banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2014, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ti ocito nisi citao njegosa pa ne znas za onu

Ko na brdu ak imalo stoji više vidi no onaj pod brdom…..

mozda je onaj "ko misli o tome" zakljucio da je vaznije malezijcu uzeti 200 000 evra za opustoseni doboj nego to sto cemo ti ili ja emotivno pomisliti o toj njegovoj velikoj ljubavi sa sarajlijama i obostranom ulizivanju... :D

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Nov 2014, 18:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Mi ćemo sve to Omeru kako bi njegov narod rekao "halalti", sramota je da se on vozi u onom starom X5, treba "ćovjeku" novi.

Nijesam htio onu drugu temu dirat gdje se spominje radvajanje SDS na pošteni i lopovski u smislu dvije stranke, iako sam glasao zadnji put na onim prvim demokratskim izborima za SDS, možda bi glasao za taj "pošteni" ako se stvarno osnuje.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ti ocito nisi citao njegosa pa ne znas za onu

Ko na brdu ak imalo stoji više vidi no onaj pod brdom…..

mozda je onaj "ko misli o tome" zakljucio da je vaznije malezijcu uzeti 200 000 evra za opustoseni doboj nego to sto cemo ti ili ja emotivno pomisliti o toj njegovoj velikoj ljubavi sa sarajlijama i obostranom ulizivanju... :D

С тим што тих 200К Евра тај "опустошени Добој" неће видјети ни на разгледници...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Schlager je napisao:
ako si glasao za g slavka dunjića,oprošteno ti je sve,pa i ovo citiranje raznih "mustafa"! 8)

Bojim se da dotičnog gospodina jako dugo i dobro poznam tako da mi teško možeš oprostiti.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
despot777 je napisao:
Schlager je napisao:
ako si glasao za g slavka dunjića,oprošteno ti je sve,pa i ovo citiranje raznih "mustafa"! 8)

Bojim se da dotičnog gospodina jako dugo i dobro poznam tako da mi teško možeš oprostiti.... :lol:

Dunjić je sve samo ne oličenje poštenja.Ako se SDS hvali pročišćenjem stranke od kompromitovanih likova,onda je Dunjić morao biti prvi na listi.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i nije jedini, bar u Gradišci...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Aj ovaj nije vas Ljevcan :P

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rodom je iz Foče... doselio u Gradišku...

edit: Nisu svi Lijevčani u Gradišci... ima i Kozarčana... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ejs,najmanje ima Lijevčana....Srbobranci i Slavonci preuzeli primat

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i to što kažeš...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 08:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jes vala. Radim sa troje iz Gradiske.
Jedan je iz N. Gradiske. Znam ga jos iz srednje. A cure su vase, lokalne.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlageru, je li i ovaj ko Kalinić? 8)

Mičić: SDS rukovođen ličnim interesima

Citiraj:
BIJELJINA - Jedan od osnivača SDS-a Dragan Mičić, koji se na prijedlog Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" našao na listi ove stranke za poslanika u parlamentu BiH, kaže da bi dobro razmislio o kandidaturi da je mogao i da pretpostavi da će SDS potpisivati sporazume sa SDA i Demokratskim frontom.

"Dobro bih razmislio o kandidaturi, a sada želim da poručim samo jedno: `Braćo Srbi, uzmite se u pamet`. Mi jesmo za promjene, ali nismo za podjele. Mnoge stvari su `naopačke`, ali bih prije odustao od promjena da ne bi došlo do podjela, što se čini na ovakav način", rekao je Mičić Srni, komentarišući potisivanje ovog sporazuma.

On je napomenuo da ima iskustvo sa nekadašnjom Srpskom Krajinom, koja je imala pet srpskih stranaka koje su se podijelile, a potom su nastupile seobe.

Mičić je naglasio da je Bijeljina "bastion SDS-a", a da je isto to bio i Doboj.

"Naše kolege iz Doboja, koji su takođe osnivači SDS-a, odbačeni su od današnjeg rukovodstva stranke i nisu dobili ni mogućnost da uđu u izbornu trku na opštim izborima. Nakon toga je Milan Ninković, kadar ove stranke, odlučio da se prikloni SNSD-u. Nije član, ali ih je podržao i Doboj je pao za SDS", rekao je Mičić.

On je upitao čija je to greška - "osnivača SDS-a ili današnjih vođa ove stranke koji imaju tako dalekosežno gledanje za srećniju budućnost ovog naroda".

Mičić je rekao da SDS danas "počiva i opstaje na svijetloj prošlosti, na nesigurnoj sadašnjosti i na upitnoj budućnosti".

"Lični interesi danas vladaju ovom strankom i jedini način da se spasemo je da se pare istjeraju iz politike, jer je ovo što sada imamo jedino borba za vlast nad budžetom. Narod i Srpska služe samo za potkusurivanje i kao moneta, kao parola, a rukovodstvo SDS-a interesuje samo lični interes", tvrdi Mičić.

On je potvrdio da je na proteklim izborima osvojio 2.700 glasova ljudi koji, kako kaže, nikada ne bi glasali za SDS. "To je moja generacija, koja je razočarana davno napustila ovu stranku i danas ne bi glasala za nju", rekao je Mičić.

izvor

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Higlight ovog saopštenja je ipak ovo 8)

Citiraj:
Nakon toga je Milan Ninković, kadar ove stranke, odlučio da se prikloni SNSD-u.

Sinip će prosuti kafu na tastaturu kad pročita ovo!! :D

Više mi se svidjela ona priča o Gradišci,taman htjedoh napisati da su mi to bile najdraže cure u RS....

Kad se samo sjetim rata,Vegasa,Djurića,Akademika,Jetija,Crvenog Oktobra,Riazora,Rija,Petice,Taxi bara,Slobinog Ranča...UH! :D

PS Nadam se da Šakal neće pročitati ovo,jer već sabira koliko sam ja dana "efektivno" ratovao i odbija aleksandrovački samostan,vađenje zdravih krajnika da bih gledao SP u USA 1994 i svašta nešto još :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Nov 2014, 09:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kako je krenuo, Schlager ce sam sebe proglasiti istim Kalinicem ako zakljuci da steti g. Bosicu :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zaboravio si Volvo, SB, Pool... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ta tri 1991 nisu bila! 8) ...Ili bar nisu bili IN :D

Čak ni za ovu Peticu nisam siguran jel se tako zvala,tamo pored onog frizerskog salona u koji je upala granata iz Pivara i ubila tri žene koje su se frizirale :( :( ....Znam samo da je neki broj,a Petica mi prva pade na pamet...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bili su i oni tad...a Petica nije,, ...Petica ima sada, tamo preko puta Šupa...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 09:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam ja gdje je ŠUP,ali ovaj kafić i salon su bili u onom redu u ulici gdje je pošta,ćak na istoj toj strani ulice...

Ali nisam se nakon 1991 više vraćao u Gradišku,osim ono predveče osmog avgusta 1992 u Bok Jankovac,i to mi je ujedno najdraža akcija u čitavom ratu..
Po onom sporazumu o plavim šljemovima,morali smo biti 20-30 kilometara od Save nakon povlačenja iz Zapadne Slavonije....Igramo basket u Aleksandrovcu,i dođe uzbuna da je poginulo 16 momaka iz Gradiške u roku od 15 minuta :( :( :( ...Tragedija jbt,to bi i za Beograd bilo previše,a kamoli za Gradišku :( :(

Ali tako smo ih razbili tamo da kad god se sjetim rata uvijek mi Bok Jankovac prvi put padne na pamet,jer nikad sa većim motivom nisam ušao u neku akciju nego tada :( :( ...Ne vjerujem u ove zvanične podatke da je bilo 250 mrtvih na njihovoj strani,ali manje od 80 nije sigurno....I sve to za 45 minuta!!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, sjećam se tih dešavanja, tad sam bio srednjoškolac... od drugara je stariji brat tad poginuo...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:

PS Nadam se da Šakal neće pročitati ovo,jer već sabira koliko sam ja dana "efektivno" ratovao i odbija aleksandrovački samostan,vađenje zdravih krajnika da bih gledao SP u USA 1994 i svašta nešto još :lol: :lol:

+ basket u Aleksandrovcu... vjerovatno si sa Lemijem igrao :D

Jebote, svakim danom me sve vise podsjecas na gospodina
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]