banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 19:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Svi na jednom mjestu!
PostPoslato: 22 Dec 2004, 12:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2004, 15:02
Ðorðe Pa¹tar najbolji u 2004. godini

Kugla¹ Ðorðe Pa¹tar je najbolji sportista Bosne i Hercegovine u 2004. godini u èetvrtom Izboru "Nezavisnih novina" i BHT 1, a pod pokroviteljstvom Predsjedni¹tva na¹e zemlje.

Èlan Kugla¹kog kluba Borac Nova banjaluèka banka i reprezentativac Bosne i Hercegovine je, prema struènom ¾iriju, koji je posljednju sjednicu imao juèe u Sarajevu, ostvario najbolji rezultat u godini na izmaku, a nagrada mu je dodijeljena na sinoænoj manifestaciji odr¾anoj u sarajevskom hotelu "Holiday Inn".

Nabolji sportista je dobio i novèanu nagradu u iznosu od 2.000 KM.

Tako je Pa¹tar naslijedio Lejlu Ferhatbegoviæ koja je pro¹le godine bila na¹ sportski laureat. Prije Ferhatbegoviæeve laskave titule ponijeli su fudbaler Hasan Salihamid¾iæ i karatista Denis Muhoviæ.

"Istinski mi je drago i radostan sam zbog èinjenice ¹to je upravo meni pripala èast da ponesem laskavu titulu najboljeg sportiste u BiH. Akcija 'Nezavisnih novina' je za svaku pohvalu i ova nagrada æe mi biti novi podstrek za naredni period u kojem me oèekuje mnogo obaveza. Dobio sam dodatne motive", rekao je Pa¹tar.

Pa¹tar je u ovoj godini ostvario zaista odliène rezultate, a u maju je na Svjetskom prvenstvu u rumunskom gradu Bra¹ovu u kategoriji kombinacija osvojio bronzanu medalju, ¹to je uz bronzu para Nasiha Selimoviæ - Sa¹a Radoviæ najveæi uspjeh bh. kuglanja.

Drugo mjesto pripalo karatisti Mensuru Cakiæu, èlanu KK Bo¹njak iz Konjica, dok je treæi ¹ahista Predrag Nikoliæ, koji brani boje ŠK Kiseljak. Drugoplasirani i treæeplasirani dobili su novèane nagrade od 1.000 odnosno 500 KM. Meðu deset najboljih sportista BiH u 2004. godini su jo¹: Arnela Od¾akoviæ (karate), Markica Dodig (boæanje), Jasminka Guber (atletika), Mirko Aliloviæ (rukomet), Jasmin Hukiæ (ko¹arka), Mervana Jugiæ-Salkiæ (tenis) i Srðan Milièeviæ (stoni tenis).

Za najboljeg trenera u 2004. godini struèni ¾iri je proglasio Mensura Bajramoviæa, selektora mu¹ke ko¹arka¹ke reprezentacije na¹e zemlje i ¹efa struènog ¹taba KK Bosna ASA BH telekom.

"Svako priznanje mnogo znaèi, a ovo od 'Nezavisnih novina' je posebno i radostan sam ¹to sam u velikoj konkurenciji dobio povjerenje struènog ¾irija. Na kraju svake godine podvlaèi se crta ispod ostvarenog, a mislim da neæu biti subjektivan ako ka¾em da su Bosna ASA BHT i reprezentacija BiH u ovoj godini postigli mnogo, pogotovo na popularizaciji ko¹arke", istakao je Bajramoviæ.

Drugo mjesto pripalo je Josipu Glava¹u, treneru RK Izviðaè iz Ljubu¹kog, koji je ove godine sa klubom imao uspje¹ne nastupe u Ligi ¹ampiona, a "skauti" su izborili i èetvrtfinale Kupa kupova i zimovaæe na evropskoj rukometnoj sceni. Treæe mjesto zauzeo je Milorad Markoviæ, selektor kugla¹ke reprezentacije BiH, koji je na SP u Bra¹ovu imao odliène rezultate.

Najbolja sportska ekipa u BiH za 2004. godinu je Rukometni klub Izviðaè koji je vratio vjeru u na¹ rukomet i uz banjoluèki Borac TS podigao ovaj sport na vi¹i nivo.

Drugo mjesto je zauzeo kugla¹ki par Nasiha Selimoviæ - Sa¹a Radoviæ koji je na SP u Bra¹ovu osvojio bronzu, dok je treæi Ko¹arka¹ki klub Široki Hercegtisak, ¹ampion i osvajaè Kupa BiH i uèesnik "Gudjer" lige.

Na sinoænjem izboru dodijeljene su i specijalne nagrade. Ranko Travar (atletika) je dobio nagradu kao najuspje¹niji sportski radnik u godini na izmaku, dok je Bojan Bojiæ (biciklizam) dobio priznanje za fer-plej.

S. BASARA, S. ŠIŠIÆ / Nezavisne Novine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Serem se na drzavu kojoj je kuglas najbolji sportista!!

Izvini djordje..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
sve cestitke
ipak je uspjeh na planetarnom nivou

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 03:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
e stvarno!!! zamisli kuglas pa najbolji sportista.
ja mislila da kuglanje igraju samo penzioneri u casovima dokolice :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
djordje pastar je osvojio bronzu na svjetskom prvenstvu u kuglanju u rumuniji. ako mislite da je to tako lako, probajte i vi da osvojite isto.

i glas srpski ga je proglasio sportistom godine. zato, pokazite malo postovanja, vi koji sjedite za racunarima i kritikujete uspjesne sportiste.

pozdrav...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 11:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
takodjer mislim da penzioneri kuglaju se..... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
bio sam sinoc u dvorani i isfuro se,

DRAZENKO NINIC JE NAJBOLJI !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 16:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
meni se nije dalo ici odo sutra u Borik na mali fudbal :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2004, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
acrobatico je napisao:
djordje pastar je osvojio bronzu na svjetskom prvenstvu u kuglanju u rumuniji. ako mislite da je to tako lako, probajte i vi da osvojite isto.

i glas srpski ga je proglasio sportistom godine. zato, pokazite malo postovanja, vi koji sjedite za racunarima i kritikujete uspjesne sportiste.

pozdrav...

Alo cova ko je njega spomen`o, radi se o ovoj smrdljivoj drzavi.. :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]