dragan Čović i HDZ preuzmu SIPA-u.

Ako se i to desi,onda mislim da trebamo priznati potpuni poraz na ovim izborima.I čestitati g Dodiku na političkoj umješnosti kakva se rijetko viđa ovdje.

Niko to zasad ne pominje,nešto se Krsmanović iz NDP-a dovodi u vezu sa tim,ali to glasanje i ovaj izbor Nezavisnih za ličnost godine me kopkaju opasno :D

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bogami SIPA jutros uhapsi deset Srba zbog ratnih zločina u Zvorniku. Ne'a šta, uzdate se u pravu instituciju.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Na čelu SIPA je Dodikov čovjek,Goran Zubac iz Trebinja,tako da si poprilično promašio temu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar on nije pod istragom?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Još je na čelu SIPA-e.

Bila je neka priča prije dva mjeseca da mu se ne dozvoli pristup svim dokumentima jer je osumnjičen za nešto,ali nikad nije smijenjen.

Nakon formiranja Savjeta Ministara,negdje između NG i Jovanjdana će biti poznato ko će preuzeti sve te Agencije,od kojih je SIPA definitivno najintrigantnija.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Oni su tu da dobro paze na islamiste i da hapse optuzene za ratne zlocine.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2014, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dok se drugačije ne naredi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]