banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kamo srece da samo ti pricas tako...kad ti pricas,to i ne boli...ali nek se stide ovi iz "asocijacije osnivaca sds-a",koji optuzuju sve redom za los izborni rezultat sds...

biljana nas je unistila 1997,i to kad je bar 80 % tajkuna i medija podrzavalo sds,a vodili ga ovi sto sad kritikuju sve redom,bozo,momo... :(

sad kad od 30 tajkuna,i 30 medija,njih po 29 podrzava snsd,kad nakon devet godina vlasti imaju dvadeset puta vise resursa od nas,umjesto da kazu da je ovaj rezultat vrijedan divljenja,gdje nas je i pored sve te inferiornosti podrzalo skoro pola izaslih na izbore,njima ne valja niko,ni bosic,ni tadic niti bilo ko drugi... :( :(

nek ih bude sramota sto ih na rtrs od preksinoc gledam vise nego milu i zeljku :( :( .....hvala vam za sve,ali idite setajte unuke,nemojte davati dusevnu hranu ovima sto nas ocima ne mogu gledati :(

ocekivali smo svi pobjedu,ali ako vec nije dosla ovaj put,ne treba sad pljuvati po ljudima koji su dali 101% od sebe da da nje dodje....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlagzi, nemo da se ljutis... Ali ima bar godinu (ako ne i dve) dana kako smo se slozili da sa Bosicem na celu stranke necete pobijediti.
Sta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa sta?

2014 niti je pocetak niti kraj vremena...ako je bosic ovoliko popravio rejting sds,valjda je zasluzio jos jednu sansu...

sa jedne strane,tacno je i to sto pisete,da ovako dobar rezultat sds nije zbog nas,vec-protiv njih....to ide u nasu korist,ali s druge strane i toliko su mocniji da ne treba pljuvati ni po ovim rezultatima,a pogotovo to ne bi trebali raditi oni koji su imali sve ono sto sad ima snsd-i izgubili ubjedljivo! :(

mnoge smo mi potrese imali,ali niko nas nije unakazio kao biljana :( :(

ovo je sad vrhunski rezultat u odnosu na taj,1997,1998 :(

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sonja je u Kanu, u Francuskoj.

Pretpostavljam neki ekonomski razgoovori sa francuzima, mozda planira dovesti nekog investitora u grad...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
pa sta?

2014 niti je pocetak niti kraj vremena...ako je bosic ovoliko popravio rejting sds,valjda je zasluzio jos jednu sansu...

sa jedne strane,tacno je i to sto pisete,da ovako dobar rezultat sds nije zbog nas,vec-protiv njih....

Таман сам хтио то да напишем, кад си се и сам исправио. И није вас толико унаказила Биљана колико сте ви унаказили сами себе. И ако Дудек имало дође памети, а тешко да неће, има да вас помете са политичке сцене за 4 године, комплет. Имали сте 100% прилику и фулали сте празан гол са 3 метра... И шта, СДС је пушиона и у Добоју?!? :) Да ли ти то ИШТА говори? :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 25 Okt 2014, 19:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako je Bosic mehanicar koji je donekle osposobio(?) pokvareno trkace auto, ne znaci da ga mora i voziti.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
И шта, СДС је пушиона и у Добоју?!? :) Да ли ти то ИШТА говори? :D

ovdje tns i ja pisemo o strateskim stvarima....niti me zanima obren u doboju,niti njihov kraljevic u vlasenici koji gepekuje ljude....uostalom,za tog obrena sam ti i ja pisao da ga treba izbaciti iz stranke,nebitno...ne smaraj vise sa tim lokalnim nivoom,dosadan si,tim prije sto sam se odavno slozio s tobom a ti navaljujes ko mutav...nadam se da ce i vrh stranke ubrzo reagovati,da nas ne jebes ovdje kolektivno :lol: :lol:

tns...jedino sa cim se slazem sa ovim osnivacima je da je bosic morao odmjeriti snage sa dodikom i preuzeti odgovornost u slucaju poraza....

ostalo sve sto pricaju za rezimske medije je-sramota :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma oni su nebitni. Ljudi u penziji. Ne obracaj paznju.
A fino smo rekli da je Bosic trebao ici na celu cijele parade. A ne poturati druge. Ili se fino skloniti u stranu i predati vodjenje stranke nekom drugom.

Situacija kao u reklami: Ili si lav, ili nisi :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 20:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

slazem se.

ne mozes biti predsjednik srpske demokratske stranke a tri puta stavljati ognjenovu glavu na panj...cak ga je pobjedio i rajko kuzmanovic,koji je 1931 godiste :( :(

nadam se da je ovo zadnji put.

doduse,i ja sam mislio da je ognjen dobar kandidat,sve do duela....ali ipak.....ili izadji na izbore kad vec vodis najvecu opozicionu stranku,ili prepusti to nekome....sledeci put ni ja necu imati tolerancije...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

ovdje tns i ja pisemo o strateskim stvarima....niti me zanima obren u doboju,niti njihov kraljevic u vlasenici koji gepekuje ljude....uostalom,za tog obrena sam ti i ja pisao da ga treba izbaciti iz stranke,nebitno...ne smaraj vise sa tim lokalnim nivoom,dosadan si,tim prije sto sam se odavno slozio s tobom a ti navaljujes ko mutav...nadam se da ce i vrh stranke ubrzo reagovati,da nas ne jebes ovdje kolektivno :lol: :lol:

То цијело вријеме покушавам да ти кажем. Зато губите изборе. Глобални ниво се састоји од локалних нивоа. НЕ МОЖЕ да има једно без другог. :) Исти су то гласачи. И де јави ми ако сазнаш кад Босић буде чистио СДС по Добоју. Ја сам малко скептичан да ће то да се деси. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

То цијело вријеме покушавам да ти кажем. Зато губите изборе. Глобални ниво се састоји од локалних нивоа. НЕ МОЖЕ да има једно без другог. :) Исти су то гласачи. И де јави ми ако сазнаш кад Босић буде чистио СДС по Добоју. Ја сам малко скептичан да ће то да се деси. :)

potpredsjednik nase starnke je iz doboja....boris jerinic...ono sto ja znam o njemu je da je odlican momak,pametan,nekorumpiran,mlad,i on nam je definitivno covjek broj jedan za doboj,a nikako ti likovi koje vi stalno potencirate,mico pogotovo :( ....al opet mi se i za borisa,nadje neki "sinip live",i pocne mi pricati kako ni on nije bogzna sta,kako se razvodi od zene,ili se razveo,zbog...ma nebitno....

uglavnom,jebo te lokalne price i traceve...

uostalom,kad sam gledao malo one rezultate,nismo bogzna kako ni prosli tamo...mada mi je ono malo konfuzno,da uz doboj prislone i petrovo i svasta nesto jos...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 21:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
SDS je izgubio izbore zbog toga što se bazirao na pogrešnim stvarima. Objašnjavanju da je Dodik lopov. To svi znamo, trebali su nas ubijediti da oni neće biti. Računali su na Vučićevu popularnost ne uviđajući da je Vučić go qurac čija je karijera već krenula silaznom putanjom i koji nikad nije ni imao neku popularnost ovde. Rejtning raznih SNS-ova ovde sve govori....I treća stvar...Nemaju lidera, čovjeka sa harizmom. Imaju bezličnog Bosića koji može biti sposoban, može biti organizator, može biti preporoditelj ali nije lice za postera koje bi privuklo ljude.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
@chlager
Ko šta privatno radi je nebitno, ali gdin Jerinić nije nešto poseban niti sposoban po mom utisku.
Otprlike prosječan pripadnik dobojskog SDSa onako kako znamo.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 21:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dado_n je napisao:
@chlager
Ko šta privatno radi je nebitno, ali gdin Jerinić nije nešto poseban niti sposoban po mom utisku.

mozda za tebe,koji si normalan diskutant....ali za sinipa,za koga je mico ratni zlocinac i profiter,pokojni garic-al capone,a obren probosanac,za takve bi boris bar malo normalniji trebao biti :( .....a realno,i ja ga vise volim vidjeti kao prvog covjeka stranke u doboju....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
potpredsjednik nase starnke je iz doboja....boris jerinic...ono sto ja znam o njemu je da je odlican momak,pametan,nekorumpiran,mlad,i on nam je definitivno covjek broj jedan za doboj,a nikako ti likovi koje vi stalno potencirate,mico pogotovo :( ....al opet mi se i za borisa,nadje neki "sinip live",i pocne mi pricati kako ni on nije bogzna sta,kako se razvodi od zene,ili se razveo,zbog...ma nebitno....

uglavnom,jebo te lokalne price i traceve...

О дотичном нисам чуо ништа изразито добро. :) Мада, заболе ме, искрено, какав је док год градом владају они који владају. Може он да буде Мајка тереза, нема вајде...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2014, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
dado_n je napisao:
@chlager

mozda za tebe,koji si normalan diskutant....ali za sinipa,za koga je mico ratni zlocinac i profiter,pokojni garic-al capone,a obren probosanac,za takve bi boris bar malo normalniji trebao biti :( .....a realno,i ja ga vise volim vidjeti kao prvog covjeka stranke u doboju....

Мићо мислиш Милан С. Нинковић? Извини али гдје сам рекао да је ратни злочинац? Ратни профитер он и брат му свакако јесу, и о томе нема спора апсолутно. :) О Обрену сам рекао све што сам имао, и стварно неБиХ волио да га сретнем на улици јер неБиХ могао да гарантујем за своју урачунљивост. :angry1:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Ekskluzivno: Vučić preko Dačića i socijalista dovodi SDS na vlast u Republici Srpskoj i BiH

Kako Frontal nezvanično saznaje, predsjednik vlade Srbije Aleksandar Vučić prije nekoliko dana sastao se sa predsjednicima SDS-a i PDP-a Mladenom Bosićem i Mladenom Ivanićem gdje im je prenio da će posredstvom Ivice Dačića uticati da Socijalistička partija Republike Srpske zajedno sa strankama iz Saveza za promjene formira novu skupštinsku većinu i oformi vlast u Republici Srpskoj....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 20:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
SDS borbu protiv lopova počinje udruživanjem sa najvećim lopovima na političkoj sceni :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Треба им неко искусан... :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2014, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
rendzer je napisao:
Ekskluzivno: Vučić preko Dačića i socijalista dovodi SDS na vlast u Republici Srpskoj i BiH

Kako Frontal nezvanično saznaje, predsjednik vlade Srbije Aleksandar Vučić prije nekoliko dana sastao se sa predsjednicima SDS-a i PDP-a Mladenom Bosićem i Mladenom Ivanićem gdje im je prenio da će posredstvom Ivice Dačića uticati da Socijalistička partija Republike Srpske zajedno sa strankama iz Saveza za promjene formira novu skupštinsku većinu i oformi vlast u Republici Srpskoj....

Само још треба да Вучић и у БЛ састави владу. Следећи корак Бриселски споразум II...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]