banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2014, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ebo ga i Micic malo o svojim izbornim rezultatima ;)

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mi ... 68849.html

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2014, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Evo ga i Micic malo o svojim izbornim rezultatima ;)

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mi ... 68849.html

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Debakl SDS-a u Doboju je kap koja je prelila čašu strpljenja Mladena Bosića o pitanju daljnje sudbine u stranci Obrena Petrovića, dobojskog gradonačelnika koji je svojim ponašanjem za vreme majskih poplava, ali i kontroverznim izjavama i "probosanskim" stavovima naneo ogromnu štetu SDS-u u ovoj regiji. Pored Petrovića, "na ledu" kod Bosića zbog loših izbornih rezultata našli su se i pojedini stranački funkcioneri iz Istočnog Sarajeva, pre svih predsednik Gradskog odbora SDS-a Darko Babalj, koji je i lično "izvisio" za poslanički mandat u Predstavničkom domu Parlamenta BiH. Izjednačavanje SNSD-a po popularnosti među biračima sa SDS-om u sarajevsko-romanijskoj regiji, koja je važila za " tvrdi bastion" SDS-a, moglo bi skupo da košta i zamenika predsednika stranke Predraga Kovača, načelnika opštine Istočna Ilidža, u kojoj je SNSD prvi put osvojio više glasova nego SDS. Do promena će doći i u opštinskim odborima stranke u Trebinju, Nevesinju i Bileći gde je SDS, za razliku od prošlih lokalnih izbora, ostvario loše rezultate - kažu naši sagovornici.

Član Glavnog odbora SDS-a Milovan Bjelica za Press kaže da će stranački organi obaviti detaljnu analizu ostvarenih izbornih rezultata, a zatim doneti odgovarajuće odluke.

- SDS je ostvario dobar rezultat, pre svega u Krajini i Semberiji. Sigurno je da je negde moglo biti i bolje, ali to su stvari koje će tek biti analizirane - poručuje Bjelica.

Koga ce Sinip pljuvati kad Obrena iskljuce iz SDS-a? :cry:
Nece biti zanimljivo :D

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ако га искључе из СДС-а. :) Пљуваћу по остатку. А бистричак Босић се сјетио Обрена након потопа, страначког да се разумијемо, а не након правог потопа, кад је требао да лети. Све го суви геније до сувог генија. :) Уосталом, ја сам Шлагеру некол'ко пута говорио да ако СДС хоће да убиједи људе да се бори против криминала и корупције, да може да крене од Добоја, и то својих редова. Почевши са Обреном и завршивши са Миланом С. Нинковићем. А између њих двојице је "машала" списак.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 07:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Razmisljaju li u SDS da daju mandat socijalistima, da se postizborna kombinatorika zakuva do maksimuma...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 16:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sad mi je zao sto ne glasah za SDS. Istaknuti clan pomenute partije mi danas kao pravi demokrata plati pivu, zbog opklade tj. izgubljene borbe u trci za predsjednika. Eh, da su svi u SDS posteni kao taj clan, pa da ispostuju obecano mozda bi i dobili izbore :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2014, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dobro,nije baš da sam istaknuti član,više sam ljubomir fejsa ili nekad braća brnovići,odrađujem onaj dio "koji se ne vidi" :lol: :lol:

ali eto,ispoštovao sam,vjerovao sam u ogijevu pobjedu (sve do duela),ti si imao drugo mišljenje,koje se pokazalo tačnijim,i sa ljubavlju sam platio ovu turu,u kojoj sam zbog meteoroloških uslova i "veličine" utakmice čak i dobro prošao :D

a kad se već oglasih na ovoj temi gdje sam rekao da neću uskoro (znate da meni ne smijete ništa vjerovati!!),samo da kažem još da jako cijenim zoku i spiju....vezano za onu trakavicu o kojoj se pisalo ovdje danima,asfaltiranje da ili ne,autoputevi da ili ne.....ima izjava mladena bosića gdje kaže "bolje je ići makadamom na posao,nego asfaltom na biro"...

znači stav i stranke,i moj je da podržavamo to što su ta dva uvažena forumaša pisali...

PS Ima moj zubar i bolju izreku,ali nije baš za temu o SDS....kaže "sto puta mi je draže ići biciklom u švaleraciju,nego ovim svojim mercedesom na posao"

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2014, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sesic najmladji odbornik u BL, a sada i najmladji poslanik u NSRS .. da bude BL SDS (a i stranka uopste) pametan pa da se bazira na ljudima slicnim njemu imali svijetlu buducnost

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 15:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

njegova mladost je mač sa dvije oštrice,i baš me zanima njegova buduća retorika u narodnoj skupštini rs....
dok većina ovih naših iskusnih sds lisaca u javnim istupima koristi terminologiju "g dodik",davor je na skoro sve i jednoj tribini pričao kako će on u -zatvor!!

...poimenično,imenom i prezimenom!!!

šta,kako,nek svako formira mišljenje za sebe....ja sam negdje na sredini,između te dve krajnosti....poštujem instituciju predsjednika rs,bez obzira koliko mi personalno neka rješenja dižu pritisak....ipak,ne bih javno mogao biti tako otvoren kao davor,bez obzira šta intimno mislio...baš zbog toga što sam se borio za to da imamo svoje institucije,koje ćemo poštovati i voljeti!!

al da dečko ima muda u državi gdje se svako boji svoje sjenke-ima...

glasao sam za davora na našoj otvorenoj listi,kao i skoro svi iz mog područnog odbora centar 3....

i nek mu je sa srećom njegov budući parlamentarizam...nadam se da je ovo tek početak...

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 15:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Давор је млад и перспективан политичар и добро је то што смије рећи оно што мисли, има ону политичку дрскост. Као одборник је добро радио свој посао, у Градској скупштини није имао длаке на језику, а очекујем да као народни посланик буде још бољи. Често је говорио да ће се залагати за будућност младих, а сад видјећемо да ли ће успјети у томе, наравно он то не може сам радити, треба му подршка, млади су већ сад у незавидном положају и веома брзо би се требало почети нешто радити по том питању.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja nisam sto od sto objektivan .. to je poznato otpocetka
Cinjenica je da on i preotvoren ponekad, ali da nam treba ljudi sa mudima - treba nam
Malo kupovina poena, malo qrcenje .. ali, ja sam siguran da on itekako razmislja o tome sta i kako govori

Da ovim ima sjajnu otskocnu dasku, ima
Sta ce da napravi time, vrijeme ce da pokaze
Ja licno imam puno povjerenje u njega, zato je i dobio moj glas i na ovim i na prethodnim izborima

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 15:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Od prvog dana sam znao da takva LJUDINA ne može biti nego uz nas!!

Zna i onaj Ziri nekad procjeniti čovjeka! 8)

:occasion5:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Видјећемо све, пред њим су четири године да оправда наше повјерење, ја лично вјерујем у њега и знам да ће се борити, али без веће подршке не може ништа. И треба се превише отворити, нема се шта чекати, видите сви да се њима не може на лијеп начин.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
И Вучић је носао затворске униформе и говорио да ће овај или онај отићи у затвор...

Такве личности из своје перспективе најчешће заврше у процепу између странке и својих личних стемљења и на крају не направе ништа.

Млађих политичња у НСРС треба и ја дечку желим успешан рад, али и другачији (да не кажем паметнији и нормалнији) приступ политици.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 16:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

davoru nek je sa srećom,da ne ode naš glas u prazno :D

a inače,što se aktuelnosti u stranci tiče,čini mi se da bih ovih dana tačno nožem u vazduhu mogao rezati kod koga više prevlađuje ljubav prema sds a kod koga mržnja i animozitet prema snsd i dodiku i kumovima....

mi prvi,Boga molimo da ne uđemo u vlast,jer bi osim ovih desetak iz saveza za promjene,morali i sa đokićem,i sa bošnjacima i sa pavićem,i to u uslovima kad samo mazohista može uopšte poželiti da dođe na vlast i normalno,a kamoli sa takvim likovima..

ova druga struja bi i sa crnim ciganom ali "samo da im jebemo znanje i izbrišemo jednom za svagda"...

ali ja i njih volim...a koga volim,tražim mu uvijek opravdanje,i kad ga nema...recimo,sad im opravdanje tražim u tome što hoću da vjerujem da misle da bi nas 13 godina opozicije ubilo logistički,finansijski i svakako...

ali ja ću se do zadnjeg dana nadati da ćemo časno ostati u opoziciji.....uostalom,ima ko misli o tome...pametniji od mene svakako,pa kako god odluče,podržaćemo....osim široke koalicije sa snsd,to ne podržavam,i to me šalje u hibernaciju :(

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
И Вучић је носао затворске униформе и говорио да ће овај или онај отићи у затвор...

Такве личности из своје перспективе најчешће заврше у процепу између странке и својих личних стемљења и на крају не направе ништа.

Млађих политичња у НСРС треба и ја дечку желим успешан рад, али и другачији (да не кажем паметнији и нормалнији) приступ политици.

Ili procijep. Ili ce SNSD isfabrikovati neko, po kakrakteristikama slicno, svoje mlado lice za naslovnice.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
The_new_Statesman je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Ili procijep. Ili ce SNSD isfabrikovati neko, po kakrakteristikama slicno, svoje mlado lice za naslovnice.

нек пробају са оним малим антонићем, што је клео по фејсбуку

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napisah ''isfabrikovati, po karakteristikama slicno'' bas misleci na mnoge Antonice. Citaj sa razumjevanjem pobogu :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:

ali ja i njih volim...a koga volim,tražim mu uvijek opravdanje,i kad ga nema...recimo,sad im opravdanje tražim u tome što hoću da vjerujem da misle da bi nas 13 godina opozicije ubilo logistički,finansijski i svakako...

(

Juče čuo dok sam pekao rakiju...Laktaški vrh SDSa ima silnih finansijskih problema (uz postojeći kadrovski problem).Nemaju čak ni za kiriju za prostorije.Dok su bili na vlasti u Laktašima nije im na um palo da zakupe nekakvu livadicu i naprave sebi kakvu-takvu zgradu...nešto slično što je napravio mjesni SNSD.
Jedan njihov stari član je na zadnjem sastanku potegao to pitanje,uz sasvim opravdane optužbe da su u vrijeme vladavine više mislili na vlastite džepove nego na stranačke prostorije,i doživio je opšte negodovanje čelnih ljudi.Kakav je-takav je,voljeli ga ili ne,od Dode morate UČITI kako se vodi stranka,kako ti reče....logistički,finansijski i svakako a u prvom redu kadrovskI.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Sve vas iz politike treba pozatvarati i oduzeti vam imovinu koju plata i honorari ne pokrivaju, +kazna + dozivotni izgon iz drzavnih poslova i sluzbi. Ovakav imbecil Pavic i lazni tehnokrati iz DNS da ucestvuju u vlasti, pljackaska horda SNSDa, SDS gamad koja krade na margini, bezvrijedni PDP..o pichka li vam materina, treba vas lopatom zatuci..A narod, ne postoji veca stoka na kugli. Razumijem pasivizirani zapad, postoji srednja klasa koja cuti i radi ali si moze priustiti kakav takav zivot, ovde je bagra spreman zivotariti cijeli zivot na plati od 600 maraka, krchmiti ono sto je caca stekao nevracenim inflacijskim kreditom i prevarom u komunizmu..radi viseg cilja. Zapravo, 50 godina neradnistva u komunizmu sa snom o pravednijem svijetu zamjenjeno je neradnistvom u kapitalizmu sa snom o nezavisnosti, i jedno i drugo su lazna sloboda, kompenzacija za nesposobnost- drugi su krivi.
Ma dabome, sve je doslo na naplatu - kakav narod takva mu i vlast. Kojekakve Adame i Aragoste da ne spominjem

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]