enc0re je napisao:
Nemojte nam samo pustati.. Sjetite se onih 118-77 i punite koliko god mozete...

Vidis kolega,zbog takvog i slicnih silovanja,20+,30+, sam bio ubijedjen da ce nas veceras momacki isprasiti makar 20-30 razlike.Ovo 40+ ne vjerujem da ce ikad napraviti.
Ta pobjeda koju pominjes je mogla biti i veca,islo bi to brat-bratu i do 50+ da u igru nisu usli momci sa klupe,Besovic,Bogdanovic,Vujovic...tada su gosti od 77 poena nesto manje od polovinu ubacili iz slobodnih a Bogdan je najavio sta ce da im radi

Momci su razliku odrzali mada je bila u momentima i veca i kako napisah da je ostala prva postava do kraja bilo bi jos veceg cirkusa.
Evo ti poslednje cetvrtine...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K5gd-q5bUp4[/youtube]
E to se desava kada postoji velika razlika u kvaliteti,tada u nasu korist onoliko koliko je sada razlika na njihovoj strani.Medjutim,s' obzirom na to da su mnogo kvalitetniji i sva ta euforija,od nekog velikog rasturanja ni traga ni glasa.Izgleda da oni jednostavno nisu u stanju da nas posteno razbiju kako smo to mi njima radili,cak jos i ove godine,ma koliko se palili i gasili,ma koliko se ponovo osnivali,ma koliko skuplji i kvalitetniji tim imali,koga god dovodili,ma sta god radili.
Cak je veceras moglo doci i do velikog iznenadjenja jer im je bila voda u usima ali mi smo ponovo sa dosta prokockanih napada,neshvatljivo izgubljenih lopti pogotovo u prelomnim momentima kada smo se mogli potpuno pribliziti,mnogo promasenih zicera,jako losim sutem za 2 poena 19/50,samo pokazali da oni nisu toliko mocni koliko smo mi ipak slabi.I pored toga izgubiti samo 9 razlike nije nista posebno.A bili su oni napaljeni svi i to dobro ali njonjo.
Naravno,ta prica o njihovom igranju u EL je samo jos jedna u nizu presmijesnih,jer naravno,svima je jasno i znano da smo mi u EL bili deceniju i vise ako se samo uzme period od 2000-te,pa smo ih opet uglavnom redovno kandzijali,teske meceve u EL igrali i dobre partije pruzali,domace prvenstvo i regiju ovjeravali,ha ja...sa sve prijetnjama i gepekovanjima,pistoljima i mitraljezima