banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 16:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2014, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, ocekuju da klinac od 16 godina trpa kao da je Messi licno, ili da Jovanovic igra kao Vidic (dobro, ne ovaj iz Intera :lol: ). Moraju se takvi igraci istrpiti, bolje da gledam njega kako grijesi, kad je titula i onako predaleko, nego da gledam Lukovica kako trckara po terenu..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa evo citamo da je Lazic balvan a momak ima 21 godinu, tek treba da postane stoper, napredovao je za godonu dana brutalno u postavci, pokrivanju prostora, skok igri itd., ali jebiga, ne igra kao Mangala pa je panj, grijesi povremeno pa je panj i tako to. Iskreno nekad sam se nervirao na takve bljuvotine ali vise ne mogu pa i ne citam vise forume toliko.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov lupa na sve i jednoj temi na forumu, kao da ga neko shvata ozbiljno, a ne vidim da se iko drugi zalio na Lazica sem njega.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ja lupam? Ajd otidji na RSB pa vidi sta se pise o Lazicu. To sto ti gledas svaku petu utakmicu Zvezde je tvoj problem. Lazic je balvan.
I sta ja to lupam na ostalim temama?
Eto, nema struje na Marakani. Pitanje je da l ce utakmica biti odigrana.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RSB je pun djecurlije koja lupaju za sve pare

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
^×100

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
jedno pitnja:
nisam imao želudac da gledam utakmicu, samo bih pitao ove koji su gledali kakav je bio đorđević na lijevom beku...
ne mogu vjerovati da je on dobio šansu u odnosu na antića

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 01:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Ja lupam? Ajd otidji na RSB pa vidi sta se pise o Lazicu. To sto ti gledas svaku petu utakmicu Zvezde je tvoj problem. Lazic je balvan.
I sta ja to lupam na ostalim temama?
Eto, nema struje na Marakani. Pitanje je da l ce utakmica biti odigrana.

Jbg, nisam kao ti i ostatak RSB foruma da pratim svaku utakmicu, sta da kazem, nadam se da cu postati iole kao vi u sledecih 20 godina.

Osim toga, Ristic veceras veoma dobar, tacno mi se dopada kako mali igra, bice od njega nesto. :) Luku bas sad treba gurati od prve minute, ok, promasio je par sansi na derbiju, ali to je klinac od 16 godina, ne moze odjednom trpati kao Messi, treba mu vremena..
Stubborn, Djordjevic je odigrao ok, nista posebno ali nije bio ni los, ali i dalje je Antic morao igrati prije njega..

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 04:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stubborn je napisao:
jedno pitnja:
nisam imao želudac da gledam utakmicu, samo bih pitao ove koji su gledali kakav je bio đorđević na lijevom beku...
ne mogu vjerovati da je on dobio šansu u odnosu na antića

Nije bio los, ali Antic je po mom misljenju bolji. Ali realno za razliku od onog drugog na desnom beku ovaj Djordjevic zna igrati lopte

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Zerooo, nemam nista protiv tebe, niti lupam na ostalim temama. Dobro, nekad se zajebavam, ali na ozbiljnim temama pisem ozbiljno.
Lazica pratim godinu dana. Prosle sezone je bio ocajan. Kiks protiv Vozdovca kad smo izgubili 1-0, a zatim i kiksevi na ostalim utakmicama gdje smo na svakoj utakmici primali po gol-dva. Nije on bio jedini krivac, jer nam je odbrana bila u rasulu. E onda je otisao u Spartak i tu sam ga gledao dva-tri puta i u svakoj toj utakmici je zajebo stvar. Na pripremama ove godine je bio ocajan. To su rijeci covjeka koji je pratio pripreme u Sloveniji.
Tacno je to da se popravio u odnosu na proslu godinu, ali momak nikad nece biti ozbiljan igrac. Losa postavka, tromost, neinteligentni potezi su neke od njegovih mana. E druga stvar je ta sto je Kokezin igrac i sto ce pokusati sve da ga udome na zimu u inostranstvo kako bi dobili koji procenat.
Zalosno je sto neki Lazic uzima mjesto Jovanovicu i Stojanovicu, jer za razliku od njega ovi klinci mogu postati dobri igraci.

Djordjevic me sinoc iznenadio. Imao par dobrih poteza, ali fizicka sprema nula. U 80. minutu stoji na centru, ni da mrdne.
Sinoc je jedino mali Ristic pokazao da zasluzuje Zvezdin dres. Nije Dzaja prije godinu dana dzabe rekao da ima jedan klinac koji ce uskoro biti prikljucen prvom timu i koji ce biti igracina. Nije tad govorio o Jovicu vec o Riletu.
Na zimu hitno dovesti dva spica, a Despota poslati u Cuku, ako ga i dalje zele.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 09:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Ristić je bio skoro jedina svijetla tačka.
Slažem se da treba gurati ove mlade ali samo ako se da njima potpiše robovlasnički ugovor na 4+ godina. Ovako, da ugovorima na 18 mjeseci to sve izgleda smješno i samo se prave lagane pare za menadžera Ramadanija.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Zerooo, nemam nista protiv tebe, niti lupam na ostalim temama. Dobro, nekad se zajebavam, ali na ozbiljnim temama pisem ozbiljno.
Lazica pratim godinu dana. Prosle sezone je bio ocajan. Kiks protiv Vozdovca kad smo izgubili 1-0, a zatim i kiksevi na ostalim utakmicama gdje smo na svakoj utakmici primali po gol-dva. Nije on bio jedini krivac, jer nam je odbrana bila u rasulu. E onda je otisao u Spartak i tu sam ga gledao dva-tri puta i u svakoj toj utakmici je zajebo stvar. Na pripremama ove godine je bio ocajan. To su rijeci covjeka koji je pratio pripreme u Sloveniji.
Tacno je to da se popravio u odnosu na proslu godinu, ali momak nikad nece biti ozbiljan igrac. Losa postavka, tromost, neinteligentni potezi su neke od njegovih mana. E druga stvar je ta sto je Kokezin igrac i sto ce pokusati sve da ga udome na zimu u inostranstvo kako bi dobili koji procenat.
Zalosno je sto neki Lazic uzima mjesto Jovanovicu i Stojanovicu, jer za razliku od njega ovi klinci mogu postati dobri igraci.

Djordjevic me sinoc iznenadio. Imao par dobrih poteza, ali fizicka sprema nula. U 80. minutu stoji na centru, ni da mrdne.
Sinoc je jedino mali Ristic pokazao da zasluzuje Zvezdin dres. Nije Dzaja prije godinu dana dzabe rekao da ima jedan klinac koji ce uskoro biti prikljucen prvom timu i koji ce biti igracina. Nije tad govorio o Jovicu vec o Riletu.
Na zimu hitno dovesti dva spica, a Despota poslati u Cuku, ako ga i dalje zele.

Lazic je ove sezone popravio postavljanje, siguran je i pored jedne ili dvije greske generalno je odigrao vise nego dobro. Cvrst je, dobar u skoku, ima dobar tajming izlaska na igraca, ne ispada i ako ovako nastavi bice sasvim solidan stoper, nece biti Vidic ili Bane ali moze biti kalibar Bisevca ili Lukovica (takvu karijeru napraviti) sto nije lose ni malo. Dakle, Lazic nije panj, samo je mladi stoper koji napreduje.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 15:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Popravio se dosta on. Ako nastavi napredovati mozda bude nesto od njega. Mlad je i on.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Лазић = Келхар (игре на истом нивоу). Мјесто у тиму гдје нисмо изгубили ни грама на квалитету. Игра под притиском клупе (Планић, Јовановић), њега од прве утакмице сви избацују из тима. За момка који је `94 годиште, одлично. Многи заборављају да је одлично одиграо дерби на Мари кад смо их прошле сезоне добили 1:0, као и то да је у досадашњем дијелу сезоне гријешио исто колико и Саво. Мало.
Апсолутно заслужене минуте. Не компликује, чврст, увијек довољно агресиван и са мудима, добар у скоку. Никад неће бити Видић, али Лалатовић хоће сигурно. Мени доста.

За ове клинце је рано, реално у овој постави екипе (са оволико тинејџера). Што се тиче власништва, ја не знам ни једног играча Звезде који није Кокезин или Терзићев или неке сродне агенције, па с тим немам проблем, помирио се давно.

Помоз` Бог, како сте? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 16:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sutra u 1 Kup protiv Rada. Mogli smo konačno nešto uraditi u ovom takmičenju. Kontam da treba pustiti sve mlade da igraju. Bez Gavrića i tako tih.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bigman sve fino rece. :D Djes ti, nema te odavno?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 02:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Лазић = Келхар (игре на истом нивоу). Мјесто у тиму гдје нисмо изгубили ни грама на квалитету. Игра под притиском клупе (Планић, Јовановић), њега од прве утакмице сви избацују из тима. За момка који је `94 годиште, одлично. Многи заборављају да је одлично одиграо дерби на Мари кад смо их прошле сезоне добили 1:0, као и то да је у досадашњем дијелу сезоне гријешио исто колико и Саво. Мало.
Апсолутно заслужене минуте. Не компликује, чврст, увијек довољно агресиван и са мудима, добар у скоку. Никад неће бити Видић, али Лалатовић хоће сигурно. Мени доста.

За ове клинце је рано, реално у овој постави екипе (са оволико тинејџера). Што се тиче власништва, ја не знам ни једног играча Звезде који није Кокезин или Терзићев или неке сродне агенције, па с тим немам проблем, помирио се давно.

Помоз` Бог, како сте? :D

Hvala ti Boze, evo nekog normalnog. Nije lose :)

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 07:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ту сам, само вас пратим... 8) Лијепо вас је видјети овако виртуелно макар. ;-)

Још сам нешто хтио да додам. Желио бих да Деспотовић добије Ракићеве минуте, па онда да му судимо. Ко детаљније гледа, не може се рећи да је један класу бољи од другог. Негдје у глави маштам кад би се замијенили за минуте, да би био учинак у најмању руку исти, ако не и бољи Деспотов. Он по мени има игру леђима пуно бољу од Ракићеве, што је у нашој лиги битно. И млађи је. И то је то, све остало им је егал или ту негдје. Онда би на зиму требало Ракића продати (сигурно му је и уговор папренији), јер Дестот има 22 године, Ракић 29. Значи, дати му праву шансу, за почетак све утакмице у купу он и Јовић, у првенству 2-3 наредне он, па остали. Јер је момак школован нападач, повратник, циго прави (иако то није пресудно), било би ми жао да не добије озбиљније минуте прије него што га онако, по српски, попљујемо.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bem ti termin u 13.00, da mi nije telefon javio ne bih se ni setio utakmice

Poslednji put menjao Hertzog dana 29 Okt 2014, 13:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ljebe peceni, ja nisam znao isto :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]