banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 00:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Изгледа да је дошо Лука Богдановић.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa bio je tu sve vrijeme :) . Potpisao je otovreni ugovor, kao Mirza Begic.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Eo gubimo protiv Cedevite.Ovo je jako slabo.Nije problem izgubiti ali slaba je igra.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Caca je rekao da ce veceras biti rukomet, a ne kosarka, i tako i jeste. Granica 140 je predivna bila. Nisam puno gledao, ali losa je igra, nema tu bodeva treneru. Muric igra i donekle Gagic, mada je on igrao jako malo.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma ovakva ce biti cijela sezona,nema sekiranja.

ovde ni dule ne moze napraviti nesto

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Jesi li siguran? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2014, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Volio bi da grijesim i spreman sam pojesti veliko govno na kraju sezone

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 17:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

evo stream ako kome treba

http://tv.lrytas.lt/live/

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 19:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Hm, izgleda da će Partizanu ona Cedevita u Beogradu i trinaesta titula biti baš baksuzni.
Bili su u dugovima i onda potpisali par igrača za "časove ljubavi" to ih je srozalo na nivo da budu topovsko meso čak i u takmičenju na koje su do prošle godine gledali sa prezirom.

Večeras protiv Ritasa prva četvrtina 30 primljenih, druga jednocifren košgeterski učinak, na kraju skoro 30 razlike.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 19:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

opusteno ko babine sise

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 21:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Od ove sezone ne treba mnogo ocekivati to je mozda vec sad jasno.Neka pobjeda u ABA ili Eurokupu se moze ocekivati.Po sastavu ekipe se mnoge stvari vide.Boris Dalo nam je jedan od glavnih igraca,Tepic i Luka su skromnih kosarkaskih mogucnosti,Muric je mlad da preuzme teret veliki,ostali moraju jos mnogo da uce.Naravno da je morao i ovakav period kod nas nekad naici a cak i Duletove izjave,takve kakve on daje ovih dana a nikad tako nije govorio, su pokazatelji situacije u klubu.
Posto mec nisam gledao,po statistici su nas ubili trojkama.Dzaba dosta veci broj skokova kada imas 25 izgubljenih lopti.
Mogucnosti ove ekipe su se vec mogle u pripremnom periodu sagledati,gdje smo takodje dozivljavali poraze sa dosta razlike.Pobjeda protiv Orteza na pripremama i Solnoka u ABA je produkt momentalnog nadahnuca kod mlade ekipe Partizana ali i ruku na srce,loseg izdanja tih protivnika.
Mnogo toga ovi momci treba da uce sto se tice i odbrane i napada a o tome da sacuvaju loptu ne treba ni pisati.
Kako god lose da bude,Partizan je iza sebe u poslednjih deceniju i vise ostvario fantasticne rezultate o kojima mnoge ekipe mogu samo sanjati,tako da neko losije vrijeme koje nam predstoji nece baciti ni sjenku na sve ove uspjesne godine.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ssarajevo80 je napisao:
Hm, izgleda da će Partizanu ona Cedevita u Beogradu i trinaesta titula biti baš baksuzni.
Bili su u dugovima i onda potpisali par igrača za "časove ljubavi" to ih je srozalo na nivo da budu topovsko meso čak i u takmičenju na koje su do prošle godine gledali sa prezirom.

Večeras protiv Ritasa prva četvrtina 30 primljenih, druga jednocifren košgeterski učinak, na kraju skoro 30 razlike.

Hm,Partizanu je toliko Cedevita bila baksuzna da su nakon toga ubili hljeb u onom FMP-u za koji ti koliko vidim navijas,pa su tako preko polufinaliste Eurocupa vise nego lagano dosli do velicanstvene 13 titule u nizu koju si ti tako fino spomenuo(zahvaljujem).Vaspostavlja se ipak da je vise nekome Cibona dosla glave tim prije se bas od kluba za koji ti navijas ocekivala konacno prva titula u ABA.
Na kraju tim za koji navijas je bio topovsko meso Partizanu,svi smo vidjeli ali tebe nesto nije bilo u junu mjesecu da bacis ovde neku ,,mudrost,, kojih si pun.Klasika.
Ovo o nekom preziru nema potrebe komentaristi...
Nemoj vise hljeba,nemoj dobro si i ovo probo,malo se provalio,nisi jedini i tako...samo et´ nemoj vise sebe radi.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Titula ta u Srbiji ne znači ama baš ništa. Prestanite se ložiti na gluposti i jedni i drugi. Ružno je to ovako reći, ali istina živa.
Kao prvak zemlje, a možeš je okačiti mačku o rep. Isto važi i za kup.
Ko u aba ligi bude bolji, da ne kažem osvoji, taj je tata u srbiji.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 22:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

U svakoj drzavi u bilo kojem takmicenju je valjda najvaznije da budes prvak,da budes najbolji

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I šta si dobio s njom? Da možeš zajebavati skevu, herca, papučara i ostale po forumu, a klub ti se raspada.
Vrhovni vođa pretvorio KKP u KKDV, a svi ćute ko mutavi. I Danilović sa njim.
Ajd da ta titula bar neki jak finansijski ugovor nosi, pa da se imaš za šta uhvatiti, nego ovako, igraš to da možeš po novinama prozivati ove druge.
PArtizan ne bi igrao EL i da je Smit promašio. Tako da priča oko sistema i ne pije vode.
I ja se mogu opkladiti da i Zvezdu uskoro čeka finasijski kolaps, možda ne ba ovoliko neimanje para, ali neće više biti za Wiliamse, Šilbe ni izbliza. Mnogo je rashoda, a nigdje prihoda. Velika im je stvar što imaju FMP, ali to ne koristi Bog zna koliko.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidjeli smo ko se lozi i lupa pehar.Cemu,ako nije bitno?Drzavni prvak je ako nista stvar prestiza.Cedevita je nabila Cibonu za prvaka Hrvatske 3:0 i uzela kup.Makar to ako je vec u finalu ABA podbacila.Sasvim logicno.Je li to Cibona ako je uzaela ABA,mama u Hrvatskoj.Jest ,mal´ ne napisah.
Nego,sto ti pjenis uopste sad,sta tebe pogadja sad ovaj komentar?
Eto uzeli smo ABA znas i sam koliko puta i vidis da smo tate u Srbiji.
Cuj ko je bolji u ABA on je tata u Srbiji,svasta...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
U svakoj drzavi u bilo kojem takmicenju je valjda najvaznije da budes prvak,da budes najbolji

Ma nije,igraju ljudi od bijesa i hira.De pusti ga...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2014, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

N.v lupas opasno,ali opasno
Ok,paetizan u teskoj situaciji,i da je najcrnji raspad sistema,sta treba?da ne igra ligu,da pusti ovim iz predgradja.
Drugo,kazes titula se osvoji da bi se prozivali ovi drugi,pa covjece boziji prosle godine nisi mogao naci u novinama da igramo protiv cska a ovamo se najavljivali neke utakmice kao da je f4 eurolige

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 07:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Галеб je napisao:
Vidjeli smo ko se lozi i lupa pehar.Cemu,ako nije bitno?Drzavni prvak je ako nista stvar prestiza.Cedevita je nabila Cibonu za prvaka Hrvatske 3:0 i uzela kup.Makar to ako je vec u finalu ABA podbacila.Sasvim logicno.Je li to Cibona ako je uzaela ABA,mama u Hrvatskoj.Jest ,mal´ ne napisah.
Nego,sto ti pjenis uopste sad,sta tebe pogadja sad ovaj komentar?
Eto uzeli smo ABA znas i sam koliko puta i vidis da smo tate u Srbiji.
Cuj ko je bolji u ABA on je tata u Srbiji,svasta...

Normalno da taj pehar ništa ne znači, eto, ako ti je lakše nek bude stvar prestiža. Hrvatske ekipe su izborile učešće u EL, sad što Cibona nema marke to je drugi par opanaka. Zvezda je zasluženo uletila umjesto njih, bila prva u regularnom djelu.
Ja te pitam šta donosi titula u SRbiji, ništa živa, samo da se pokaže po netu koje jači. Naravno, ako ove godine Zvezda ili Partizan izbore igranje u EL preko aba lige, domaće takmičenje mogu okačiti mačku o rep.
Tuga je da titula SRbije ništa ne znači, sem jebenog prestiža, a da se igra do sredine juna. Živi cirkus.
Bolje je da zapnu, da igraju finale ABA lige srpski klubovi, jer to donosi i finasijski, i svaki drugi benefit.
Partizan JESTE OSVAJAO, prošlost. Treba sad svake godine upinjati da se dođe do finala aba lige. Onomad je prvenstvo Srbije nosilo neke bodove za šampionsku titulu i igranje u EL, pa je Partizan imao veliku prednost nad Zvezdom, sad kad je takmičenje u SRbiji svedeno na kup u stonom tenisu, mogu se sa njim samo oči mazati.
A o razbijanju pehara, dno dna.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 07:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Liga u kojoj sudije odustaju od sudjenja jer im se prijeti smrcu je veoma vazna liga. :) Evo ja vam cestitam sledecih 100 takvih titula, nek vam je sa srecom, valjajte se u svom blatu a EL i ostala nebitna takmicenja ostavite drugima. Hvala, toliko od mene :)
Ne morate na ovo odgovarati, u pravu ste sve, predgradje, FMP, kradja na kosovu, Vucic, drzava, vlast, sve kul, sve ste u pravu,ovo sam samo zbog Cace napisao jer se bori sa vjetrenjacama ovdje. Sve u svemu, bice bolje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]