banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2004, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
sve je to isto..
"vidi i budi vidjen"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2004, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...ehehehehe,vala bas...
Ja sam danas cuo od zubarke(koja je bila na licu mjesta). Cura(pogodjena) je u bolnici bila(zadnje sto je ona cula). Lik koji je pucao(rokadzija/bajun) je iz Knezeva,i prethodno je dobio batina,pa se onda vratio u "lokal" da se raskusura... i cuo sam da je gazdin kum.... ko ce znati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2004, 19:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
jel neko bio u subotu u sokolskom???
jel bilo raje???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2004, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
ja_sam je napisao:
jel neko bio u subotu u sokolskom???
jel bilo raje???

Bila sam, puno kao i inace.Bogu hvala nije bilo nikakvih incidenata!
A sto se tice tog levata sto je pucao, ma to je neki klinjo docepo se utoke i misli da je faca.Ma sjecate se vi nekadasnjeg "Portorika" kad su Santraci i sad vec pokojni Ljubodrag radili na obezbjedjenju. Bilo je i tad frka, ali su ova trojica bili toliko zestoki da je svaki problemdzija upamtio dobro tu noc i poslije bi dobro razmislio da li ce opet praviti probleme. Dok ovi danasnji "izbacivaci", svaki klinac ih moze preveslati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2004, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Citiraj:
sad vec pokojni Ljubodrag

Pravi momak, veliki čovjek, nikada se nije q***o, a nastradao od..
ma..nije vrijedno ni slova

drago mi je da se ljudi sjećaju Ljube :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2004, 01:41 
Početnik
Početnik

a ko su ti ljubodrag i santrac???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2004, 02:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ja_sam je napisao:

Ma radili u "Portoriku" 1995, 1996.god. ali ako nisi tad izlazila ne vrijedi da ti objasnjavam.U svakom slucaju OK. ali zestoki momci s kojima nije bilo sale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2004, 06:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Okt 2004, 18:55
niste bas sve ovo trebali pisati sad pred novaka..... :-(

eto mene dole za cetiri dana ..i ja se toliko radovao i u glavi mi sve najljepse .. sto se grada tice a isto tako i kafana .....

evo sad mi opao elan ....

valjda ce se dole popraviti ..????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2004, 06:43 
Početnik
Početnik

pa jesu li oni sad medju zivima i sta se desilo s njima???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 01:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ja_sam je napisao:
pa jesu li oni sad medju zivima i sta se desilo s njima???

Ma 'aj sad, necemo bacati ljude u jos veci bed. Bitna je poenta, a to je da su se situacije poput ove iz same teme nekada drugacije rjesavale.
Toliko...
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 17:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
danijela.p je napisao:
ja_sam je napisao:

Ma radili u "Portoriku" 1995, 1996.god. ali ako nisi tad izlazila ne vrijedi da ti objasnjavam.U svakom slucaju OK. ali zestoki momci s kojima nije bilo sale.

toliko zestoki da su "pokojni" sad :lol: :lol: sala mala nezzamjeri

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma oni su korektni bili prije svega .......a recimo Bojic u holu bio 'zestok' .pa je na kraju zavrsio ...urnisan od batina u Kajaku......nema toga na svijetu ko je tukao a da nikad nije bio tuchen to zapamtite.....cure moje..........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 17:33 
Početnik
Početnik

slazem se u potpunosti s tobom.
" ko macem sijece od maca i gine "

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
to ti je tako uvijek..........na licnom primjeru znam..... :wink: ........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 18:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Dec 2004, 13:17
ljudi imaju pogresno misljenje o ljudima koji rade u takvim obezjedjenjima diskoteka/lokala.Obicno je to to neki respekt prema njima ili bolje receno strah.Ko je ikad vidio pojedince tih istih lokala kada treba izaci jedan na jedan,malo ko.Posto i oni djeluju u coporu tj.njih vise otkida jednog lika ali nikad jedan medju copor drugih/osim Arsene nedavno sa nekim Crnogorcima/.Sjecam se u ratu,ispred hola kada njh 5-6 skacu momku po glavi,jel to znaci da su oni zestoki/Bojic i ost./Ne znam da li jos radi u holu ali vecina zna Zlaju kao zestokog momka.Upravo iz straha ljudi ga respektuju samo sto je on nekada bio Cutkova raja/nazalost lik nije vise medju zivima bas svoje zestine/.Znaci u ovom gradu postoji samo jedan lik kome treba skinuti kapu a to je Arsena.
Isto vazi i za sektor.Za taj sektor isto rade ljudi koji nisu iz grada a politika tog istog gazde je ta da prima bas one crvene u licu,pune kajmaka,ispucale koze, da skratim seljake al bas seljake.Ovo pisem zato sto znam da je taj isti slavisa rekao momcima koji su stvarno ok i koji mnogo ljudi zna u gradu da ovo nije za njih bas iz razloga, znate mnogo ljudi nije to za vas/sto opet smatram da je pogresno/,neka se seljaci krpe sa rajom.Opet ti isti sektorasi/misevi/ djeluju u coporu.Par puta sam imao nekih dodira sa njima i to uvijek rade u coporu,nikad jedan na jedan.Posle par dana opet sretnem tog istog u gradu ali solo i zovem ga a on nesmije da se okrene,snimi me i razgazi cipele.Dakle ljudi imaju pogresne predstave o tim ljudima.Ti ljudi koji rade bi trebalo da imaju nesto u glavi pa da razne frke rijesavaju na mnogo mirniji nacin,pricom.Ali sta ocekivati od covjeka koji ti se na prvi cim obrati glasom tipicnom za seljaka/boja glasa,rijeci koje on koristi/ nista,vec samo frku koju u vecini slucajeva sami izazovu upravo sa ovim sto sam naveo.Ali to je greska upravo tih ljudi koje primaju ovakve majmune jer im je u cilju da ovi nekog razbiju pa da se u gradu prica razbio sektor nekoga.Pa im tako lafo skace cijena/nabrijani/ i ti isti vlasnici lokala koji ih angazuju se loze na takve price a gazda/sektora/ trlja ruke.Sjecam se isto u portoriku kada su izbacivaci/popularan naziv/ dobivali pare ako nekog razbiju od gazde,znaci dnevnica+razbijena glava,nos i sl. kao u fazonu nema zajebavanja ovde.Obicno su se tukli klinci tj.koga obezjedjenje osmeka.Onda ti isti klinci porastu a ne zaborave/mislim ko zaboravlja dobijanje batina/ i onda se desi to sto se desi, tipa Bojic u kajaku.Zato mnoge situacije su za quliranje tj.prica koji mnogi likovi koji rade u takvim obezbjedjenima ne kontaju.poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 19:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Sjecamo se lijepih dana kada takvi tipovi nisu bili uopste potrebni . Frka je bilo vrlo malo i osjecao si se siguran svagdje.A sad???
Mislite li da su oni neophodni?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Sada su vise nego potrebni..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tough je napisao:
toliko zestoki da su "pokojni" sad sala mala nezzamjeri

A šta misliš tough da se suzdržiš od komentara, bar nekad, jer suuu (ako bi ih tačno definisala ružno bi bilo čitati), neukusni su..da ne kažem bljutavi..
ne mogu ti ni zamjeriti uopšte.
a i ostale bih zamolila da se suzdrže od komentara bar što se Ljube tiče, jer je očigledno da čovjeka niste poznavali.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2004, 23:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
mrvica je napisao:
tough je napisao:
toliko zestoki da su "pokojni" sad sala mala nezzamjeri

A šta misliš tough da se suzdržiš od komentara, bar nekad, jer suuu (ako bi ih tačno definisala ružno bi bilo čitati), neukusni su..da ne kažem bljutavi..
ne mogu ti ni zamjeriti uopšte.
a i ostale bih zamolila da se suzdrže od komentara bar što se Ljube tiče, jer je očigledno da čovjeka niste poznavali.

well, nikada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 00:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Znaci u ovom gradu postoji samo jedan lik kome treba skinuti kapu a to je Arsena

hehehe vječita hisećanska dilema... ko je jači Arsena ili Miloš... mala digresija...

mislim da je sistem vrijednosti totalno poremećen... sad je "faca" onaj koji dobro bije, a ne ljudi koji su na neki način doprinijeli našoj sredini (istin takvih je malo). Ali prosto je nevjerovatno kada čuješ kakve hvalospjeve pojedini ljudi sastavljaju o izbacivačima, kriminalcima (i taksistima :D )... Mislim da i dalje idemo istim, pogrešnim putem, na koji smo sa pravog, skrenuli pred sami početak rata.
Prije mnogo godina, ako se neko još sjeća izbacivača iz Hola (nisam se trudio da im pamtim imena i nickove), lemali su klince ako bi ovi samo pogledali u njih. I to trojica - četvorica rmpalija na dijete! Pa tuci dok klinac ne bude plav od šljiiva i crven od krvi.
Samo što su klinci mnogo agresivniji nego prije.. Ne znam da se, recimo u Latinu, gdje je izlazila pretežno starija raja, desio neki incident (dok se nije promjenila kompletna postava ljudi koji izlaze tamo). Znači problem je u odgoju. Ako neko navikne kod kuće da agresivnost dobro prolazi, tako će se ponašati i van nje. Alkohol je samo povod da se ta agresivnost ispolji i primjeni na drugim ljudima. Konkretno meni i mojoj ekipi je bitno da se dobro provedemo kad se popije, svaki incident izbjegavamo, bez obzira sto uglavnom izlazimo u čoporu (do 13 ljudi :) )
Toliko...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]