evo,da nam ne zamre tema,namjerno ću citirati jedan svoj post mjesec dana pred izbore i napisati da se ipak kreće nabolje...
Citiraj:
i ovdje od osam kandidata,čak četvoro je sa starčevice,koja nam je ubjedljivo najlošiji područni odbor

....pošto ja nikad nemam dlake na jeziku,a u prednosti sam jer nemam apsolutno nikakvu ličnu ambiciju,jasno sam rekao gdje treba,da je ovo velika sramota za stranku,da bazu ne jebe niko 2%...da time,što na listi nema malog mirka pilipovića sa petrićevca,(koji nam je učetverostručio broj članova gore!!!),ili profesora predraga vulina koji vodi najjači područni odbor,dr gordane lazić koja je najaktivnija ubjedljivo u aktivu žena-da se šalje jasna poruka da se trud i zalaganje ne isplate!!!
al eto,ubjediše me da zbog poplava nismo mogli sve ove procedure provest na vrijeme,da se ovo nikad više neće ponoviti,da ognjen sam sjedne i izabere čeku,milicu,milijanu,stevandića,vesnu........a ja...naravno,opet vjerujem,kao i uvijek

srpska demokratska starnka jeste sad u banjaluci osvojila 21 000 glasova...u odnosu na 8000 sa prošlih izbora,to je mnogo...ali u odnosu na 35 000,kolika je projekcija da nam treba za dvije godine da bi se preuzela vlast u gradu,to je premalo...debelo premalo!
čini mi se da su i u rukovodstvu stranke shvatili da je toliki broj glasova neizvodljivo skupiti ako će neko doalziti na listu samo zato što je dobar sa stevandićem ili ognjenom tadićem,a da većina članstva čuje za njega tek nakon što se pojavi na listi
u cilju ostvarenja tog ambicioznog plana za 2016,stranka je odlučila da se vrati korijenima,da se vrati u bazu,da valorizuje svačiji trud i doprinos rezultatima stranke,i kao prvi korak je odluka da se formiraju kadrovske komisije...na gradskom nivou je već osnovana,znam samo da je predsjednik g predrag vulin,jedan jako pošten,marljiv i nekorumpiran čovjek,i ja vam garantujem da tu neće ići ni po babi ni po stričevima..ne znam za ostale članove komisije,nešto sam bio odlutao pa nisam shvatio da li su g branka blanušu sa etf,kardiohirurga nenu dobrijevića i ostale pominjali u tom kontekstu,ili za ovaj dom naroda RS....ono što je novina,je da se i u svakom područnom odboru osniva kadrovska komisija,gdje će i onaj "najmanji" član imati mogućnost da predsjedniku PO dostavi svoj CV,u kojem će napisati šta je po zanimanju,otkad je u stranci i koji je njegov konkretan doprinos rezultatima stranke....po sistemu "duplog ključa",(rekao bih čak i trostrukog,jer sve to treba aminovati i glavna kadrovska komisija sds,koju vodi rado savić,načelnik lopara koji je taj grad podigao na noge) neće se više dešavati da mjesta koja pripadaju našoj stranci zauzmu oni koji su privatno dobri sa nekim iz vrha,već će sve ići iz baze,kako je jedino normalno....
sad mi je i drago što sam onda napisao onaj post,jer stvarno je članstvo bilo ogorčeno,a nakon izbora poprilično i demoralisano ...možda nas je to udaljavanje od baze više i koštalo nego onaj nespretni tv duel,za koga i ognjen,kao razuman čovjek i sam priznaje da "od sredine emisije nije briljirao".....uključite se u rad stranke,dosatavljajte CV svojim predsjednicima PO,pa ćemo vidjeti 2016 da li se radi kako treba,ili da brišemo ono DEMOKRATSKA iz naziva stranke.....