banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2014, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
A sto je tek Vukan zaribao. Propao kao političar - potpuno.

Ko se prije izbora mogao nadati da će SNSD ovako izdominirati u Hercegovini?

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Kako prodje ona mala sa telecim ocima sto se slikala sa familijom na fejzbolahu

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
drug je napisao:
A sto je tek Vukan zaribao. Propao kao političar - potpuno.

Ko se prije izbora mogao nadati da će SNSD ovako izdominirati u Hercegovini?

Па да није ПДП увалио жестоки аутогол, можда и не би.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Pa i ja kontam da je ona budaletina Vučurević - odsjekla glavu opoziciji u Hercegovini. Gledam ostale izborne jedinice, SNSD je dobio 5, SDS tri.

Ne kontam kako u Savezu za promjene nisu shvatili, i ne shvataju godinama, da tek kad dobiješ izbore u Banjaluci, dobijaš izbore i u državi.

Slika

Sudeći po ovome, tri vladajuće stranke su u Banjalučkoj regiji osvojile blizu 54 % glasova. Ne možeš dobiti izbore a da ne dobiješ Banjaluku i ne pobijediš u utrci za predsjednika RS.

Sve ostalo je pusti vodu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ono sto sam danas napisala Tadic je popodne identicno rekao. Vezano za razlog dominacije SNSD u Tb.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма да, Боже сачувај да су они нешто томе криви... Левати. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
chils je napisao:
Kako prodje ona mala sa telecim ocima sto se slikala sa familijom na fejzbolahu

Šukalo(njen lider) je dobio jedno mjesto u narodnoj skupštini a ona će vjerovatno ići za ministra poljoprivrede da malo pogura vinsku industriju.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
rezultati su tu, rs odbranjena!
sta je bilo na prvoj pauzi duela?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
valjda fizička prijetnja.....zna schlager al neće da priča o tome

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Braneee je napisao:
rezultati su tu, rs odbranjena!
sta je bilo na prvoj pauzi duela?

Od koga je odbranjena,od onih koji su je stvorili-SDS,BORACA,koga.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
crnidjordje je napisao:
Braneee je napisao:
r,BORACA,koga.

Borci nisu glasali za SNSD?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
crnidjordje je napisao:
Braneee je napisao:
r,BORACA,koga.

Borci nisu glasali za SNSD?

Jesu,ali su glasali i za SDS,jel Srpska odbranjena od moga oca koji je proveo 5 godina na ratistu,borac prve kategorije,koji je krenuo iz Slavonije 1991.godine i zavrsio u januaru.1996.godine-kada je razduzio uniformu.I poslije dodje neko koje svercovao Ronhil i naftu za vrijeme rata i prijeti njemu i svima ostalim borcima.Znaci moj otac je izdajnik,ugrozava RS,a evo KV-SNSD-ovci su branici Republike Srpske-Mujko iz Sipraga,njegova kcerka Enisa,inace presjednik lokalne skupstine,Dzerard Selman presjednik Ustavnog suda,komadant policijske stanice Skopljak,ili hrvatski kadrovi-pekar Juricevic,Stipo Maric i Sladjana Subara-direktorica OS ,,Sveti Sava,,.Ili srpski kadrovi SNSD-a-Bibe vlasnik Dermala-bio je na listi SNSD-a,Slobodan Bebac Zupljanin i Mile Kljajic-koji su opljackali nekada velike kotorvaroske gigante Proleks,Jelsingrad i Pilanu,kao i Bebac Fruktonu banjalucku,ili Nedeljko Knezevic,koji je najuren iz direkcije za puteve,zato stoj je pronevjerio 3 miliona za godinu dana,ili njegov otac,bivsi direktor OS,koji je ukrao od djece pare od eskurzije,Vojo Knezevic generacija 1998.godine,nikada nisu otisli na eskurziju aplatili su sav novac.
Znaci oni su branioci RS-a,a moj otac koji citav zivot posteno radi i zaradjuje citav zivot i koji samo zato sto glasa za stranku koja je stvorila Srpsku-i oni slicni njemu su izdajnici,oni ugrozavaju Republiku Srpsku.SNSD-logika.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 18:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
crnidjordje je napisao:
Jesu,ali su glasali i za SDS,jel Srpska odbranjena od moga oca koji je proveo 5 godina na ratistu,borac prve kategorije,koji je krenuo iz Slavonije 1991.godine i zavrsio u januaru.1996.godine-kada je razduzio uniformu
I moj otac isto tako. I u životu nije glasao za SDS niti će ikada. I masa boraca isto. Ti muslimani i Hrvati na listama imaju svoju ulogu. Da popune ministarske fotelje koje MORAJU pripasti muslimanima i Hrvatima po Ustavu RS. Bolje oni nego Sejfudin Tokić i slični.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_зока je napisao:
crnidjordje je napisao:
Jesu,ali su glasali i za SDS,jel Srpska odbranjena od moga oca koji je proveo 5 godina na ratistu,borac prve kategorije,koji je krenuo iz Slavonije 1991.godine i zavrsio u januaru.1996.godine-kada je razduzio uniformu
I moj otac isto tako. I u životu nije glasao za SDS niti će ikada. I masa boraca isto. Ti muslimani i Hrvati na listama imaju svoju ulogu. Da popune ministarske fotelje koje MORAJU pripasti muslimanima i Hrvatima po Ustavu RS. Bolje oni nego Sejfudin Tokić i slični.

Cekaj za tvog oca niko nije nista ni rekao,a mog i slicne njemu ovih dana nazivaju izdajnicima i i onima koji ugrozavaju RS.
Svi SNSD-ovi argumenti su ugrozenos Republike,od onih koji su je stvorili,i nista vise,sve ostalo je na drugoj strani,od kriminala,preko nepotizma,ekonomije pa do ,,zaposlenosti,,.Ali eto ipak je nazodovoljni dio naroda u velikoj mjeri odlucio da ostane u kucama i pored onako lijepog dana.Dobro je barem sto nece moci kao ranije da uspostave apsolutisticku monarhiju.

Poslednji put menjao crnidjordje dana 14 Okt 2014, 19:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Vidim da je crnidjordje iz mojih krajeva (maslovare) :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Wizzy,ja sam samo preko Boraka,doduse sada zivim u KV-u.Imam mnogo rodbine u Maslovarama,da nisi Tovilovic,mozda si mi i rodjak. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

crnidjordje je napisao:
Znaci moj otac je izdajnik,ugrozava RS,a evo KV-SNSD-ovci su branici Republike Srpske-Mujko iz Sipraga,njegova kcerka Enisa,inace presjednik lokalne skupstine,Dzerard Selman presjednik Ustavnog suda,komadant policijske stanice Skopljak,ili hrvatski kadrovi-pekar Juricevic,Stipo Maric i Sladjana Subara-direktorica OS ,,Sveti Sava,,.

Чисто ако ти је промакло, СДС кадар из Добоја на челу с Обреном Петровићем је у Добој довео Бакира Изетбеговића, двапут. Оно први пут се зауставио у Шеварлијама (већински муслиманско насеље) на "отварању" почетка радова за нову фабрику за прераду воћа и поврћа, заједничка инвестиција са пази сад, Азербејџаном (мада ми неко рече да су радови већ стали и да од тога нема ништа), церемонији на којој НИЈЕ БИЛО ОБИЉЕЖЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!!
А "у међувремену" је СДС успио да упропасти фабрику "Босанка" која је производила то исто прије рата и остала мање-више неоштећена.

Значи синко мани ме шупље приче о патриотизму СДС-а, не купује то више нико.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
sunce vam seljacko...i na forumu se namirisete

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sinip je napisao:
crnidjordje je napisao:
Znaci moj otac je izdajnik,ugrozava RS,a evo KV-SNSD-ovci su branici Republike Srpske-Mujko iz Sipraga,njegova kcerka Enisa,inace presjednik lokalne skupstine,Dzerard Selman presjednik Ustavnog suda,komadant policijske stanice Skopljak,ili hrvatski kadrovi-pekar Juricevic,Stipo Maric i Sladjana Subara-direktorica OS ,,Sveti Sava,,.

Чисто ако ти је промакло, СДС кадар из Добоја на челу с Обреном Петровићем је у Добој довео Бакира Изетбеговића, двапут. Оно први пут се зауставио у Шеварлијама (већински муслиманско насеље) на "отварању" почетка радова за нову фабрику за прераду воћа и поврћа, заједничка инвестиција са пази сад, Азербејџаном (мада ми неко рече да су радови већ стали и да од тога нема ништа), церемонији на којој НИЈЕ БИЛО ОБИЉЕЖЈА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!!
А "у међувремену" је СДС успио да упропасти фабрику "Босанка" која је производила то исто прије рата и остала мање-више неоштећена.

Значи синко мани ме шупље приче о патриотизму СДС-а, не купује то више нико.

Aha,eto nasu privredu prijeratnu su unistili veliki SNSD-ovci,kao i po koje banjalucko preduzece.
Hocemo li uporedjivati Glamocaka i Bibeta ili Bebca,ta zadnja dva su unistili od nase privrede sve sto su mogli.
Sto se tice Doboja,da ta fabrika proradi,to ce biti super stvar za Doboj,a sto se tice Bakira,niko njemu ne moze zabraniti da bilo gdje dolazi,a ovo za Obrena-to je njegov licni gest,nije SDS-a,a sta je sa onim Novakovicem iz Zengi-jel Srbenda,jeste li ga smjenili jeste ku...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 19:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_Krol_ je napisao:
sunce vam seljacko...i na forumu se namirisete

Ponosni seljak,na selu sam rodjen,sada zivim u tako reci gradu,ali to nije bitno,nikada od svoga kraja nisam bjezao,niti cu.
Kao vecina vas u BL,izmedju ostalom.Od Karina,Drvara,Manjace itd.,niko od svoga porijekla NE TREBA I NE SMIJE BJEZATI.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]