banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2014, 22:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
musakica je napisao:
Schlager je napisao:
pa se nikad nisam uspio sroditi sa ovim pjesmuljcima tokom citave utakmice,koji su istog tonaliteta i kad je zvezda u napadu i protivnik...

Od lošeg fudbala danas samo su te pjesmuljice objektivno gore. Sluh se izgubio... a časovi muzičkog izgleda preskočili.

znas kako,znam ja da je to trend,te pjesmice....nisam glup...al stvarno,to nekad do apsurda ide,skoro za smjesnu stranu sporta :D

....lani zvezda igra sa onim cernomorecom na marakani revans,gosti izvode slobodnjak iskosa, iz opasne zone,a sa severa ide pjesma "sve bih dao ja za gol... :lol: :lol:

moze se vjerovatno i na snimcima naci. 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jebiga, tako ide tekst, u uvijek mozes gledati NBA, tamo ide difens kad se brane, u skladu sa situacijom. Inace, ppceo si pretjerivati.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 13:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vala bas,i jesam...imamo mi i svojih problema i previse,bodove nam oduzimaju zbog 5000 maraka :( :(

gledao sam utakmicu,i nije zvezda uopste odigrala los derbi...ima tu finih mladih igraca,najvise mi se svidio onaj ristic iz veznog reda.....a ni ovom malom jovicu ne treba sjedati na muku,to je dijete od 16+ godina :(

partizan je iskusnija ekipa,potpuno su sacuvali tim od prosle godine,sto je velika rijetkost u srbiji...to je presudilo..jesu bili bolji za taj jedan gol....u ovoj ligi se 7 bodova jako tesko stize......ali vrijeme radi za zvezdu....naravno,ako se bude pametno radilo,a ne prodavati momke cim imalo pocnu liciti na igrace,vec kad dostignu punu igracku i trzisnu vrijednost.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 13:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Tribina ima 25 godina :lol:

Desilo se ono sto sam nazalost ocekivao pred derbi (pomislicu da sam vidovit).
Nase mane su dosle potpuno do izrazaja

slaba fizicka spremnost
dekoncentracija,
milion puta receno da se ne pravi faul oko 20 metara
lose izmjene Lalatovica
tvrdoglavo guranje Gavrica

Da ima pameti kao sto nema sad bi se gurali klinci do kraja. Ne treba se zanositi, sedam bodova je ogromna prednost. Ja bih sad samo gurnuo jklince. Znaci JOvanovica, Stojanovica, Grujica, Jovica, Ristica uz Rajkovica na golu. Daj da vezu nekoliko meceva da vidimo sta mogu, jer svejedno mi njih stici necemo.
Realno je da mi negdje jos kiksnemo...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nećeš Gavrića izbaciti sve da vratimo Džaju iz najboljih dana. Ulazio bi u 75. minutu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ko je onaj Avramovski? Ograđujem se, jer sam ga sinoć prvi put gledao, ušao momak, kao da je ubačen u koridu u Pamploni, skroz izgubljen, izgubio 2 lopte, sreća pa je uzeo Saša Marković, koji ne zna gdje udara.
Ali nosi desetku, možda ga treba čekati.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 14:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nije loše igrao prije, ali bio nešto povređen. Možda nešto i bude od njega. I ja sam da se guraju mladi kad već Bosančić i Kataji ne mogu meda.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 15:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Tribina ima 25 godina :lol:

Ako je stariji onda je u gadnom problemu sa razmišljanjem. Čovjek priča bajke koje se serviraju klincima od
14 godina kada dolaze na tribinu.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 16:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Forum je mjesto gdje se iznose stavovi,koji su vecinom razliciti...
Tako da to sta Tribina pise je njegov stav i vjerovanje a sad sto se vama ne svidja je druga stvar..

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 16:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Јесте његов став ако он пише на делије.нет под ником генерлаштаб,а ако он није тај онда је пуки преписивач.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 17:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

HAHA

nije generalstab ali po stazu na utakmicama bi mogao da bude bar u Glavnom stabu ....

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 17:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Значи ипак преписивач :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2014, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Brigate BL je napisao:
Da ima pameti kao sto nema sad bi se gurali klinci do kraja. Ne treba se zanositi, sedam bodova je ogromna prednost. Ja bih sad samo gurnuo jklince. Znaci JOvanovica, Stojanovica, Grujica, Jovica, Ristica uz Rajkovica na golu. Daj da vezu nekoliko meceva da vidimo sta mogu, jer svejedno mi njih stici necemo.
Realno je da mi negdje jos kiksnemo...

To je to.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Kraj novele, Luković u Zvezdi?!

Citiraj:
Čekali su ga kao Godoa godinama, izgleda da će ponovo nositi crveno-belo!

Citiraj:
Luković i Zvezda su se dogovorali nekoliko prelaznih rokova, u igri je bio "Gasprom" zbog Zenita sa kojim je iskusni defanzivac imao ugovor, međutim, i prošlog leta stvari su ostale iste, bivši reprezentativac nije našao klub, a trenira sa Zvezdom.

Svakako da bi bio veliko pojačanje, kako piše "Sport" trener Lalatović pritiska klub da postigne dogovor i da na taj način dobije izuzetno kvalitetnog i iskusnog igrača.

Kao slobodan fudbaler, Luković bi pravo nastupa imao odmah, odnosno pošto bude registrovan i mogao bi da pomogne Zvezdi u preostalom delu jesenje sezone i verovatno na proleće.

Videćemo hoće li na "Marakani" uzbrzati stvari i u narednih par dana postići dogovor sa Lukovićem koji je Zvezdin dres nosio od 2002. do 2006. godine, a kasnije je nastupao za Askoli, Udineze i Zenit.

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pft, sad je nasao dolaziti, kad je titula veoma daleko i jos bi uzeo mjesto nekom klincu..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nemoj zezati, pa ako uzme mjesto Laziću i Planiću, možemo samo da slavimo :) Ne mogu ih gledati i bez Lukovića.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne zezaj ti sad, pa Lazic igra dobro ove sezone. I sta cemo postici ako mu Lukovic uzme mjesto? Najvjerovatnije izgubiti titulu, placati ga 2-3 puta vise nego Lazica i neces ga ni moci prodati na kraju sezone. Dok bi za Lazica barem mogli uzeti nesto para ako nastavi dobro igrati, a jos ako bi dosao, tek onda Jovanovic ne bi vidio terena. Da je dosao prije pocetka sezone ne bih nista rekao, ovako nam stvarno ne treba.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Lazic kao i Pavicevic ne igraju dobro ove godine. Ispadaju bar dva-tri puta na svakoj utakmici. Aj, Lazic je balvan i od njega nikad igrac nece biti, ali Pavicevic kao da pocinje karijeru, pravi pocetnicke greske. Nas su zavarale prve utakmice u kojima nismo primili gol, ali to nije bilo zbog odbrane, vec srece i neznanja protivnickih igraca.
Da je pameti i srece pa da stoperski par cine Stojanovic i Jovanovic, a lijevog beka Antic. Kazem, da je pameti, al toga u Zvezdi nema.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg, Jovanovic na zalost nece biti u prvoj postavi ove sezone, ali barem da udje ponekad, opet dobro. A ako Lukovic dodje, nece dobiti ni minute..

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2014, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ne daj Boze da je Jovanovic u prvoj postavi, retardi bi ga proglasili panjem posle tri utakmice kao sto su i Jovica, navijacima generalno treba bar malo fudbalskog znanja, bar trunkicu, ali to kod nas izgleda ne postoji

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]