banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Zna se ko je Micic. Pokazuju rezultati a pokazao se i kao dobar domacin u svojoj kuci.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Mico sam to nije htio.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Dzaba je to sve. Zna se sta je i ko je Dodik, pa... Zna se da i Ognjen nema mrlja iza sebe, pa...
Narodu je ispran mozak i dzabe je sve. Mico bi imao isti broj glasova kao i Ognjen.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Raskoljnikov je napisao:
ferdinad@
Sad je glupo pisati sta bismo uradili, a i ranije se pisalo sta bi to SDS uradio tako da nemam volje da bilo sta pisem.
Talija, sad je kasno da se pitamo sta bi bilo kad bi bilo. Micic i Tadic su bili dva kandidat SDS za predsjednickog kandidata. Odluceno je da to bude Tadic i na to se vise ne mozemo vracati. Priznajem da bih i ja volio da je kandidat bio Micic, ali snazno sam podrzao Ogija.
Medjutim, mislim da je i Micic bio kandidat da bismo isto prosli, jer je narod slijep, ne vidi nista. Mislis da onaj u Kostajnici, Novom, Prijedoru, Laktasima, Nevesinju, Trebinju i sirom RS zna kakav je Mico i kakvi su njegovi rezultati. Oni samo znaju za psovadziju Dodika koji im je prirastao srcu.
Juce jedan pametnjakovic se zali kako nema posla, a ovamo je glasao za SNSD. Rekoh, zasto onda glasas za njih, kad ce on- pa Dodik se slikao sa Putinom. I eto, takvih je najvise i takvi uz one koje nisu izasli na glasanje odlucise da lopovi nastave da kradu.

Ne sta bi ste uradili nego koje su to ideje? E to je problem. Sds se malo bazirao na idejama a puno na prici sta ne valja.
Zao mi je sto vise nisu potencirali pricu na novim idejama i rjesenjima problema.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
pa narod je sebi izabrao vođe po mjeri
šta tu možemo

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mico bi bio bolji kandidat.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Prosto genijalan izgovor. Narod je kriv sto je SDS izgubio izbore.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
nije narod kriv
sds i jeste izgubio izbor jer narod zna ko i šta je sds

predizborni tv dule je samo pokazao da se to vješto prikrivalo

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Narod ne zna ko je SDS, tu si u pravu. Tu najvecu krivicu snosi upravo SDS. Medjutim, narod je zaista slijep, necu da kazem neku grublju rijec. Danas narod vise voli sirovine od stalozenijih osoba. Drazi su mu psovaci, oni koji prijete, galame od onih koji sve pokusavaju pricom i nekim mirnim rjesenjem.
Bilo je mnogo gresaka opozicije u ovoj kampanji. Domaci ljudi su sve prepustili ljudima iz Srbije da rade. Ovi sto su rekli nasi su i radili. E tu je bila najveca greska. Nije sve u plakatiranju naselja i dijeljenju letaka, hodanju po zgradama, standovima i sl. Moralo se ranije poceti sa kampanjom. Morala se obici svaka mjesna zajednica, predstaviti se, pokazati da SDS postoji, pa ako u pocetku bude slab odziv, nema veze doci ce opet kasnije. To nije radjeno. Moras se prvo upoznati sa narodom, pokazati mu ko si, sta si i kakav si i onda ces nesto dobiti, ili neces. sta vrijede predizborni skupovi kad predstavis kandidate pred 500 ljudi. Svaki ce pricati sto ti zelis i to je to. Zato, od sutra, ljudi, poslanici, odbornici, nek pocnu hodati praviti sastanke sa gradjanima, ono cisto da se druze, upoznaju, jer se tako ulazi u narod. Radilo se to i do sada, ali to je bilo malo. I dalje tvrdim da je SDS najotvorenija stranka. Sad nek svako od vas ode u stranku, moci ce popricati sa nekim, uvijek ce vas docekati ljubaznim rijecima, ali mora se pojacati djelovanje na terenu, mora se pokazati da zaista zelimo nesto da uradimo, da zelimo cuti glas naroda.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Mene interesuje jel zelite cuti glas naroda ili narodu imate ponuditi konkretna rjesenja?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Raskoljnikov je napisao:
Podhitno vidjeti ste ce sa Obrenom, jer se mora naci neki drugi, on vise nije za to. Da l' mladi Jerinic to zeli ili neko drugi, ali neke nove face moraju da se vide.

Ето вам прилике да кренете у борбу против криминала и корупције и у испитивање поријекал имовине. Почните од свог Обрена. 2 у 1, ш'о би рекли. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 14 Okt 2014, 13:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prvo se moras upoznati sa narodom da bi on povjerovao u tvoja rjesenja. Danas ti svako obecava nesto, ali narod mora vidjeti da se SDS-u moze vjerovati. Eto, sta narod zna o nekim kandidatima za poslanike? Sta ja znam o Mireli, Davoru, profesorici lakic, Milijani, Dragisicu, nije vazno kome jos, ako ih samo vidim na predizbornim skupovima? Sta mi vrijedi sto Sesic kaze da ce se boriti za mlade, studente, sto nudi neke ideje, ako njega na tom skupu vidim prvi put u zivotu. Druga je stvar ako ti tog Sesica, Dragisica, Mirelu i ostale upoznas dvije godine prije izbora, upoznas kakvi su ljudi, popricas s njima, izneses im probleme i saznas da li su muljatori ili ne. Kroz njih ces upoznati i stranku, ideju, program, sve o stranci i vidjeti da li je SDS ta stranka kojoj vjerujes ili ne.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Oni samo znaju za psovadziju Dodika koji im je prirastao srcu.

"Жељка курва!... Ах да, то нисте ви, то је ваш коалициони партнер. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pošto sam dosta kritikovao Tadića, i to oštro, želim sad da mu čestitam na izbornom rezultatu koji je za mene preko svih očekivanja. Nisam mislio da će, naročito nakon što se loše pokazao u onoj koridi sa Dodikom, imati ovako ozbiljan procenat. Ne može se biti veći Mile od Mile, mora se narodu nešto drugo ponuditi.Tu naravno ne mislim na procvat privrede tako što će se 20 kancelarija preduzeća iz Srbije, premjestiti iz Federacije u RS.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Ne može se biti veći Mile od Mile, mora se narodu nešto drugo ponuditi.Tu naravno ne mislim na procvat privrede tako što će se 20 kancelarija preduzeća iz Srbije, premjestiti iz Federacije u RS.

А чуј, фазон и јесте у томе што СДС осим шупље нема шта друго да понуди народу. Шта су оно причали, смањење паушала на бројило, нова телеком фирма, диференцирана стопа ПДВ-а, и још неке небулозе. Чисто видиш да немају додирних тачака са стварношћу... Е да, Шлагер је спомињао укидање фискалних каса. Све бисер до бисера. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi shvatite...nije samo sds suplja prica...sve stranke su takve. razlog je jednostavan...narod im to dozvoljava.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Што нас доводи до Курта-Мурта дилеме. И зато се завршило како се завршило. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
ferdinand je napisao:
Ljudi shvatite...nije samo sds suplja prica...sve stranke su takve. razlog je jednostavan...narod im to dozvoljava.

Sta ces uraditi po tom pitanju?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 15:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
šta reći u završnom postu vezanom za ove izbore...kao i obično,iskreno,vlastiti stav...

čestitati protivniku,ne na pobjedi...to ko ima želuca nek čestita,ja ne mogu...

ali na vještini,političkoj mudrosti,beskurpuloznosti,ne biranju sredstava,laktanju,posvećenosti-svakako.....ili još preciznije,na onom što se "dok je Bog hodao po zemlji",u moje vrijeme zvalo klošarluk i ljigavost,a sad se zove SPOSOBNOST.

novo je vrijeme,novi sistem vrijednosti,neodoljivi ljubavnik šmitran se "nagodi" da mu od 8 stanova ostane samo šest,sasvim je prirodno da pripadnik zbora narodne garde "brani rs i banjaluku" od mene..da zenga bude drugi čovjek banjalučkog snsd,desna ruka radojičiću,da brani banjaluku i rs od mene,a da ja budem "probosanac"....al eto,on je sposoban...

oprostio bih i zloupotrebu Patrijarha Srpskog u predizborne svrhe,i destinu budzetskih miliona lobistima za tri minuta sa Putinom,i keširanje mojih para sarajevskom šibicaru sa gorice,Emiru,pa Kecmanoviću,Lazanskom-nebitno....dovođenje Zvezde par sati pred tišinu...

ali subotu im ne mogu oprostiti,i samo zbog subote preko mojih usana ne može preći "čestitam vam pobjedu"...

koliko jadan moraš biti da 24 sata izborne ćutnje ne možeš biti ČOVJEK...??? :( :( :(

pa zar i tu subotu ona mora "obilaziti Lanaco" u novopredviđenom biznis centru,a on prvo otvarati bolnicu u Hercegovini,pa se čitav dan naslikavati sa Vladikom Grigorijem i Emirom Kusturicom u Prebilovcima :( :(

Pa da tu subotu od 25 minuta Dnevnika Jadnog Servisa,ja 20 gledam o tome :( :(

Zbog toga im ja pobjedu čestitati ne mogu,ali "sposobnost"-mogu!!

uvijek su mediji imali uticaj na formiranje javnog mnijenja,ali po prvi put 2014 vidim da su u stanju da od ljude naprave -potpune budale :( :(

Zato mi je drago,da i pored svakovečernjeg ispiranja mozga,ima skoro 50% ljudi koji,i pored svakovečernjeg bombardovanja i ispiranja mozga, nisu povjerovali u "probosansku politiku sds" u "onoga koji nam brani republiku srpsku" u "pulene stranih ambasada koji će u izbornoj noći pokušati na silu srušiti SRBINA"......volim vas,i vi mi vraćate nadu da ćemo biti što smo nekad bili.....nema predaje!

ove izbore nismo izgubili što su nas pokrali...ne...to mogu samo plačipičke pričati.....izgubili smo ih zbog milančetovog 18 puta repeatovanog "ĆUTI BAJA....ĆUTI....GOTOVO JE...NEMA VIŠE!!!!!"

bio sam jako puno na terenu,i mogao bih roman napisati o raspoloženju naroda prije duela,i konsterniranosti i razočarenju nakon njega....od 1000 ljudi,bar 950 će vam reći ovo što i ja....

sad nam ostaje da izvučemo pouke,nadam se da nećemo postat "sposobniji"...i da se spremamo za izbore 2016,koje ćemo opet izgubiti...al ko ga jebe!!!

Dotad se ovdje neću više oglašavati,tako da ne misli neko da sam uobražen ako mu ne odgovorim na direktno pitanje....

Svjestan sam da me vrijeme prilično pregazilo,i da ni verbalno više ne mogu braniti "našu stvar"......Pogotovo što ima i ona da "narod ne može pogriješiti".....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Schlager...svaka cast na postovima i ponasanju ...prije i poslije izbora !!!

Sto se tice promjena,nismo imali isto misljenje (ne zbog toga trebaju li promjene ,ili ne ...vec zbog onih koji promjene nude) ...nadam se da ce u toj stranci,poslije izbora i poraza... isplivati ljudi poput tebe,koji nose ideju o boljem sutra,a ne oni koji prodaju pricu...

Pozz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]