banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 16:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2014, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
"SRS" je imao zajedničku listu sa DNS-om i Šukalovim naprednjacima, a "SRS RS" (Mihaljica) su sa SDS-om i penzionerima... to su dvije različite stranke

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
A koji od tih su ovi pravi .. Vojvodini radikali?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
na to pitanje ni Vojvoda ti ne bi znao odgovoriti :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 17:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Nekad davno biješe samo jedna SRS sa obe strane Drine.
2004 je došlo do raskola SRS u Republici Srpskoj pa se osnovaše dvije iz jedne, ona sa imenom SRS Dr Vojislav Šešelj je ostala lojalna beogradskoj a ona sa imenom SRS RS postala samostalna stranka. U međuvremenu osnovane su i neke SNS stranke po ugledu na Srbiju, a osim toga još postojeći SRS RS je potpisao sporazum sa SNS-om iz Srbije o saradnji, po vojvodinim kriterjumima sigurno ispadaju izdajnici.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

postoji malo vise srs sa ove strane drine od dvije

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 19:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
U kojoj SRS je vojvoda Mirko Blagojević? :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam jeste li gledali dnevnik rtrs veceras,ali ja se po prvi put nakon mnogo godina nisam stidio svog javnog servisa umjesto njih :oops:

ono,blago naklonjen aktuelnoj vlasti,kakav je uvijek i bio,pa i kad su vladali sds,pdp,cavic bio predsjednik...ali daleko od toga da nam vrijedja inteligenciju svakim prilogom.....

da li je to slucajno?

ili mozda medijski guru RS vidi da su ovi izgubili kompas potpuno i odlaze,pa polako priprema teren...?

ili se meni samo ucinilo?

ali ne vjerujem....ovo je jedan sasvim pristojan Dnevnik!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
ili mozda medijski guru RS vidi da su ovi izgubili kompas potpuno i odlaze,pa polako priprema teren...?

Једини који је изгубио компас је М. Босић који свој спас тражи у Комшићу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kakva je tacno razlika izmedju njegovog pakta sa komsicem ili da je isao npr sa lagumdzijom kao ovi odlazeci?

ili,zasto je koalicija sa covicem patriotizam a sa bakirom izdajnistvo?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Schlager je napisao:
kakva je tacno razlika izmedju njegovog pakta sa komsicem ili da je isao npr sa lagumdzijom kao ovi odlazeci?

ili,zasto je koalicija sa covicem patriotizam a sa bakirom izdajnistvo?

Зато што је Додик из оба пакта са СБиХ и СДП-ом изашао као победник, а СДС ће из било ког пакта са Бакиром изаћи као губитник. Приде, мислим да огроман број бирача СДС-а (они традиционалних бирача који сваке изборе гласају за СДС) није за било какав пакт са Комшићем и Изетбеговићем. Чак мислим, да би се пакт са СДА некако и преживео, али Комшић тешко. Посебно ме у неку руку плаше и оне изјаве Бакира да је СДС спреман за тектонске промене по питању Б/Х. А видим да се неки обриси тих тектонских промена благо провлаче и кроз споразум о сарадњи.

Коалиција са Човићем није патриотизам, већ актуална политичка консталација снага у тренутку када Срби и Хрвати у Б/Х имају тзв. најмањи заједнички садржилац, а то је опозиција муслиманском Сарајеву и политици централизоване државе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Vojin Mitrović ponovo prišao Dodiku?!
Ponedeljak 17. Nov 2014 19:32

Bijeljinski portal Moja ekipa saznaje iz pouzdanih izvora da je Vojin Mitrović koji je poslaničko mjesto u Narodnoj skupštini RS osvojio na listi Narodnog demokratskog pokreta Dragana Čavića podnio ostavku na članstvu u NDP-u i svoj mandat, uz nekoliko uslova, ponudio Miloradu Dodiku i njegovom SNSD-u.

Oni su se već susreli u Bijeljini, prilikom Dodikovog boravka na obilježavanju krsne slave MUP RS i već skoro sve dogovorili oko njegovog angažmana na strani koalicije koju predvodi Savez nezavisnih socijaldemokrata.

-Mitrović ima više zahtjeva, a među njima nalazi se i to da njegovom bratu dr Miroslavu Mitroviću, nekadašnjem direktoru bolnice „Sveti vračevi“ u Bijeljini ponovo pripadne direktorsko mjesto ove ustanove, nakon što odstupi sadašnji direktor dr Siniša Maksimović koji je postao SNSD-eov poslanik u Narodnoj skupštini RS zbog čega će morati da se odrekne direktorske fotelje.

Pokazao je interes i za neke važne funkcije u „Elektro-Bijeljini“ i želju da ponovo bude izabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina na kojoj se nalazio prije nekoliko godina, a zatim napustio SNSD. Ali njegov glavni dobitak doći će kasnije, pošto će se svrstati u tajkune bliske vlasti i tako dobijati poslove za svoja preduzeća, kaže izvor bijeljinog portala.

On je danas otputovao u Banjaluku na razgovor sa Draganom Čavićem, iako je već nekoliko dana izbjegavao da stupi sa njim u telefonsku vezu.

Vojin Mitrović je dugo bio kadar SNSD-a i predsjednik gradskog odbora ove stranke u Bijeljini, ali je napustio Dodikov raj 2004.godine kada je izgubio stranačku trku sa Gavrilom Batom Bobarom za nominaciju za kandidata za načelnika tadašnje opštine Bijeljina.

Nakon poplava u kojem je stradalo njegovo selo Jelaz, bio je oštar kritičar Milorada Dodika nazvavši ga glavnim krivcem.

Mitrović je navodno nezadovoljan jer mu Savez za promjene nije obezbijedio mjesto ministar industrije, što mu je davnašnja želja, zbog čijeg neispunjenja je (prvi put) napustio SNSD.Mitrović je jedini koji je u Bijeljini imao i postizborne plakate, na kojima je pisalo: Guram dalje.

Izvor: Moja ekipa/Frontal

Cavicu, Cavicu, ccc

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
U kojoj SRS je vojvoda Mirko Blagojević? :D

On je napustio SRS i prešao u SNS.

Mislio sam da u radikala imaju samo dvije frakcije, kad ono na izborima bilo čak četiri: http://pressrs.ba/sr/vesti/komentar_dan ... apred.html

Koji cirkus.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Mirko Blagojevic nije presao u SNS, vec se ponasa kao da je i dalje predsjednik SRS-a. Prica se da ga je Seselj sutnuo zato sto je javno podrzavao Dodika, a na njegovo mjesto uletio je Djurdjevic. Mada, posljednjeg dana kampanje Blagojevic je izasao pred novinare i podrzao Tadica tako da ni on ne zna sta zeli.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Raskoljnikov je napisao:
Cavicu, Cavicu, ccc

To mu već dođe kao trend, da ga nakon Opštih izbora neko napusti i pređe u SNSD, to bi mu se desilo drugi put za redom :lol:
Tako da me ne čudi. Naravno, ako je istina.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Silvio,vidi se da si daleko,i da cak i ne znas kako se formira vlast na nivou bih...nema tu ljubavi,ide se sa izbornim pobjednicima iz drugih naroda...isao je i mile sa harisom silajdzicem i strankom za bih (prije lagumdzije).....pretpostavljam da suvise gledas rezimske medije,pa si pao pod uticaj...zato se nadam da ces procitati ovaj post,da malo cujes i drugu stranu...

mile se nudio bakiru 4 dana prije nego savez za promjene...isao mu na noge u centralu sda....20 dana davao "probosanske" izjave ne bi li ga ovaj prihvatio.....cak i nakon tog sarajevskog sastanka davao pomirljive izjave koje uopste ne lice na njegovih nekoliko zadnjih godina...nakon sastanka rekao kako "sda jos nije odlucio sa kim ce"...pogledaj na yt
nije prosao,i isto vece kad je savez za promjene potpisao sa sda i df,kad je vidio da nakon 9 godina ostaje bez kontrole nad sipa,UIO,tuzilastvom bih,pokrenuo kompletan medijski arsenal i vratio se na predizborni vokabular...izdaja,probosanstvo,koaliranje sa bakirom....

nemas pojma koliko bih ja tog covjeka cijenio da je nakon tog sastanka sa bakirom izasao i rekao "ponudjeni su mi neprihvatljivi uslovi,ovo je na stetu RS i mi ovo nikad necemo prihvatiti!!!"

e to bi bilo nesto nevidjeno na ovim prostorima...i ja bih ostao bas ono paf!!

.a ovako njegove rijeci imaju tezinu kao one koje se izgovore u krcmi kod milutina,kod baba ruze....kao dijete kome uzmes igracku pa se raskuka,gubi,fula i dogadjaje,imena,datume.....zalosno....

prica kako on nije prihvatio tamo nesto,a savez za promjene jeste...pa majstore,sto ne rece to u srijedu!!?

rasprave ne volim,niti te zelim ubjedjivati u suprotno....ali drago mi je akos i bar procitao moj stav.

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Nov 2014, 20:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Malo je i nelogična/nesigurna koalicija Čavića i SDS sa obzirom da je on prije par godina napustio SDS.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

treba mjenjati ovaj izborni zakon, da stranka bude vlasnik mandata, a ti ako mislis da si kapacitet ides kao nezavisni poslanik

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Što se tiče vlasti u zajedničkim institucijama, tu bi najbolje bilo da u koaliciju uđu SDS i SNSD zajedno, nacionalni interes mora biti iznad političke borbe u RS.
Nikako mi se ne sviđa da SDS zavisi isključivo od Izetbegovića/Komšića (oba srbomrsci) ili Dodik od Čovića (Latinu se nikad ne vjeruje).

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa i bili smo zajedno do aprila,kako se ne sjecas?

pa nas je mile dodik glasanjem sa lagumdzijom izbacio....prvo mirka sarovica iz savjeta ministara,pa i sve ostale....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Šukalo će razgovarati i sa drugim strankama, a ne samo sa DNS-om, došlo do razmimoilaženja po nekim pitanjima.

:popcorn:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]