banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
filozof sa vrbasa je napisao:
dragi vodja izbacio kabinete ivanica, salkica i onog iz hdz iz palate predsjednika i preselio ih u staru zgradu vlade komendija

Паметно.

Успут питање: Председник ФБиХ се бира у парламенту ФБиХ или?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Poslednji put menjao Silvio Dante dana 11 Nov 2014, 22:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па и није баш, прије је дјетињасто, ал је свакако у Дудековом стилу. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
da federalci u svom parlamentu biraju predsjednika

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А потпредседнике? Тј. постоје ли уопште потпредседници из реда друга два народа?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

i to ide u paketu, sad ce ja mislim da 'srbin' bude predsjednik

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Silvio Dante je napisao:

А потпредседнике? Тј. постоје ли уопште потпредседници из реда друга два народа?

Kako nema. Sada je recimo Pudarić bio autohtoni predstavnik srba. Bio je podpredsjednik FBiH. Iz reda SDP-a. Sve sami Srbi ga birali.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
dragi vodja izbacio kabinete ivanica, salkica i onog iz hdz iz palate predsjednika i preselio ih u staru zgradu vlade komendija

Ahaha... Kako sam ovo previdio :D

Pa jasno, nece valjda pod svojim prozorom organizovati desavanje naroda :D Ono, ako zatreba ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiko je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Kako nema. Sada je recimo Pudarić bio autohtoni predstavnik srba. Bio je podpredsjednik FBiH. Iz reda SDP-a. Sve sami Srbi ga birali.

Претпостављао сам да је та прича, али да проверим, пошто нисам баш пратио.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vodjina sujeta je ogromna, ali sad kad krene da srbuje tu je ramiz salkic, taj nikome ne da pardona

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2014, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Рамиза Салкића треба прегазити шлепером и вратити се "у рикверц". За сваки случај.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2014, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I oni polako klize u ništicu, oni prvi izbori prije manje od 20 godina SDA osvaja preko 100 000 glasova NS RS, sad se morao udružiti i Kurta i Murta da skupe malo jače od 30 000 glasova, za dva izborna ciklusa, 2018. i 2022. Domobrani neće predstavljati baš nikakav faktor.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2014, 00:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сви полако клизимо у истом смјеру...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2014, 01:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I kada ostanu ovde četiri Srbina pod jednom kruškom oni će biti iz pet različitih stranaka. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
FOTO/SNSD U SMS AKCIJI: Hvala za glas!

Građanima Republike Srpske i 37 dana nakon izbora stižu SMS poruke političkih stranaka. Nakon što su pozvali građane da glasaju za njih, neke političke opcije otišle su i korak dalje. Odlučile su da se putem SMS poruke zahvale građanima.

Na mail adresu ATV-a stigla je fotografija jednog od naših gledalaca, koji kaže da je iznenađen ovom porukom, jer tvrdi da podršku nije dao SNSD-u, i pita se kako su došli do njegovog broja telefona.

Slika

http://www.atvbl.com/fotosnsd-u-sms-akc ... a-za-glas/

i meni stigla ta poruka jutros ...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2014, 03:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ko je, BRE, i Šta je, BRE, Japansko društvo?
Srijeda 26. Nov 2014 17:41
Već dva dana pokušavam da saznam kakva je i čija humanitarna organizacija “Japansko društvo”, koja večeras u parlamentu Srbije treba da dodijeli nagrade Aleksandu Vučiću, Miloradu Dodiku i Emiru Kusturici.

Ne postoji broj telefona te organizacije ni u Srbiji ni u Republici Srpskoj. Niti novinari iz Srbije imaju pojma o njima.

Na netu se može naći da su smješteni na Trgu Mladenaca 4/14 u Novom Sadu, ali vam na informacijama ljubazno kažu da ne postoji takva organizacija na toj adresi. I da ne postoji takva organizacija ni u Beogradu. Ni u Banjaluci.

Postoji njihov sajt na netu, na kojem nema nikakvog kontakt broja. Ali ima slika pozivnice za 21. maj ove godine za uručenje Velikih nagrada Vučiću, Dodiku, Kusturici i brojnim drugim ličnostima i kompanijama.

Potpisnik pozivnica je izvjesni Slobodan Maldini, arhitekta. Osnivači Japanskog društva su: Slobodan Maldini, Sofia Lancoš Maldini i Dragan Mirković.

Još se navodi da “Svake godine Japansko društvo će birati svoje počasne članove: Pojedince i kompanije”.

Nema ni riječi o sastavu žirija, za koji se tvrdi da je sastavljen od “eminentnih javnih ličnosti iz svijeta kulture i obrazovanja”.

Volio bih znati ko su ti Članovi Žirija koji su Dodiku dodijeli nagradu za “sveukupan doprinos razvoju društva, ekonomije, bezbednosti Republike Srpske i regiona, za doprinos podizanju ugleda Republike Srpske u regionu i van regionalnih granica, za pokretanje sveukupnih društvenih reformi, realizaciju nove etape progresa društva i podizanje nivoa međudržavnih, međunacionalnih i opštih ljudskih odnosa u Republici Srpskoj”!

Riječ je, po svemu sudeći, o medijskoj manipulaciji i ujdurmi u kojoj učestvju i Vučićevi i Dodikovi kabineti. Dodikov kabinet me ne iznenađuje, a, Bogami, ni Vučićev, pa se u narednom vremenu može lako desiti da im nagrade uruči i “Sjevernokorejsko društvo”. Jer Vučić je sve više Dodikov Dron, koji on baca na Republiku Srpsku.
Ali o tome više uskoro.

POZIVNICA NA DODJELU VELIKIH NAGRADA

Zbog izvanrednih dostignuća na svim oblastima razvoja društva, žiri Japanskog društva koji čine naši istaknuti predstavnici na području kulture, društva i ekonomije doneo je odluku da Japansko društvo ove godine dodeli Velike nagrade:

1. ALEKSANDRU VUČIĆU, predsedniku Vlade Republike Srbije, za doprinos razvoju Srbije koji je učinio otpočinjući sveukupne reforme društva koje su bez presedana u novijoj istoriji Srbije, posebno za izvanredne napore koje čini u izgradnji novog, savremenog društvenog uređenja zasnovanog na najvišim svetskim standardima, za izvanredne rezultate u borbi protiv korupcije i kriminala i sveukupnoj promeni svesti društva prema potencijalima zemlje i novim mogućnostima razvoja Republike Srbije;

2. MILORADU DODIKU, predsedniku Republike Srpske, za sveukupan doprinos razvoju društva, ekonomije, bezbednosti Republike Srpske i regiona, za doprinos podizanju ugleda Republike Srpske u regionu i van regionalnih granica, za pokretanje sveukupnih društvenih reformi, realizaciju nove etape progresa društva i podizanje nivoa međudržavnih, međunacionalnih i opštih ljudskih odnosa u Republici Srpskoj;

3. EMIRU KUSTURICI, humanisti i stvaraocu, za izvanredan doprinos razvoju kulturne svesti u regionu, posebno u Republici Srbiji i Republici Srpskoj, za izvanredan doprinos afirmaciji kulture, istorije i tradicije Srba i ostalih narodnosti koji žive na našim prostorima, za realizaciju dugoročnih projekata na Mokroj Gori i Andrićgradu, kojima se afirmišu naše kulturne i druge trajne vrednosti na najbolji mogući način;

4. MASAFUMIJU KUROKIJU, Ambasadoru Japana u Republici Srbiji, za izuzetan doprinos međudržavnoj saradnji Srbije i Japana, za realizaciju pomoći Japana Republici Srbiji na mnogim poljima, uključujući humanitarnu pomoć, posebno za pomoć prilikom realizacije donacije hibridnih vozila Vlade Japana Republici Srbiji i donacija Japana na polju obrazovanja, zdravstva i zaštite životne sredine.

5. ALEKSANDRU VULINU, Ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za izvanredan doprinos održivom razvoju i pomoć srpskim sredinama na području Kosova i Metohije, za doprinos stabilizaciji sveukupnih odnosa u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

6. SLOBODANU TRKULjI, muzičaru, za doprinos u predstavljanju srpske kulture izvan granica zemlje i razvoju tradicionalnog muzičkog izraza kod nas;

7. Kompaniji "JT JAPAN TOBAKO" a.d. Senta za humanitaran rad, posebno za donacije korisnicima narodne kuhinje i realizaciju programa stipendija "Sakura" koje JTI dodenjuje svake godine studentima iz Srbije za istraživački rad u Japanu;

8. Kompaniji "PRO TEAM" i gospođi Neli Perović za izvanredna dostignuća u poslovanju i unapređenju poslovanja, kao lideru među preduzećima na pollju špedicije i transporta;

9. Kompaniji "TIGAR", Pirot i generalnom direktoru Nebojši Đenadiću za realizaciju programa reorganizacije kompanije i humanitarnu delatnost kompanije "Tigar";

10. Rasadniku "EDEN" i Iliji Jovanovu direktoru rasadnika, za razvoj malog preduzetništva u Srbiji, privatnu inicijativu i postignute rezultate u primeni vrhunskih naučnih dostignuća u malom privatnom preduzeću.11. Specijalnu nagradu "Prijatelj Japana" japanologu Draganu Milenkoviću, za 40-togodišnji doprinos širenju japanske kulture u Srbiji i predstavljanje srpske kulture u Japanu.

SVEČANA DODELA VELIKE NAGRADE JAPANSKOG DRUŠTVA BIĆE ODRŽANA 21. MAJA 2014. U 12Č U VELIKOJ SALI MUZEJA KINOTEKE U BEOGRADU U UZUN MIRKOVOJ ULICI BR . 1. OVIM POVODOM POZIVAMO VAS DA VAŠIM PRISUSTVOM UVELIČATE OVU SVEČANOST.

Zahvaljujemo se svim dobitnicima Nagrade Japanskog društva" na izvanrednim dostignućima i čestitamo im na izvanrednim rezultatima i naporima koje čine na polju razvoja našeg društva. Želimo vam puno uspeha u daljem radu .

Slobodan Maldini, predsednik Humanitarne organizacije Japansko društvo.

SlobodanVaskovicBlog

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2014, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aZTDY81CPLk[/youtube]

večeras bilo na ATV, Dosije

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2014, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Gledao sam i sve ne vjerujem

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2014, 22:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta rekoše?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2014, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Propustih, zaboravio. Bice valjda na jubitu :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2014, 00:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Kad sam ja pričao da je Dodik ćaća svih političara u regionu vi ne vjerovaste...evo pogledajte emisiju i shvatit će te u kakvom ste neznanju živjeli svih ovih godina. :lol:
Naj jače mi je Kalinićevo "svedočenje"...Mile mu je idol...još kaže kako se kaje za sve ružne riječi koje je uputio Dodiku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]