Vader je napisao:
Dženita predlažem da se potrudiš da ne podliježeš Maran Atinim provokacijama i da mu ne uzvraćaš istom mjerom spuštajući se na njegov nivo. Takođe predlažem da se držiš svoje ispravne odluke da ga potpuno i totalno ignorišeš jer mu to mnogo gore pada nego kad mu se suprotstavalja, on je forumsko-energestki vampir koji se "puni" tako što vrijeđa i nipodaštava sve na šta naiđe a pogotovo se "hrani" time kad vidi da to drugima smeta, da im je napakostio, da ih je uznemirio, da ih je naveo da se spuste na njegov (vrlo nizak) nivo. Kratko rečeno: bolesna osoba kojoj samo Bog može pomoći a ni jedan učesnik foruma niti nešto što bi mu neko napisao.
Tebi želim sve najbolje.
Iskreno receno,nadala sam se da ces i prije da odreagujes na moje argumente
No,ako je neko toliko ubjedjen da je savrsen,treba mu predociti da na ovom dunjaluku nema savrsenog bica,i da je u svakoj religiji imalo zlocinaca,poput doticnih.
Nikada se nebi spustala na njegov nivo,niti smatram da sam se do sada spustila,samo sam govorila istinu od koje je on koliko vidim pobjegao.
Neka,i treba da se postidi!
Po nekad je veoma korisno ovako istupanje,ako se drugim nacinom ne moze prici do osobe.Ja se iskreno nadam da ce mi "pravi" vjernici "krscani" oprostiti,a sto se bas njega tice,ne povlacim se.
I ja tebi zelim svako dobro

,poz...