banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 321  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ADSL
PostPoslato: 27 Okt 2014, 10:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Mozda sa planete Kripton?

PS Svjetlosna godina je jedinica za duzinu, ne vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Avg 2004, 10:38
@_зока
Vjeruj da ne iz MTEL-a....vjeujem da je tvoj MTEL humor bolji...
I jos jedna stvar, ko ti je rekao da je to humor?

@<Enter_name>
Ti mozda ne znas da citas kada se sve napise velikim slovima?
Sto se tice svjetlosne godine, koliko nije ispravno to sto sam je koristio za vrijeme, a ne rastojanje, toliko je i ispravno napisano jer u sustini oznacava jednu godinu tj. u ovom slucaju ja sam napisao nekoliko 1000 godina....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja sam bukvalista, sta ces...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 15:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
konfig je napisao:
I jos jedna stvar, ko ti je rekao da je to humor?

.

Pa i nije. Ono je pokušaj humora. Očajan. Al' baš očajan.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik

To sto ti ne razumijes ne znaci da je ocajno i kao sto vec rekoh ono nije trebalo nikoga da nasmije i ova tema uopste nema veze sa humorom vec sa trenutnim stanjem mtel servisa...moja poruka je u potpunosti bila ozbiljna!

Inace, ko mi uopste prica o humoru, tvojih 26K postova sadrzi nekih 70K rijeci, ako je suditi po poslednjih 30-ak postova, u kojima naravno vidim da cesto koristis svoj superiorni humor kompresovan u tri rijeci...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А и ти се бавиш пребројавањем порука (као и -mara) а и ријечи у њима, приде?!? :) Ја залудних људи. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik

Ne, nego pokusao sam da nesto naucim od strucnjaka za humor i eto to je moje zapazanje...ako neko moze da primjeti stanje humora u necemu sto ja zovem satira, zasto onda ja ne bih smio da primjetim stanje postova?
Zasto je neko lud ako to radi, a ovaj drugi nije? Moza zato sto je on admin i mozda tvoj stari prijatelj, a ja nisam?

Poslednji put menjao konfig dana 27 Okt 2014, 17:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:) Фулио си мету али скроз. Он јесте админ али свакако није мој "стари пријатељ" јер ни не знам човјека. У ствари од читавог форума знам само једну једину особу и то зато што сам нешто куповао од исте. :) А оно што је залудно - је залудно. Небитно ко то ради.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:43 
Pripravnik
Pripravnik

Bez obzira na to, ti si direktno naveo "zaludne" clanove...ali nema veze....

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па јесам, јер сматрам дискусију засновану на броју порука неког члана и уопште потезање тог аргумента залудним. Ез симпл ез дет. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 18:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
konfig je napisao:
Inace, ko mi uopste prica o humoru, tvojih 26K postova sadrzi nekih 70K rijeci, ako je suditi po poslednjih 30-ak postova, u kojima naravno vidim da cesto koristis svoj superiorni humor kompresovan u tri rijeci...

Moji postovi su kompresovana mudrost, nema potrebe da sadrže puno riječi.
konfig je napisao:
ako neko moze da primjeti stanje humora u necemu sto ja zovem satira,

Budući da je satira, citiram, "књижевни облик у којем се критички [b]исмејава [/b]појединац, група, држава или власт" "Сатира разобличава друштвене недостатке, политичке страсти, људске себичности, непромишљености, мане и глупости, а својим подсмијехом на подругљив и духовит начин критикује, опомиње и кажњава. Док хумористички смијех својом ведрином забавља, ослобађа и растерећује, сатирички смијех својом јеткошћу и горчином ангажује, покреће и обавезује" naravno da je jedna od stvari na koje treba obratiti pažnju i humor. Satira bez humora nije satira nego kukanje.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 18:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
konfig je napisao:
Ne, nego pokusao sam da nesto naucim od strucnjaka za humor i eto to je moje zapazanje...ako neko moze da primjeti stanje humora u necemu sto ja zovem satira, zasto onda ja ne bih smio da primjetim stanje postova?
Zasto je neko lud ako to radi, a ovaj drugi nije? Moza zato sto je on admin i mozda tvoj stari prijatelj, a ja nisam?

Aj nemoj se izvlaciti sad. Glupno si dobro, pa sta? Ziv ti nama bio :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2014, 21:03 
Pripravnik
Pripravnik

Haha, ko razumije razumije, a ko ne onda nista, moj post je imao veze sa cekanjem od vise od mjesec dana da mtel rijesi problem o kojem mi ovdje pisemo, vi ste ste se sada ukljucili i citali samo moj post mozda vam i izgleda glupo, ali je definitivno vezano za problem koji mtel sada ima i koji koji neuspjesno pokusava da rijesi jos malo pa mjesecima, a sto je previse i zbog cega smo mi ovdje, koji pisemo na ovoj temi, ogorceni...a naravno, tu sam sam se dotakao i meni dragih amera i eu i za one koji razumiju sve to zajedno ima smisla, a ko ne onda nista....

U svakom slucaju neka bude po vasem, neka sam ja operisan od humora, ja se necu vracati na ovu tematiku...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
mogu li nekako sama da promijenim lozinku, ili moram zvati call center? i da li nekako mogu negdje da vidim koja mi je lozinka? (osim na papiru koji sam dobila od njih kad sam potpisivala ugovor; izgleda da nije ta lozinka, a ja ne zna koja je)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 01:35 
Pripravnik
Pripravnik

To je jos jedna od gluposti kod mtel-a, prije dok sam koristio njihov dial-up, a i kod drugih provajdera, ja sam mogao sam da promjenim lozinku, ali po svemu sudeci sada to nije moguce, bar ja nisam nasao tu opciju, a i kada sam zaboravio moju lozinku ja sam zvao njihov korisnicki servis na 0800 50 005 i oni su mi podesili novu lozinku, da postoji mogucnost da je sam podesim vjerujem da bi mi prvo to rekli...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 04:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
konfig je napisao:
Haha, ko razumije razumije, a ko ne onda nista, moj post je imao veze sa cekanjem od vise od mjesec dana da mtel rijesi problem o kojem mi ovdje pisemo, vi ste ste se sada ukljucili i citali samo moj post mozda vam i izgleda glupo, ali je definitivno vezano za problem koji mtel sada ima i koji koji neuspjesno pokusava da rijesi jos malo pa mjesecima, a sto je previse i zbog cega smo mi ovdje, koji pisemo na ovoj temi, ogorceni...a naravno, tu sam sam se dotakao i meni dragih amera i eu i za one koji razumiju sve to zajedno ima smisla, a ko ne onda nista....

U svakom slucaju neka bude po vasem, neka sam ja operisan od humora, ja se necu vracati na ovu tematiku...

viewtopic.php?f=13&t=41129&p=2191445#p2191445

i nama starim je glupo

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 04:41 
Pripravnik
Pripravnik

odlicno, drago mi je da znam :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 07:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2014, 01:06
pozdrav, zelim samo da prijavim nevjerovatno iskustvo sa mtelovom teh.podrskom, naime doslo je do konstantnog pucanja veze neku vece, i tako, nazovem ja njih i javi se neki klapac od cca 19 god. Dam mu korisnicko ime, kaze imate pucanje veze, reko znam,ajte da provjerimo u modemu kakav je kvalitet parice, reko ok ajmo, reko usao sam u web interface od modema, kaze on ok, Reko Download pise 16789 upload 8787, kaze on ok, otvorite browser, reko usao sam vec gospodine u interface, kaze ok, jeste otvorili Browser, reko usao sam druze u meni, kaze ok, kucajte 192.168.1.1, reko usao sam u meni, evo reko pise gore Huawei Achieving Together,reko modem je u bridge modu i poseban vanjski ruter poziva preko pppoe, reko nema ovde ukucane sifre jer nije u rutingu vec u bridgeu,kaze on , e sad kad ste upisali 192.168.xxxx udarite enter. Reko drug, usao sam davno u modem, kaze on sad kad iskoci prozorcic kucate gore admin dole admints, reko drug jel ti mene zajebavas :)))))))))))) zamro sam od smjeha, poklopio slusalicu i nazvao secon level podrsku u mtelu i rijesio problem, tako ti je kad zaposlis ratare iz lijevca u mtelu da rade a samo zato jer mu je tata u SNSD

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Nek`si mu reko druzee, a mora da si sa drugoom razgovarao druzeee, sta je neznalica i pionira u gradu druzeee :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda zbog OpenDNS-a?

Hmm, kome sam ja sada odgovorio pitanje je sada...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 321  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]