banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2014, 10:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mi na marakani privucemo 25 000 ljudi usred februara po cici zimi,a vi u banjaluci 6000 ljudi na onakvoj ljepoti od vremena!! 8)

a decenijama je bilo obrnuto!

herc,ofalili ste opasno...

hahaha,nadam se da smo sad 1-1 za one viber provokacije kojima si mi krv juce ispijao na slamcicu! :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ako je ofalila Zvezda ofalice i tvoji na izborima :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 11:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Te pare sto spominjete za pomoc ugrozenima od poplava je receno da ce se dati fudbalskim klubovima ciji su stadioni unisteni(citaj Krupa na Vrbasu=Ilić),a i ne vjerujem da je nesto skupljeno jer znamo svi kako su karte dijeljene i koliko je jos ostalo nepodjeljenih,tu ako je 1000 ljudi uzelo karte,to bi bilo dobro.A sad ovaj sto se izvlaci na prenos i cijenu(besplatne)karte,pa ljudino nakon 8 godina dolazi taj vas klub pa zar je 10 km i prenos razlog da ga mnogi pogledaju sad,i ne zadugo?Ko likuje sto niste napunili stadion,boli nas ona stvar,al realno jel jeste?Da sigurno navijaci Borca nikad nisu digli glas protiv bilo koga za koga su mislili da rade loše za interes Borca i Srpskog naroda.Eto onda vama prilike da vi kao "simbol Srpstva" otjerate svakog politicara u Srbijii koji radi mimo interesa Srba,a tamo ih je previse rekao bih.A sta vi ne mrzite partizan,rad,radnicki,vosu,a sve Srpski klubovi,daj mani me te vase price.I na kraju bravo za zakljucak da se nijedan klub ne voli ka czv,stvarno svaka cast za izjavu,niko sem cigana ne zna da voli :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Evo ja ne mrzim te klubove i navijam za njih kad god igraju u Evropi.
A cak i da mrzim, oni opet igraju sa Zvezdom u istoj ligi, znaci rivalitet je tu. A ti meni objasni kakve veze ima Zvezda sa Borcem sad, osim sto ponekad odigraju neki prijateljski mec? Pa vecina Lesinara na istoku nije bila ni rodjena kad su Zvezda i Borac igrali utakmice za bodove, a svi odreda mrze Zvezdu? Nema velike razlike izmedju Zvezde i recimo Barselone (naravno ne u igrackom smislu :D ), ali nesto ne vidim da napadate Barselonu ili bilo koji drugi klub.. A isto kao sto ima navijaca Zvezde u BL, ima i ostalih klubova, a ne vidim da vam oni smetaju, dok za promjenu ces vidjeti puno vise dresova/majica/svega od bas tih ostalih klubova nego od Zvezde u BL, pa niko ne pravi probleme oko toga. Dok kad neko nosi Zvezdinu majicu, samo sto se glava ne skida, ili Delije organizuju humanitarni koncert za Kosovo, idu i kidaju plakate okolo..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Opisati ne mogu koliko me zaboli za Vojvodinu, Radnički, Rad.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisa, naucen da mrzim, pa tako ne mrzim ni Partizan a kamo li Rad ili Vojvodinu. Sto se Borca tice navijam za njega uvijek osim protiv Zvezde. Nepojmljivo mi je da postoji neki rivalitet izmedju Zvezde i Borca, a i nema ga, postoji samo dugogodisnje prijateljstvo koje ovi mladji ne mogu da skontaju izgleda.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
skeva je napisao:
Nisa, naucen da mrzim, pa tako ne mrzim ni Partizan a kamo li Rad ili Vojvodinu. Sto se Borca tice navijam za njega uvijek osim protiv Zvezde. Nepojmljivo mi je da postoji neki rivalitet izmedju Zvezde i Borca, a i nema ga, postoji samo dugogodisnje prijateljstvo koje ovi mladji ne mogu da skontaju izgleda.

Ne mrzim ni ja nijedan klub ovde,a ni u Srbiji,ali ne volim ih ni malo,i kad igra zvezda nikad za nju necu navijati i to je to.A ja stvarno ne znam o kakvom ti prijateljustvu pricas,sta je to zvezda kao nas dugogodisnji prijatelj uradila za nas??Osim sto nam otima mlade igrace,ali to veliku ulogu igraju i nasi lopovi i nesposobnjakovici,a zvezda nikad mom klub nije bila prijatelj,a vjerujem da nikad i nece,jer pored takvih prijatelja neprijatelji nam ne trebaju,i da zavrsimo sa tim raspravama vise,vratite se svojoj temni,da vise ne pisemo stvari koje nemaju veze sa temom,a moderatori mogu i pobrisati sve ovo jer je nepotreno ako zele.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Прошли пут 20 000 са Лешинарима, јуче једва 5000 са свим партијским апаратом и позивима за бесплатне улазнице које су дијељене. Паметном доста. Нека нова клима у нашем граду.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Opasno smarate, bas opasno.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
https://www.youtube.com/watch?v=wN9fQZ3l8f8

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 13:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovi moji borcevci grijese sto slabo prave razliku od fk crvena zvezda,koja je nesto veliko,cak uzviseno.....od navijacke grupe delije,koja je simbol svega onoga sto ne volim....gdje,od arkana,i osnivanja 1989,pa sve do danas,grupa od 10-20 udbaskih placenika "formira misljenje" desetina hiljada ostalih pusionicara....

to je opravdanje za moje,a za vas koji sijete u banjaluci,a molite se da kisa padne u beogradu,nemam nikakvo opravdanje :lol: :lol:

tacka!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Borac sam nekada simpatisao, isao na utakmice, pratio desavanja u klubu, ali u posljednje dvije godine me boli uvo za njim. Borac su mi zgadili nazovi Lesinari, klinci, propaliteti iz uglednih skola koji su uz klub eto, zato sto su onda face. Koga boli k sto ne znaju ni pet igraca svog kluba, bitno je da su oni opasni momci. Zbog takvih mi je draza Drina, Slavija, Radnik. Nikakvih simpatija vise nemam, a vise para sam dao Borcu nego svojoj Zvezdi. Tako ti je to, od klinca napravis princa za kajanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Raskoljnikov je napisao:
Borac sam nekada simpatisao, isao na utakmice, pratio desavanja u klubu, ali u posljednje dvije godine me boli uvo za njim. Borac su mi zgadili nazovi Lesinari, klinci, propaliteti iz uglednih skola koji su uz klub eto, zato sto su onda face. Koga boli k sto ne znaju ni pet igraca svog kluba, bitno je da su oni opasni momci. Zbog takvih mi je draza Drina, Slavija, Radnik. Nikakvih simpatija vise nemam, a vise para sam dao Borcu nego svojoj Zvezdi. Tako ti je to, od klinca napravis princa za kajanje.

Какви пропалитети из угледних школа!? Ево ја сам ишао у гимназију, завршио економију и увијек сам ту, небитно био ГОШК или Макаби, Сарајево, Зрињски; да ли то значи да сам ја пропалитет!?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
zerocool je napisao:
Eto, ja imam Borcev privjesak za kljuceve (stari, iz Jugoslavije sa starim grbom Borca i pozadina stari grb Banjaluke)

bil' prodao taj privjesak?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Srpski šampion mogao bi u novembru da odigra meč u Bugarskoj.

Citiraj:
Iako ove sezone nije igrala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Crvena zvezda se ipak sastajala sa evropskim klubovima, a duela će biti još. Srpski šampion je u septembru odigrao meč sa Spartakom u Moskvi, a u petak je gostovao u Banjaluci gde se sastao sa Borcem. Postoji mogućnost da sledećeg meseca odigra meč protiv Levskog.

Bugarski tim je izrazio želju da ugosti crveno-bele, a taj meč bi se najverovatnije odigrao 15. novembra, kada su pauze u nacionalnim prvenstvima zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Ova dva tima su i 2009. odigrala prijateljski meč u Sofiji, a Levski je pobedio 1:0.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Raskoljnikov je napisao:

За разлику од високообразованих "делија" :-? Ако идеш тим правилом треба да мрзиш звезду..

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
On samo sds voli. Knjižica je knjižica. Ninda pravi.
Šta sve forum trpi.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 18:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2009, 10:23
кореографија

http://www.youtube.com/watch?v=CdZYNAV_HVo

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2014, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
горан je napisao:
Raskoljnikov je napisao:

За разлику од високообразованих "делија" :-? Ако идеш тим правилом треба да мрзиш звезду..

Dobro, nisam se dobro izrazio, ali htio sam da kazem da je vecina Borcevih navijaca klincadija koja ima problema sa policijom i sl. Aj necemo vise o tome. Mi ne dolazimo na vasu temu, ne provociramo, pa ne znam sta vi radite na nasoj. Nek svako uziva u onome sto voli.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]